W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nesairah wrote:izzy91
sikaj, ktoś musi zacząć ten miesiąc!
buuu, doczytałam, że biel
Ale 3 negatyw w jednym cyklu już tak nie załamuje 😀 chyba ta nadzieja była bardzo mała
Swoją drogą jakis dziwny mam ten cykl. W ogole mnie nie bolały cycki a zawsze tydzień przez okresem mam obolałe, i jakoś 2-3 dni przed już czuję dość mocno skurcze w podbrzuszu a tu taki spokój, czasem tylko zakluje jajnik. Mam nadzieje że to nie zwiastuje żadnych problemów 😅 tak właśnie się kończy moja praca z domu, siedze i rozkmniam milion możliwych scenariuszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2022, 14:32
-
izzy91 wrote:No niestety.
Ale 3 negatyw w jednym cyklu już tak nie załamuje 😀 chyba ta nadzieja była bardzo mała
Swoją drogą jakis dziwny mam ten cykl. W ogole mnie nie bolały cycki a zawsze tydzień przez okresem mam obolałe, i jakoś 2-3 dni przed już czuję dość mocno skurcze w podbrzuszu a tu taki spokój, czasem tylko zakluje jajnik. Mam nadzieje że to nie zwiastuje żadnych problemów 😅 tak właśnie się kończy moja praca z domu, siedze i rozkmniam milion możliwych scenariuszy.Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
ChocoMonster wrote:Izzy przykro mi wiesz jak to z cyklami, jeden drugiemu nierówny
Dobrze że grudzień już za rogiem, jestem świątecznym świrem więc za chwilę zajmę głowę dekoracjami i szukaniem prezentów 😁 a w sobotę ubieram choinkę 😀 -
izzy91 wrote:Wiem, wiem. Najgorsza ta analiza i każdy odchyl od normy przypisywany ciąży 😀
Dobrze że grudzień już za rogiem, jestem świątecznym świrem więc za chwilę zajmę głowę dekoracjami i szukaniem prezentów 😁 a w sobotę ubieram choinkę 😀
Ach, Siesiepy możesz wpisać mi 5 rocznice związku 19.12 🥹🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2022, 14:47
izzy91, Zosis, oli23, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ja też uwielbiam grudzień, już wczoraj robiłam świeczniki na kiermasz, jeszcze porobie kartki. Choinka będzie przez weekend ❤️ Boże Narodzenie to dla mnie bardzo magiczny czas, uwielbiam tą atmosferę i kolędy i w ogóle wszystko związane z tymi świętami 😁
izzy91 lubi tę wiadomość
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Sprzątałam dzisiaj trochę i znalazłam taki ładny zeszyt, który kupiłam kiedyś i stwierdziłam, że zrobię z niego taki pamiętnik starań i nie tylko. Mam nadzieję, że pomoże mi to pozbierać myśli i uporządkować to co mi lata po głowie ^^ wiem, że mogłabym robić to np. Tutaj w pamiętniku, ale jestem zwolennikiem papierowej wersji 😅 później będzie mógł służyć za taką pamiątkę^^
Kamsi, Emka06, Namisa, Kil lubią tę wiadomość
Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
@Sandra pomyśl, że kiedyś dasz go swojemu dziecku 😍😍😍
Ja kiedyś znalazłam list, który moja mama napisała do mojego taty będąc na sali poporodowej 🙂 wzrusz na maksa
@izzy buuuuu. Może faktycznie 🐵 wywolasz i uwinie się szybko, aby owu przyszła przed wyjazdem
SandraH.97, izzy91, Kil lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was brała luteinę od owulacji? ( nie dopiero od pozytywnego testu). Chodzi mi o dawkę większą niż 200 dziennie.
Obecnie mam dawkę 2x2 (400 dawka dobowa). I tak mnie ciągnie brzuch, boli jajnik, czasami brzuch tak zaciągnie że mnie zegnie, w nocy tak mi bok, biodro, podbrzusze dokuczało się że wybudzałam co chwilę. Zaczynam przepuszczać ze może to od większej dawki luteiny? Miałyście podobnie? -
nick nieaktualny
Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, jakieś dwa miesiące ostro się udzielałam,testowałam stresowałam i nic z tego nie wyszło.. musiałam się odciąć i zresetować. To testowanie ostro rzuciło mi się na mózg 😂. Myslami cały czas bylam z wami,ale nie mam już sił na pisanie ,zaznaczenia tych wszystkich objawów itp. wiedziałam że i tak nic z tego biorąc pod uwagę mój wiek i choroby😑. Kilka dni temu weszłam na wątek listopadowy aby nadrobić zaległości, stęskniłam się za wami i byłam strasznie ciekawa ( przyznam się szczerze) której z Was urósl brzuchol😂. No i jestem w totalnym szoku! Listopad wymiótł! Gratuluję i ściskam was wszystkie❤️. Praca nie pozwala mi być z Wami mega na bieżąco,ale będę się starać. Mija sytuacja się nie zmieniła, odstawiłam jeden ze sterydów,zostałam tylko na małej dawce Encortonu. Od kilku dni dziwnie ćmi mnie w podbrzuszu tak jakbym miałam dostać sraczkę za przeproszeniem 😆. Dziś 8/9 dpo przy cyklach 31 dniowych i zrobiłam sobie test, ( odwyk od testowania nie trwał długo 😑). Test z popołudniowego moczu,rozwodnionego . Utwierdzcie mnie że nic tam nie ma,żebym się więcej nie nakręcała. 🤷. Na żywo widać lepiej,ale sama nie wiem czy to testowa czy nie.
-
Myszaks wrote:Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, jakieś dwa miesiące ostro się udzielałam,testowałam stresowałam i nic z tego nie wyszło.. musiałam się odciąć i zresetować. To testowanie ostro rzuciło mi się na mózg 😂. Myslami cały czas bylam z wami,ale nie mam już sił na pisanie ,zaznaczenia tych wszystkich objawów itp. wiedziałam że i tak nic z tego biorąc pod uwagę mój wiek i choroby😑. Kilka dni temu weszłam na wątek listopadowy aby nadrobić zaległości, stęskniłam się za wami i byłam strasznie ciekawa ( przyznam się szczerze) której z Was urósl brzuchol😂. No i jestem w totalnym szoku! Listopad wymiótł! Gratuluję i ściskam was wszystkie❤️. Praca nie pozwala mi być z Wami mega na bieżąco,ale będę się starać. Mija sytuacja się nie zmieniła, odstawiłam jeden ze sterydów,zostałam tylko na małej dawce Encortonu. Od kilku dni dziwnie ćmi mnie w podbrzuszu tak jakbym miałam dostać sraczkę za przeproszeniem 😆. Dziś 8/9 dpo przy cyklach 31 dniowych i zrobiłam sobie test, ( odwyk od testowania nie trwał długo 😑). Test z popołudniowego moczu,rozwodnionego . Utwierdzcie mnie że nic tam nie ma,żebym się więcej nie nakręcała. 🤷. Na żywo widać lepiej,ale sama nie wiem czy to testowa czy nie.
Ja nic nie widze, a na tym tescie miałam dość wyrazny cien mimo ujemnej betyMyszaks lubi tę wiadomość
-
Myszaks wrote:Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, jakieś dwa miesiące ostro się udzielałam,testowałam stresowałam i nic z tego nie wyszło.. musiałam się odciąć i zresetować. To testowanie ostro rzuciło mi się na mózg 😂. Myslami cały czas bylam z wami,ale nie mam już sił na pisanie ,zaznaczenia tych wszystkich objawów itp. wiedziałam że i tak nic z tego biorąc pod uwagę mój wiek i choroby😑. Kilka dni temu weszłam na wątek listopadowy aby nadrobić zaległości, stęskniłam się za wami i byłam strasznie ciekawa ( przyznam się szczerze) której z Was urósl brzuchol😂. No i jestem w totalnym szoku! Listopad wymiótł! Gratuluję i ściskam was wszystkie❤️. Praca nie pozwala mi być z Wami mega na bieżąco,ale będę się starać. Mija sytuacja się nie zmieniła, odstawiłam jeden ze sterydów,zostałam tylko na małej dawce Encortonu. Od kilku dni dziwnie ćmi mnie w podbrzuszu tak jakbym miałam dostać sraczkę za przeproszeniem 😆. Dziś 8/9 dpo przy cyklach 31 dniowych i zrobiłam sobie test, ( odwyk od testowania nie trwał długo 😑). Test z popołudniowego moczu,rozwodnionego . Utwierdzcie mnie że nic tam nie ma,żebym się więcej nie nakręcała. 🤷. Na żywo widać lepiej,ale sama nie wiem czy to testowa czy nie.
