W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Jemarta wrote:A ja już miałam kupować wiesołka... Nie polecacie?
U mnie znowu wyregulował cykl z 40 dni na 31, dwa cykle dokładnie po tyle i żadnego problemu ze śluzem. Teraz trzeci cykl z wiesiołkiem i dołożyłam Fertistim i wydłużył cykl o ok 5 dni.siesiepy lubi tę wiadomość
8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻:
25.04 - 12 dpo - Beta 37,40, Progesteron - 27,20,
27.04 - 14 dpo - Beta 150,90, Progesteron - 31,43,
29.04 - 16 dpo - Beta 403,60,
02.05 - 19 dpo - Beta 1090,30, Progesteron - 21,91,
04.05 - 21 dpo - Beta 1710,10, Progesteron - 21,33,
08.05 - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy 🍀
15.05 - 3 mm dzidzia i ❤️
29.05 - 1,89 cm 🦄 (8w2d)
26.06 - 6 cm
30.06 - 6,5 cm ryzyka niskie i na 80% 👦🏻💙
27.07 - wizyta 🍀
01.2023 - CB 💔
Historia z forum 02.2018:
Beta: 14 dpo - 189, 16 dpo - 382, 20 dpo - 1830, 24 dpo - 7300 -
Tez jakbym coś widziała, ale do dosikania. Trzymam kciuki.
Co do niskich temperatur, też takie mam. Widać je w 1 fazie. Często jest mi zimno, ale lekarze ograniczają się do zlecenia badań na tarczycę i wapn. Aaa i krążenie. Jak ok - widać taka moja uroda. Osobiście rozkminiam czy to nie ma nic wspólnego z nadmiarem Wit.B.
A mnie coś połamało! Aż nie mogę skręcać głową w prawo bo boli 🙈.
Jak uwielbiam robić testy, to przez poranną sytuację wciąż czuję się rozżalona i obrażona na wszechświat. Co z tymi facellakami 🙄. Wiecie, gdyby nie te kolejki w labo, to bym odżałowała kasy i robiła betę zamiast testów. Ale jak mam się spóźnić do pracy i oddawać godziny to łatwiej jednak sikać i doszukiwać się cieni pod różnymi dziwnymi kątami 🙄. -
Kamsi wrote:A ja czekam i czekam na ten nieszczęsny progesteron
-
Melduję, że moje jajeczko chyba się w końcu zdecydowało. Dzisiaj śluz już kremowy. Także po owu - a czy w poniedziałek czy w sobotę - kto to może wiedzieć. Najważniejsze, że podziałane. Teraz trzeba czekać. 🤷♀️
Dziewczyny, może Wy będziecie się orientowały, bo szukam w necie, ale informacji znaleźć nie mogę. Jak to jest z tym krwawieniem owulacyjnym? Ono jest w trakcie owu/przed/po? Bo wiadomo - jak jest pik LH to za ileś tam h mamy owu (widziałam dyskusję kilka stron wcześniej). A jak to jest z tym krwawieniem? Tak mnie to zaczęło nurtować, bo w ciągu ostatnich kilku miesięcy przytrafiło mi się już drugi raz.ChocoMonster, Claire, Namisa, Ancalime, Evondita82, Anett93, MimiM29, siesiepy, Kil lubią tę wiadomość
-
Grudzień się jeszcze nawet nie zaczął, a tutaj już 18 stron! Jesteście niemożliwe Babki 😅🙈
Biedronka@, Idawoll, Aleksandra_joanna_p, Evondita82, Anett93, justme, SandraH.97, Zapominajka lubią tę wiadomość
-
Zosis wrote:Melduję, że moje jajeczko chyba się w końcu zdecydowało. Dzisiaj śluz już kremowy. Także po owu - a czy w poniedziałek czy w sobotę - kto to może wiedzieć. Najważniejsze, że podziałane. Teraz trzeba czekać. 🤷♀️
Dziewczyny, może Wy będziecie się orientowały, bo szukam w necie, ale informacji znaleźć nie mogę. Jak to jest z tym krwawieniem owulacyjnym? Ono jest w trakcie owu/przed/po? Bo wiadomo - jak jest pik LH to za ileś tam h mamy owu (widziałam dyskusję kilka stron wcześniej). A jak to jest z tym krwawieniem? Tak mnie to zaczęło nurtować, bo w ciągu ostatnich kilku miesięcy przytrafiło mi się już drugi raz.✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ancalime sama wiesz, że to jeszcze naprawdę bardzo wcześnie i wszystko się może zdarzyć. Ale rozumiem Twoje rozżalenie. Niemniej nie poddawaj się, piłka w grze 🤞 A miałyśmy razem testować, tymczasem ja jestem w dniu owu/1dpo😂✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
Kamsi wrote:Dobra to jednak progesteron w porządku bo 56,20 przy normach dla fazy lutealnej od 3,82 do 50,56
Świetny ten progesteron, a nie tylko dobry!Kil lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Namisa - Nasza specjalistko, widzę, że w tym wątku również się udzielasz i dzielisz wiedzą. Powiedz mi kochana, czy mój dzisiejszy spadek proga powinien mnie niepokoić? 🤔🙄
-
Dziewczyny, a ja mam do was inne pytanie😅 Ma któraś z was może kurtynę na oknie/oknie balkonowym? Chciałabym się dowiedzieć na co mogę przyczepić to ustrojstwo😂
Nakupowałam dziś świątecznych ozdób i już chce zacząć ozdabiać chatę👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny, a ja mam do was inne pytanie😅 Ma któraś z was może kurtynę na oknie/oknie balkonowym? Chciałabym się dowiedzieć na co mogę przyczepić to ustrojstwo😂
Nakupowałam dziś świątecznych ozdób i już chce zacząć ozdabiać chatędominikawa lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