W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Beezi wrote:Bzksz, tulę za biel 😥 Każdy nieudany cykl daje popalić niestety 🤷♀️
Myszaks, Smerfetka, Ewiwi, kciuki za kolejne testy 🤞
Arieen, kciuki za badania. Chociaż pamiętaj, że teraz spadek może nie być jakiś spektakularny.
Justme, u mnie też trochę apka świruje, owu niby dzisiaj, ale testy negatywne, zaraz będę robić pierwszy dzisiaj. A anomalie śluzu i szyjki mam w każdym cyklu. 😅
Sara, miłego dnia! ❤️
Choco, Marteczka, kciuki za wizyty 🤞
Kinusia, Izzy, Aleksandra Joanna dzisiaj pierwszy dzień ciąży 🤞🎉 Tulę mocno ❤️
Kamsi, miłego wyjazdu, oby jednak test po wyjeździe Cię zaskoczył 🤞✊🍀
Ewiwi, kreski piękne, dosikuj dalej a my czekamy pod kibelkiem 🤞
Aleksandra Joanna, u mnie po odstawieniu anty wszystko szybko doszło do siebie, hormony po pół roku wszystkie super, a ciąży nie ma. 🤷♀️ tylko włosów mi zostało 30% tego co miałam. 😥
U mnie pierwszy dzień nowego życia, wczoraj odeszłam z jednej pracy, aktualnie zbliżam się powoli do wymiaru etatu a nie 250h w miesiącu. 🎉🥂
Wczoraj rano ładny owulak, wieczorem bladzioch niesamowity, idę zaraz testować znowu i zobaczymy czy to wieczorny błąd czy faktycznie owulki jeszcze nie będzie. Apka wyznacza na dzisiaj, ale niemożliwe.
Pamiętaj, ze owulaki lubią jaśnieć, ciemnieć i tak w kółko. Klucz to nie przestawać testować ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 10:51
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Ancalime wrote:Wieczorem, po powrocie z pracy, wrzucę zdjęcia swoich fałszywców facelle ze wczoraj. Świeży towar, ale zdążyły wyschnąć 😜
Choco, kciuki za monitoring. Jak temperatura odbiła to chyba w końcu uda Ci się odpocząć od starego po Waszym maratonie. Tym bardziej że dziś mecz 😁.
Siesiepy, będzie 🔥
Jak już będę pewna po monicie, to udostępnię wykres 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 10:53
Ewiwi, Beezi, Ancalime, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:Wydaje mi się, że już MUSI być po owu, ale wole to dziś potwierdzić na monitoringu. Fabryka zamknięta na ten cykl 😂
Jak już będę pewna po monicie, to udostępnię wykres 🍀ChocoMonster lubi tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
ChocoMonster wrote:Widziałam i aż skomentowałam, piękny skok 🍀
Tylko pytanie ile w końcu jestem dpo.. 😄
Kolejna zagwozdka 😂🙈👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
siesiepy wrote:Choco kciuki za monit! Dawaj znać koniecznie!
Arieen i Ty równiez, proszę się podzielić dobrymi informacjami. : D
justme dodaj do tego fakt że na forum nie ma kompletnie żadnej wyszukiwarki!
Sara idealnie, czas dla duszy i ciała, jeszcze peeling pod prysznicem i balsam po. 🧖
Kamsi tulę mocno za biel i dalej trzymam kciuki za ciebie!
Marteczka podlad kurnika? Info zwrotne mam nadzieję dostarczysz?
Kiniusia, pierwsza strona. Proponuję zestaw wino + sałatka z ananasa i orzechów.
Jestem po 21 stronie, reszta jak wrócę do domu, pokluta jestem, wyniki jutro.
Kupiłam se ta satynowa koszulę nocną. Dzisiaj dorwę starego. 😈🔥
Dam znać co i jak ale na wieczór bo wizyta dopiero na 19siesiepy lubi tę wiadomość
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
A ja Was dzisiaj kochane poproszę o pół kciuka za moją wieczorna wizytę - na ostatniej byłam miesiąc temu i widziałam małą kijankę, a dziś jak wszystko pójdzie dobrze to zobaczę malutkiego człowieka 🥹 Wchodzimy do gabinetu razem z mężem więc będą emocje takie że juz wysiedzieć nie moge. Jeszcze tylko 6,5 godziny ⏳😬
ChocoMonster, siesiepy, Kamsi, Nataliii, dominikawa, Guzikowa, Beezi, Ancalime, izzy91, A-6, Ona11, Livka, Marteczka92, Emka06, Ewiwi, MalaEw, Zapominajka, ELka, .aś., czarneniebo, SandraH.97, bzksz, Kil, agentka93, Amunicja, justme, Anett93, Lipcowa, Evondita82, Kasiaaa.97, Natala26 lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:A ja Was dzisiaj kochane poproszę o pół kciuka za moją wieczorna wizytę - na ostatniej byłam miesiąc temu i widziałam małą kijankę, a dziś jak wszystko pójdzie dobrze to zobaczę malutkiego człowieka 🥹 Wchodzimy do gabinetu razem z mężem więc będą emocje takie że juz wysiedzieć nie moge. Jeszcze tylko 6,5 godziny ⏳😬
Namisa lubi tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Namisa wrote:A ja Was dzisiaj kochane poproszę o pół kciuka za moją wieczorna wizytę - na ostatniej byłam miesiąc temu i widziałam małą kijankę, a dziś jak wszystko pójdzie dobrze to zobaczę malutkiego człowieka 🥹 Wchodzimy do gabinetu razem z mężem więc będą emocje takie że juz wysiedzieć nie moge. Jeszcze tylko 6,5 godziny ⏳😬
Namisa lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
ChocoMonster wrote:A czemu niemożliwe? Organizm to jedna wielka zagadka kochana 🤪 skoro owulak pozytywny to działać!
Pamiętaj, ze owulaki lubią jaśnieć, ciemnieć i tak w kółko. Klucz to nie przestawać testować ☺️31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualnyA-6 wrote:Ten drugi sposób co opisałam to chodzi o usunięcie zakładki OvuFriend z zakładek telefonu (aplikacji działających w tle), wiesz te aplikacje co działają obecnie, wtedy jakby zeruje ci całą aplikację i od nowa możesz załączyć.
https://www.google.com/amp/s/news.androidlista.pl/2018/06/13/jak-zatrzymac-aplikacje-dzialajace-w-tle-na-androidzie/%3fampA-6 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:No właśnie na razie negatywne, ale rano całkiem ładnie zaczął ciemnieć. Dzisiaj działamy, jutro znowu przerwa, bo mąż w pracy.✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeezi trzymam kciuki za nowy etap życia , trzeba też odpoczywać a nie zaharowywac się na śmierć 😔. Wiem coś o tym,przez takie przepracowanie uaktywniła się u mnie choroba autoimmunologiczna ( najprawdopodobniej). Niesamowity stres plus całodobowa praktycznie dostępność dla klientów,bo oni sobie tego życzą....masakra. To wszystko mnie dobiło.
Choco, kciukaski za dzisiejsza wizytę!
ChocoMonster, Beezi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny