Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧
Odpowiedz

W czerwcu słodka truskaweczka🍓🍓, w lutym synek👶 lub córeczka👧

Oceń ten wątek:
  • Zuz.ka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anati, czuć z Twoich postów, że jesteś zmęczona. Przytulam Cię mocno, mam nadzieję, że zaraz przyjdzie lepszy czas. My też śpimy razem, od kiedy mamy większe łóżko już nawet nie próbuję przekładać - głównie z troski o własne zasoby. Wstawanie mnie wybudzało, a od jakiegoś czasu odkładanie stało się trudne, bo Jozia się przebudzała.

Dzięki, że pytasz. Mieszka nam się super, chociaż nadal nie jesteśmy do końca rozpakowani. Noce są średnie, sporo pobudek i zwłaszcza nad ranem mam wrażenie, że Mała nie wypuszcza piersi z buzi.

Ale nie powinnam narzekać, bo dzięki tym wakacjom bardzo odpoczęłam. Jesteśmy z moimi rodzicami i siostrą, głównie oni się zajmują J., mamy czas z mężem odetchnąć i zatęsknić za nią. W poniedziałek wracamy i zaczynam się obawiać, jak będzie wyglądała nasza codzienność we dwie.

Co do krzesełka to my mamy właśnie Stokke, dostaliśmy od rodziców w wyprawce, ciekawa jestem, jak się sprawdzi. Teraz siedzę i szukam jakichś miseczek, trochę nie mogę się doczekać, jak przebiegnie rozszerzanie. Jozia ma ochotę wyszarpać nam z dłoni wszystko, co jemy, psychicznie jest ewidentnie gotowa 😄

Anati lubi tę wiadomość

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Boziu, Anati, moje dzieci tez zawsze chore na wyjazdach. Zawsze szukamy pediatry i finalnie jest tak, ze nie odpoczywamy, wiec w tym roku mówię w dupie to mam, siedzimy w domu, jak Zosia zacznie chodzić i ładnie jesc będzie o niebo lżej. Jedziemy tylko za 2 tygodnie do moich rodziców na ślub mojej koleżanki i potem w październiku na weekend musze jechać do pracy, ale biorę cała rodzine, to deugi koniec Polski i są dla mnie ważne targi. Ja kilka dni temu tez przepłakałam wieczor, wiem jak jest z dwójka takich małych, wszędzie bałagan, nic nie zrobione, zawsze jedno „pokrzywdzone” i człowiek nie wie w co włożyć ręce. Ściskam Cię i naprawdę rozumiem. Ale będzie lepiej! ❤️

My mamy krzesło kinderkraft tixie. Dostaliśmy słynne stokke na chrzciny ale zupełnie nam się nie sprawdziło i mam je w piwnicy w kartonie. Jakoś żal sprzedać prezent, myślałam, ze Gabrysia wykorzysta jak będzie większa, ale ona już teraz je na zwykłym krześle, wiec tak stoi tylko… te nasze tixie bardzo polecam jak coś, a moja mama zdobyła te, co ma Kasiola i u nich korzystamy z tamtego, zawsze tez jestem zadowolona :)

U nas tez trudny czas 😂 zepsuła nam się zmywarka, ale to najmniejszy problem. Mamy przymusowa wymiane sufitu w sypialni (długa historia) wiec bajzel w całym domu i spanie na ziemi w ciasnym gabinecie. Do tego dziś byłam u dentysty i trafiłam na taki gabinet, ze wyszłam szybciej niż weszłam, bo nie dość, ze lekarz nie wzbudził mojego zaufania i chyba to ja miałam mu powiedzieć co robić, to jeszcze rzucił taka cenę, ze 2 razy większa niż w innym gabinecie (4 tysiące za leczenie kanałowe pod mikroskopem - No sorry, ale nie 🤯😅), a mąż specjalnie brał wolne i kombinowaliśmy jak Zosi ogarnąć mleko na czas wizyty, koczowali w weekend w parku w Szczecinie, wiec marze już o tym, zevy ten dzień się skończył 😅 poddałam się i wlaczylam starszej psi patrol, usypiam Zosię i…. Idę wyciągać rzeczy ze zmywarki i je umyć razem z tym do w zlewie z całego dnia 😎

