W 2017 jako ciężarówka :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i jeszcze jedna rada co do mleka jak woda wyparuje dolewam wody zeby puszka była cała zanurzona w wodzie
Bo raz zostawiłam i wróciłam po dwóch godzinach a karmel zrobił do połowy puszki a reszta mlekoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 20:08
-
nick nieaktualnyMinionkowa wrote:A i jeszcze jedna rada co do mleka jak woda wyparuje dolewam wody zeby puszka była cała zanurzona w wodzie
Bo raz zostawiłam i wróciłam po dwóch godzinach a karmel zrobił do połowy puszki a reszta mleko
i jak będę to gotować to będe pisała o poradę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:A trzeba było jej powiedzieć, że to ty będziesz decydowała czy czekać czy nie. A skoro stać was na dziecko i jesteście gotowi to może się cmoknąć
Jaką klinikę wybraliście? -
nick nieaktualnyhejo u nas kijowa pogoda brrrr. Idę potem na kawkę i placuszka do koleżanki
Minionkowa u nas były ale inne i same w kartonach a te powodzie to masakra co się dzieje szok... współczuje tym ludziom
Paulette rozumiem. My wybraliśmy Gametę u siebie tzn kilkanaście km od nas. Jest dwóch gin od niepłodności ale wybraliśmy polecanegi, reszta to lekarze, embriolodzy, psycholog i takie tam Klinika spora, cenią się nie powiem heh. Kobietka zapłaciła 350zł aż boję się pomyśleć za co tyle
Ale oby się wami dobrze zajęli
edit. pozwoliłam sobie zerknąć na tą klinikę waszą i cena testu wrogości śluzu mnie przeraziła 250zł ło matulu u nas 60Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:55
-
nick nieaktualnyA skad Wy jestescie? W sensie okolice stolicy?
No ceny tez mnie przerazaja. Ale co tam na jedna wizyte mozna pojsc zobaczyc co powiedza. Mam tez namiary na jedna babke ktore zajmuje sie problemami z zajsciem w ciaze i od trudnych ciaz. Tylko ze ona nie pracuje w zadnej klinice. Tylko np zapisujesz sie do niej na jedna wizyte prywatnie a pozniej zapisuje Cie do siebie do szpitala na nfz. Ona przyjmuje na ul. Klaudyny ale nie pamietam jej nazwiska bym musiala zerknac. To tyle jesli chodzi o Warszawe, bo szulam tez gina na miejscu w Plocku. Bo to roznie bywa i nie zawsze moze byc tak ze dam rade pojechac. -
nick nieaktualnyMy to woj. Świętokrzyskie Powiem Ci że my za pierwszą wizytę płaciliśmy 230zł. Kolejna 140, 80, 280 i 80 Generalnie ceny nie dużo większe od poprzedniej mojej ginki co płaciłam 130 a potem 50. No jednak te pare zł więcej ale tutaj lepiej się potrafią zająć i jednak leczą niepłodność. Więc jak mam tutaj za pierwszą dawać 180 a potem 80 to wolę tu zostać. Bo ta cena 280 to licząc zastrzyk
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMinionkowa wrote:Wiecie może jak to jest z przesuniętą owulacją? Przytulanie miałam rano i 2 razy wieczorem w 6 dniu cyklu, dzisiaj 7 dzień cyklu a śluz wodnisty i ovu wyznaczył mi dzień płodny a jestem ledwo po okresie. Pobolewa mnie szyjka. Co o tym myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Widzę, że macie zdrowe nastawienie. Chętnie dołączę.