Jeśli o zdjęcie chodzi, to jak baaardzo mocno się przyjrzę to coś tam majaczy, ale na pewno bym powtórzyła jeszcze na jednym/dwóch czulszych 😉Myszaks lubi tę wiadomość
♀️♂️'96
PCOS
Krótkie fazy lutealne
Zakończenie antykoncepcji 09.2021
4cs (liczony)
08.2022 cb 💔
11.10 - kuzyn ciotecznej babki ojca cienia 😉
12.10 - cień ⏸️, beta 21,59
14.10 - beta 86,81 🥹
17.10 - beta 238,8 🍀
19.10 - beta 466,2 przyrost 83,6%
21.10 - beta 811,4 przyrost 78% 🥺
24.10 - beta 2343 przyrost 109,1% 🥹
28.10 - jest pęcherzyk, 5w0d🍀
10.11 - jest serduszko, 7w1d ❤️
24.11 - jest ruchliwy arbuz 🍉
08.12 - wizyta
19.12 - niskie ryzyka, 🍉 ruchliwy, wszystko na swoim miejscu 🥹
29.12 - 9,73 cm bobofruta, wysokie CRP, antybiotyk 🧐
09.01.23 - czyżby chłop? 😏♂️
19.01 - 203 gramy cudu 💫
30.01 - prenatalne 2 trym. Wszystko w porządku, 🍉 oficjalnie staje się.. chłopcem!
23.03 - przekroczyliśmy granicę "torebki cukru" 😉 1034g żywego ognia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA-6 wrote:Cześć, pamiętam cię, nawet kilka razy wywoływałam, ale nie ładnie tak bez słowa uciekać 😤 haha 😁
Jeśli o zdjęcie chodzi, to jak baaardzo mocno się przyjrzę to coś tam majaczy, ale na pewno bym powtórzyła jeszcze na jednym/dwóch czulszych 😉Emka06 lubi tę wiadomość
-
Myszaks wrote:Bije się w pierś i przepraszam:(. 😆. A tobie kochana gratuluję brzucholka,niech rośnie okrąglutki!. Ja muszę pracować nad swoją psychiką i nie zrażać sie niepowodzeniami,zresztą z moim zdrowiem to będzie cud jeżeli dam radę utrzymać ciążę. Co do testu to może powtórzę jutro rano,aczkolwiek mam drugi z tej samej firmy i znowu może wyjść jakiś babol😂
Myszaks lubi tę wiadomość
Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
nick nieaktualny
-
Myszaks lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
nick nieaktualnyEmka06 wrote:Polubiłam przypadkowo 🙈 Ale jak już tak się stało to napiszę tylko, że miło Cię znowu widzieć 😁 Wcześnie jeszcze na testowanie, więc trzymam kciuki, żeby coś się wykluło🤞
-
Myszaks wrote:Cześć kochana❤️. Czuję że dupa z tego będzie. A ja głupia wzięłam trzy te badziewne testy w szale zakupowym. 😡Wkurzylam się ostatnio na Facellaki.,to sobie pomyślałam że wezmę jakieś których jeszcze nie mialam. A tu znowu testowa krecha. Najgorsze jest to,ze dziwnie się czuję od kilku dni i ten brzuch nie daje mi spokoju. Jeżeli to czająca się za rogiem sraczka to niech już będzie po wszystkim😂Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.”