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2023, 05:59

Anati lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka
    😢 03.2020 poronienie zatrzymane

Hashimoto
  • mamaleonka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leon używa tripp trapp juz dwa lata i ostatnio dorwalam na marketplace takie samo krzesełko dla Lidzi. U nas się super sprawdziło, kupiłam używane z 2004 i 2006 roku ale nadal w super stanie i myśle ze będziemy długo używać, nawet ja na nich siadam 😁 w Danii są mega popularne i sprzedają je bardzo tanio za swoje dałam ok 115 zł 😁

Lidzia dwa dni temu ogarnęła siadanie i teraz mamy ciężkie nocki bo ona siada przez sen i potem płacze ze siedzi i muszę ja kłaść z powrotem 🤦‍♀️

Anati trzymam kciuki żeby udało ci się odetchnąć ❤️

Anati lubi tę wiadomość

age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anati no i super, oby do wtorku ✊

Kasiooola kurcze szkoda z tą pracą, że mają takie podejście. A teraz nie weszły jakieś przepisy, że rodzice małych dzieci mają prawo do pracy zdalnej? 🤔

Zuzka mam nadzieję, że Jozia również wypoczęła na wakacjach i wróci zrelaksowana ☀️

Gusia jejku ty też brzmisz jakbyś potrzebowała pudełka lodów, mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie łaskawszy. 🫂

Mamaleonka to faktycznie dobra cena. W mojej okolicy za 150 nie kupisz nawet w dobrym stanie używanego kinderkrafta czy lionelo. 😛

Dziewczyny a na jakie kubki do nauki picia się zdecydowalyscie i jak się nauka?
    Używa któraś doidy cup albo reflo Smart cup?

🩷 Liliana, 13.04.2023, 55cm, 3550g 🩷

age.png
  • Zuz.ka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    Anati no i super, oby do wtorku ✊

Kasiooola kurcze szkoda z tą pracą, że mają takie podejście. A teraz nie weszły jakieś przepisy, że rodzice małych dzieci mają prawo do pracy zdalnej? 🤔

Zuzka mam nadzieję, że Jozia również wypoczęła na wakacjach i wróci zrelaksowana ☀️

Gusia jejku ty też brzmisz jakbyś potrzebowała pudełka lodów, mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie łaskawszy. 🫂

Mamaleonka to faktycznie dobra cena. W mojej okolicy za 150 nie kupisz nawet w dobrym stanie używanego kinderkrafta czy lionelo. 😛

Dziewczyny a na jakie kubki do nauki picia się zdecydowalyscie i jak się nauka?
    Używa któraś doidy cup albo reflo Smart cup?

Ja co prawda dopiero będę zamawiała, ale chcę kupić właśnie doidy, a na spacery bboxa :)

Trochę się przy okazji tego rozszerzania diety czuję jak przy kompletowaniu wyprawki :D poza tym powoli myślę o jesiennych ubrankach, zwłaszcza, że maluch mi ostatnio mocno podrósł :)

wellwellwell lubi tę wiadomość

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Well doidy jest super i na przykład moja starsza szybko to opanowała, wiec polecam. Poza tym jakiś bidon na spacery i 👌

wellwellwell lubi tę wiadomość

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka

Hashimoto
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, to skusze się też chyba na ten doidy. ☺️
    Ja chce zrezygnować z butelki na rzecz kubeczka (podawać w nim też MM), więc zależy mi na czymś co bobas polubi i szybko opanuje.

Zuzka, miałam wczoraj taka sama refleksje z tą wyprawka, choć teraz za wiele rzeczy nie potrzeba 😁
    My za 3 tygodnie jedziemy nad morze i też będę potrzebować cieplejszych ciuchów dla małej, ale nie wiem czy kupować jeszcze obecny rozmiar 68, w który wchodzi od 2 tygodni czy już 74. 🤷🏻‍♀️

age.png
  • cukierniczka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy po wizycie. Skierowano nas do poradni genetycznej, ze względu na to, że mojemu mężowi drżą dłonie dr podejrzewa podłoże genetyczne a konkretnie mutację jakiegoś genu. Powiedziała że generalnie jest dobrze rozwinięty jak na swój wiek i ruchowo i jest z nim kontakt, uśmiecha się itp, natomiast faktycznie mocno drżą mu rączki. Mamy zrobić jeszcze kilka badań krwi i zgłosić się do genetyka. Teoretycznie jeśli to to, to są na to leki, jeśli pacjentowi utrudnia to życie, natomiast jeśli nie - tak jak mój mąż, to nic się z tym nie robi. Boję się tylko jak to wpłynie na jego rozwój... Niby do tej pory jest ok ale jak sobie pomyślę, że może jego to męczy, bo cały czas jest w takim trybie pobudzenia.... Nawet jak śpiący to wciąż taki hiperaktywny.... Także wizyta mnie z jednej strony uspokoiła, z drugiej nie do końca, wiadomo. Boję się, no ale strach o zdrowie i przyszłość dzieci chyba już zawsze będzie nam towarzyszył...

15.06 ⏸
    17.06 beta 276 / 20.06 beta 492 / 22.06 beta 737
    29.06 usg jest zarodek
    06.07 usg 5.5mm, jest serduszko 💓
    17.08 USG prenatalne, 6,7cm bobasa, niskie ryzyka 💙
    12.10 USG połówkowe, 389g, zdrowy chłopak 💙
    14.12 USG III trymestru 1538g pięknego Dzidziusia 💙
    23.01 usg 2700g Szczęścia 💙
    15.02 usg 3156g Chłopaka 💙
    17.02 Juliusz 3110g, 56cm 👣
    age.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiooola masakra z tymi pracodawcami 😡 trzymam kciuki żebyś znalazła inną pracę na dobrych warunkach

Gusia ojej, ale się u Was dzieje 😅 znam ten ból związany z zepsutą zmywarką - nam się zepsuła rok temu w dniu, w którym robiliśmy grilla 😫 także naczyń było milion

Well my mamy doidy i kubeczek z Medeli, z obu picie idzie super, młody jest wielkim fanem kubków i zawsze był podekscytowany jak przy nim piliśmy 😂 więc był zachwycony, że ma swoje kubki i może z nich pić tak jak my 😂 na później kupiłam bidon z Aventa

Cukierniczka czyli w sumie dalej nie wiadomo na czym stoicie... Ale jeśli Twój mąż też tak ma i normalnie z tym żyje bez leków, to może Julkowi też to nie będzie przeszkadzało? 🤔 Skoro dobrze się rozwija, to chyba nie ma powodów do obaw ❤️ daj znać też po wizycie u genetyka!

cukierniczka lubi tę wiadomość

• Kofii Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2023, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tego ponownego kompletowania wyprawki to też tak się czuję, głowa mi już pęka od czytania tych opinii o krzesełkach i spacerówkach 😂 w gondoli jeszcze się mieści, ale ona mnie doprowadza do szału, bo ma swoje lata i okrutnie skrzypi i trzeszczy... Mimo że jest nasmarowana w każdym możliwym miejscu 😅 za miesiąc ją oddajemy dla kolejnego bobasa w rodzinie (chociaż nie wiem czy będą chętni na używanie jej, ale chcą 😆). Mały raczej jeszcze nie będzie siedział, no ale przeniesiemy się do spacerówki rozłożonej na płasko.

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2023, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierniczka, tak jak Kofii napisała, super, że mały się rozwija prawidłowo i skoro twój mąż nie ma żadnych problemów w życiu codziennym przez ta wadę genetyczna to mam nadzieję, że dla Julka to tylko przypadłość i nie będzie to mu robiło większej różnicy. ✊

U nas ciężki ten weekend, młoda dostała biegunki i cały czas płacze, krzyczy, marudzi a w nocy budziła się z wrzaskiem co 2h 😢 jutro idziemy do lekarza, żeby skontrolować sytuację, ale chyba to NOP po rotatequ, bo 9 dni wcześniej miała podane. Upały też nie pomagają przy tym. Także oby przetrwać do kolejnego tygodnia...
    Siły dla wszysykich. 💪🤞

age.png
  • Kasiooola Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2023, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierniczka, jak wyżej już dziewczyny napisały, miejmy nadzieję że to dla niego nic groźnego i nie utrudni mu funkcjonowania

Well, ojej biedna Lilka, my po tym rota też mieliśmy różne historie. Zdrówka, żeby nie było to nic poważnego 😘

My trzecia noc mamy gorsza. Pobudki już koło północy,krecenie, śmianie się w głos, wędrowanie po łóżeczku. Więc już jesteśmy po jedzonku, a mieliśmy już te nocki spoko z jedną pobudka...

