W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmka06 wrote:Nie ma co jeszcze przekreślać tego cyklu, bo w 8/9dpo może dopiero dochodzić do zagnieżdżenia Wstrzymaj się z kolejnymi testami jeszcze kilka dni, może akurat 🤞🍀
-
Nataliii wrote:Właśnie się nad tymi temperaturami zastanawiam 🤔. Też mam niskie temperatury przez pierwszą fazę. Czasami spadają poniżej 36.0. Ostatnio w badaniach wyszła mi niedoczynność. Od 3 tygodni jestem na lekach. I teraz gdy rozpoczął się nowy cykl liczyłam na to że temperatura trochę podskoczy jednak w tej pierwszej fazie, a tu wychodzi na to że póki co jest niżej niż w poprzednim cyklu 🤷♀️. Zobaczymy jakie wyniki wyjda za 3 tygodnie.
Jak przed 1 ciąża też miałam takie niskie temperatury przed owulacją, ale jak była ciąża to faktycznie podskoczyła do 36.9-37. ale okazało się też że faktycznie mam problemy z tarczyca.
Biorę leki i mam tsh bardzo dobre to te temp przed owulacją jest w granicach 36.1-36.4 -
Bialeekk wrote:Póki co jeszcze śliski, zaczyna się lepić, ale widać, że gęstnieje w porównaniu z poprzednimi dniami gdzie był giga wodnisto ciągnący.
Też obstawiam, że jestem już po owu.
W niedzielę miałam mega ból owulacyjny i jajników, wczoraj jeszcze coś tam zakuło tak, że mnie zgięło, ale już jest cisza😅
Po temp też wnioskuje że możesz być już po owulacjiBialeekk lubi tę wiadomość
-
Myszaks wrote:Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, jakieś dwa miesiące ostro się udzielałam,testowałam stresowałam i nic z tego nie wyszło.. musiałam się odciąć i zresetować. To testowanie ostro rzuciło mi się na mózg 😂. Myslami cały czas bylam z wami,ale nie mam już sił na pisanie ,zaznaczenia tych wszystkich objawów itp. wiedziałam że i tak nic z tego biorąc pod uwagę mój wiek i choroby😑. Kilka dni temu weszłam na wątek listopadowy aby nadrobić zaległości, stęskniłam się za wami i byłam strasznie ciekawa ( przyznam się szczerze) której z Was urósl brzuchol😂. No i jestem w totalnym szoku! Listopad wymiótł! Gratuluję i ściskam was wszystkie❤️. Praca nie pozwala mi być z Wami mega na bieżąco,ale będę się starać. Mija sytuacja się nie zmieniła, odstawiłam jeden ze sterydów,zostałam tylko na małej dawce Encortonu. Od kilku dni dziwnie ćmi mnie w podbrzuszu tak jakbym miałam dostać sraczkę za przeproszeniem 😆. Dziś 8/9 dpo przy cyklach 31 dniowych i zrobiłam sobie test, ( odwyk od testowania nie trwał długo 😑). Test z popołudniowego moczu,rozwodnionego . Utwierdzcie mnie że nic tam nie ma,żebym się więcej nie nakręcała. 🤷. Na żywo widać lepiej,ale sama nie wiem czy to testowa czy nie.
Coś tam baaardzo delikatnie majaczy, ale do dosikania Skoro z popołudniowego, rozwodnionego moczu i to jeszcze 8/9 dpo to wiadomo, może nie być widać nic, może być sam początek - do poprawki w kolejnych dniachMyszaks lubi tę wiadomość
-
nesairah wrote:Tak tak, czytałam Ale bardziej chodziło mi o interpretację wyników, jak ta temperatura ma się zachowywać w cyklu. Aplikacja ovu mi coś nie chce działać, mam Flo i tam można wpisywać temperaturę, ale nie wiem czy ta apka bierze to pod uwagę, czy to tylko taka informacja dla mnie. Macie jakieś doświadczenia z tą aplikacją?
Ja przed 1 ciąża miałam ovu i flo. I flo po temperaturze dobrze wyznaczyło mi owulację w szczęśliwym cyklu Do tej pory ją mam i wpisuje w nią dane -
Myszaks wrote:Cześć dziewczynki! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, jakieś dwa miesiące ostro się udzielałam,testowałam stresowałam i nic z tego nie wyszło.. musiałam się odciąć i zresetować. To testowanie ostro rzuciło mi się na mózg 😂. Myslami cały czas bylam z wami,ale nie mam już sił na pisanie ,zaznaczenia tych wszystkich objawów itp. wiedziałam że i tak nic z tego biorąc pod uwagę mój wiek i choroby😑. Kilka dni temu weszłam na wątek listopadowy aby nadrobić zaległości, stęskniłam się za wami i byłam strasznie ciekawa ( przyznam się szczerze) której z Was urósl brzuchol😂. No i jestem w totalnym szoku! Listopad wymiótł! Gratuluję i ściskam was wszystkie❤️. Praca nie pozwala mi być z Wami mega na bieżąco,ale będę się starać. Mija sytuacja się nie zmieniła, odstawiłam jeden ze sterydów,zostałam tylko na małej dawce Encortonu. Od kilku dni dziwnie ćmi mnie w podbrzuszu tak jakbym miałam dostać sraczkę za przeproszeniem 😆. Dziś 8/9 dpo przy cyklach 31 dniowych i zrobiłam sobie test, ( odwyk od testowania nie trwał długo 😑). Test z popołudniowego moczu,rozwodnionego . Utwierdzcie mnie że nic tam nie ma,żebym się więcej nie nakręcała. 🤷. Na żywo widać lepiej,ale sama nie wiem czy to testowa czy nie.
Myszaks lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
Oboje po 30tce
02.03.2023 - ⏸️ i beta 17.20🍀
10.03.2023 - beta 1173.00
24.03.2023 - jest ❤️ i 7,55mm malucha
26.04.2023 - I prenatalne, 5,45cm, zdrowy bobas 🩷
12.05.2023 - SANCO zdrowa dziewczynka 🩷
26.06.2023 - II prenatalne, 360g córeczki🩷
06.09.2023 - III prenatalne, 1540g dziewczynki 🩷
04.11.2023 - Natalia 2780g, 55cm szczęścia 🩷
-
nick nieaktualnyNamisa wrote:Coś tam baaardzo delikatnie majaczy, ale do dosikania Skoro z popołudniowego, rozwodnionego moczu i to jeszcze 8/9 dpo to wiadomo, może nie być widać nic, może być sam początek - do poprawki w kolejnych dniach
ELka lubi tę wiadomość
-
Myszaks ja też widzę że coś majaczy 🙃 pytanie czy to nie fabryczna. Daj koniecznie jutro znać co tam wyszło 😀 🤞
Myszaks lubi tę wiadomość
Starania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
nick nieaktualnyNataliii wrote:Myszaks ja też widzę że coś majaczy 🙃 pytanie czy to nie fabryczna. Daj koniecznie jutro znać co tam wyszło 😀 🤞
Nataliii, Idawoll lubią tę wiadomość
-
Myszaks wrote:Generalnie to chciałabym jutro wypić piwerko na meczu,gdyż na trzeźwo zapewne nie da się tego widowiska oglądać 😏,stąd to moje wczesne testowanie...Stąd i z uzależnienia od sikania😂. Dziś 25 dc, może sikne jutro z rana żeby mieć czyste sumienie przed tym piwem. Zobaczę też jak będzie dalej z tym brzuchem, od 3 dni kręci mnie non stop i czuję jakbym zrobiła solidną porcję brzuszków, a oczywiście nie robiłam. Na żywo te kreskę widać lepiej i jeżeli to fabryczna to kolejna firmę testów można o kant dupy rozbić 🤞🤪
to czekamy jutro rano na efekty, kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 -
Cześć dziewczyny
Dostałam zielone światło od ginekologa na dalsze starania, więc jeśli można się dopisać, to bardzo proszę o zapisanie na 21.12.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, oby grudzień okazał się magiczny i pełen 🤰☺️Nataliii, Myszaks, Namisa, SandraH.97, Akczi, Evondita82, Anett93, MonikaMonia, ELka, siesiepy, justme, .aś., Kil lubią tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Nadzieja97 wrote:Jak przed 1 ciąża też miałam takie niskie temperatury przed owulacją, ale jak była ciąża to faktycznie podskoczyła do 36.9-37. ale okazało się też że faktycznie mam problemy z tarczyca.
Biorę leki i mam tsh bardzo dobre to te temp przed owulacją jest w granicach 36.1-36.4
Ja w tym cyklu jestem zimna, dogrzewamy się termoforem.😁 Możliwe, że na przeziębienie.
Wstawię swój wykres, choć trochę niechlujny 🤪 zdarzyło mi się ominąć czasami pomiar. Owulacja wypadałoby na 18 dzień cyklu. Jakyslicie? Wczoraj miałam pik na teście owulacyjnym, a według apki dziś mam owulację 😊
https://zapodaj.net/2cc2de550faa6.jpg.htmlStarania od : 10.2021 -
Arieen wrote:Ja coś widzę chyba.
Coś tam przebija 😊
Ja ogólnie zawsze bylam świątecznym świrem a w tym roku jakoś nie czuję tego 😔 a powinnam trzy razy bardziej niż zwykle 😔 nowy dom, niemowle... a u mnie zero 😔 może to kwestia tego, że tyle świątecznych rzeczy już jest w sklepach od września... nie wiem.
To moje plamienie też takie dziwne, nie wiem czy ten jajnik mnie pobolewa, czy sobie wmawiam, że mnie pobolewa bo chce żeby bolał 😅👨🏻🦰👧🏼 29l.
06.21 - rozpoczęcie starań
07.21 - 💍
07.21 - ⏸️
01.22 - 🏩
03.22 - 👶🏼 Leoś
11.22 - czas na rodzeństwo ❤️
05.23 - cb 💔
01.09.23 - ⏸️
02.09 - ⏸️ i beta 179 mlU/ml 🥹 wdzięczność razy milion 🥹❤️🤞🏼
04.09 - 360 mlU/ml, prog 13.4 ng/ml ❤️ 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
22.09 - 8 mm 🍤 z ❤️ 6+5
28.09 - 1,5 cm 🍤
26.10 - 5 cm dzidziuta ❤️
03.11 - 7 cm zdrowego Jasieńka 🩵💙🩵💙🩵 -
Arieen wrote:Ja coś widzę chyba.🙍♀️ 28 👦 35
Czerwiec 2022 - ⏸ ❤
Lipiec 2022 - poronienie zatrzymane 6/9 tc 💔
Grudzień 2022 - ⏸
31.12 - beta HCG - 100 ❤
02.01 - beta HCG - 233 🍀
07.01 - beta HCG - 2398 🥳
12.01 wizyta - pęcherzyk ciążowy🤞
31.01 wizyta - 1.78 cm dzidziula 🥰
21.02 wizyta - prawie 4,5 cm mojego cudu ❤
06.03 - ryzyka trisomii niskie, ryzyko preeklampsji i hipotrofii podwyższone 😒 --> Acard 150 mg
25.07 - 2049 g Emilki 🥰
-
MimiM29 wrote:Ja w tym cyklu jestem zimna, dogrzewamy się termoforem.😁 Możliwe, że na przeziębienie.
Wstawię swój wykres, choć trochę niechlujny 🤪 zdarzyło mi się ominąć czasami pomiar. Owulacja wypadałoby na 18 dzień cyklu. Jakyslicie? Wczoraj miałam pik na teście owulacyjnym, a według apki dziś mam owulację 😊
https://zapodaj.net/2cc2de550faa6.jpg.html
Dopóki śluz płodny, dopóty okres płodny trwa Jak na moje oko apka dobrze typuje, owulacja tuż tuż, możliwe że nawet dziś bo ta temperatura skoczyła wyżej niż większość pomiarów w tej fazie cykluMimiM29, siesiepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh dziewczyny, dzięki za kciuki ale coś czuję że te testy to jakiś przekręt...wydaje mi się, że mają chamską kreskę testowa...otworzyłam sobie teraz kolejny żeby zobaczyć. Generalnie to są testy z apteki Ziko Ziniq. I na nowym teście widać dwa miejsca na kreski na kontrolna i testowa . Fakt że te miejsca na kreski nie mają koloru,ale tak czy siak jakieś dziwne . Szkoda że nie mam pod ręką innej firmy tylko jeszcze kilka sztuk tych śmieci 😂. No nic,tak czy siak jutro na niego sikne i zobaczymy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2022, 17:22
-
Myszaks wrote:Eh dziewczyny, dzięki za kciuki ale coś czuję że te testy to jakiś przekręt...wydaje mi się, że mają chamską kreskę testowa...otworzyłam sobie teraz kolejny żeby zobaczyć. Generalnie to są testy z apteki Ziko Ziniq. I na nowym teście widać dwa miejsca na kreski na kontrolna i testowa . Fakt że te miejsca na kreski nie mają koloru,ale tak czy siak jakieś dziwne . Szkoda że nie mam pod ręką innej firmy tylko jeszcze kilka sztuk tych śmieci 😂. No nic,tak czy siak jutro na niego sikne i zobaczymy.
Nie zaszkodzi siknąć nawet na te 😊👨🏻🦰👧🏼 29l.
06.21 - rozpoczęcie starań
07.21 - 💍
07.21 - ⏸️
01.22 - 🏩
03.22 - 👶🏼 Leoś
11.22 - czas na rodzeństwo ❤️
05.23 - cb 💔
01.09.23 - ⏸️
02.09 - ⏸️ i beta 179 mlU/ml 🥹 wdzięczność razy milion 🥹❤️🤞🏼
04.09 - 360 mlU/ml, prog 13.4 ng/ml ❤️ 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
22.09 - 8 mm 🍤 z ❤️ 6+5
28.09 - 1,5 cm 🍤
26.10 - 5 cm dzidziuta ❤️
03.11 - 7 cm zdrowego Jasieńka 🩵💙🩵💙🩵 -
Myszaks wrote:Eh dziewczyny, dzięki za kciuki ale coś czuję że te testy to jakiś przekręt...wydaje mi się, że mają chamską kreskę testowa...otworzyłam sobie teraz kolejny żeby zobaczyć. Generalnie to są testy z apteki Ziko Ziniq. I na nowym teście widać dwa miejsca na kreski na kontrolna i testowa . Fakt że te miejsca na kreski nie mają koloru,ale tak czy siak jakieś dziwne . Szkoda że nie mam pod ręką innej firmy tylko jeszcze kilka sztuk tych śmieci 😂. No nic,tak czy siak jutro na niego sikne i zobaczymy.
Heheh to jak moje facellaki 😅 też mają takie kreski 🤷♀️Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandraH.97 wrote:Heheh to jak moje facellaki 😅 też mają takie kreski 🤷♀️