Znowu zepsuł mi się samochód, przepłakałam całe popołudnie. Co miesiąc regularnie oddaje je do mechanika,bardzo mnie to już męczy organizowanie tego. Tym razem nie odpaliła, stacyjka pękła.
    A mój stary ma takie podejście do zakupu nowego auta że jeszcze bardziej chce mi się płakać, z jego podejściem dalej będę naprawiać i reanimować bo silnik działa 🙄
    Amelka na wiosnę przestanie być najmłodsza w rodzinie, właśnie bratowa podzieliła się szczesliwa wiadomością 💪

26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙

25.05.2022 II kreski 🤰
    10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
    05.08.2022 - dziewczynka? 💝
    02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
    20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
    28.09.2022 - 442 gr 💝💝
    26.10.2022 - 852 gr 🥰
    23.11.2022 - 1660 gr
    24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
    14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
    11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝

23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝

age.png
  • mamaleonka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak tam?

Lidzia we wtorek miała szczepienie, wieczorem tylko 37,5 goraczki wiec nie było tragedii ale teraz trochę gorzej śpi. Musiałam ja przenieść z kosza do łóżeczka bo już zaczęła siadać i nawet kilka razy się podciągnęła i wstała wiec nie mogę ryzykować. Ale łóżeczko cos jej nie odpowiada pobudka co 40 min wtedy muszę ja przytulić i śpi dalej. Zanim ja zasnę to ona znów się budzi wiec jestem trochę zombie.. mam nadzieje ze się przyzwyczai.
    Ja ju zaczynam pakowanie w poniedziałek jedziemy na camping już się nie mogę doczekać 😁😁

age.png
  • Gusia_ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamaleonka! My mieliśmy szczepienie we wtorek, o dziwo bez gorączki i „bez niczego, wiec było okej. Poza tym odpieluchowanie starszej w pełni i chwilami nie wiem w co włożyć ręce 😅 stad cisza z mojej strony. U nas Zośka jeszcze nie siada, ale na brzuchu kręci się już wokół własnej osi i wędruje po podłodze do tylu, wiec tez się nie nudzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 12:47

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka

Hashimoto
  • mamaleonka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusia_ wrote:
    Hej mamaleonka! My mieliśmy szczepienie we wtorek, o dziwo bez gorączki i „bez niczego, wiec było okej. Poza tym odpieluchowanie starszej w pełni i chwilami nie wiem w co włożyć ręce 😅 stad cisza z mojej strony. U nas Zośka jeszcze nie siada, ale na brzuchu kręci się już wokół własnej osi i wędruje po podłodze do tylu, wiec tez się nie nudzę

U nas tez u starszaka odpieluchowanie, siku już od dawna ładnie bez wpadek a kupa w pampersa, specjalnie wstaje wcześniej robi kupę i dopiero wtedy mnie budzi 🤦‍♀️🤷‍♀️

age.png
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo 😊
    My kupiliśmy w końcu krzesełko Kinderkraft Livy, ale niestety młody pochyla się w nim do przodu i brakuje mu odrobinkę do podnóżka, także póki co zostajemy przy jedzeniu papek na kolanach. Szkoda, bo nie uśmiecha mi się przebierać kilka razy dziennie 😂 no ale trudno, kiedyś zacznie stabilnie siedzieć 🤷🏻‍♀️ szukam właśnie nowej fizjoterapeutki, chcemy skonsultować kilka rzeczy, więc o to krzesełko też pewnie zapytamy 😁
    Muszę chyba kupić inną matę niż puzzlową, bo aktualnie najlepsza zabawa to rozdzielanie tych puzzli i jedzenie ich xd

Mamaleonka wow, szybko Lidia zaczęła siedzieć 🤩 u nas jeszcze daleko do tego, nawet wysokiego podporu nie ma 🤷🏻‍♀️

• Gusia_ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koffi spokojnie, na wszystko przyjdzie czas ;) Ja na razie Zoske tez karmie sobie na kolanach, ale w porownaniu z Gabi to ona sie prawie nie brudzi hahaha. U nas kazde wyjscie na dwór to ostatnio przebieranie Gabrysi. Piaskownica, a to sie przewróci, a to obleje zupa, a to wyleje na siebie kakao. Chyba takie życie po prostu :D

Mamaleonka u nas i kupa, i siku do nocnika, choc zdarzają sie jeszcze wpadki. Ale na noc zakładam pieluche i na wyjscia do sklepu itd, bo ona jest taka, ze jak sie zblokuje to potem nie chce, wiec nie chce ryzykowac, ze mi przestanie z domu wychodzic... Pół żartem, pół serio ;) Ale mam znajome, co własnie mówiły, ze było jak u Was. Widocznie to jeszcze nie ten moment i trzeba poczekac

preg.png

🎊 dwie kreski 30.09.2024
    👧2023 córeczka
    👧2021 córeczka

Hashimoto
  • Kofii Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Gusia, będę czekać cierpliwie 😁 tylko pralka będzie chodzić 3x częściej, bo ja nie mam tylu ubrań 😂 i obawiam się mocno dnia, kiedy postanowię dać do jedzenia buraka 😂

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaleonka ale super, że Lidia już siedzi 😍

Kofii a jak to krzesełko ogólnie? Bo też się na nie zdecydowałam.

Lila ma problemy z brzuszkiem od soboty. Myślałam, że to po rota, pediatra twierdzi, że po takim czasie od szczepienia to nie i to raczej infekcja wirusowa = nic nam nie przepisała, tylko kazała czekać aż przejdzie chyba, że by się pogarszało. Młoda nie ma gorączki, nie jest odwodniona, ale robi codziennie po 10 💩i każda jest inna... Jedna że śluzem, inna wsiąkająca w pampersa, inna biała, a dzisiaj to już w ogóle zrobiła taka jak plastelina, więc ja nie wiem co tam się wyrabia...

age.png
  • Kasiooola Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaleonka, Gusia, powodzenia w odpieluchowaniu 🫣 przypomniałam sobie jak to było z Kuba, z 10 lat temu 🙈 dobrze ze takie rzeczy w większości się zapomina bo by gatunek ludzki wymarl 😎

Mamaleonka, Amelka też już siedzi 🥰 do tego stopnia że leżenie w wanience jest nudne, siedzi i plumka rękami między nogami

Kofi, dobrze że ciumka puzzle 😄 u nas jest etap na ciumkanie na głos podlogi 🤯 więc jak słyszę dźwięk ciumkania,lizania to znaczy że Amela sprawdza czystość podłogi 😎

Well, zdrówka dla Lilki,najważniejsze że jadła, i pupa się od ilości kup nie odparzyla!

My dzisiaj mieliśmy ostatnia dawkę na WZW. Kolejna szczepionka w lutym. Mamy 6900gramow a wydaje się taka ciężka 😁

Jutro idę na kolejną rozmowę o pracę...🫣🫣 I też do swojej obecnej pracy posłuchać co w trawie piszczy.

mamaleonka lubi tę wiadomość

26.08.2011 Kuba, 3450gram i 52cm 💙

25.05.2022 II kreski 🤰
    10.06.2022 - mamy malutkie serduszko ❤️
    05.08.2022 - dziewczynka? 💝
    02.09.2022 - 212g dziewczynki 💝
    20.09.2022 - 373 g zdrowej dziewczynki 💝 (połówkowe)
    28.09.2022 - 442 gr 💝💝
    26.10.2022 - 852 gr 🥰
    23.11.2022 - 1660 gr
    24.11.2022 - USG III trymestru 1544g 🙈
    14.12.2022 - 2084 gramy 💝💝
    11.01.2023 - 36t+5 2660 gramów Księżniczki 💝

23.01.2023 - Amelia, 3100gram, 49 cm 💝

age.png
‹‹ 929 930 931 932 933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