W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, żadna z Was nie zauważyła że jest mi zwyczajnie przykro... Bo wychodziłam z siebie żeby tworzyć ten wątek, mąż miał do mnie pretensje ze tak dużo siedzę na forum ale chciałam Was wspierać, być z Wami i oczywiście od Was też dostałam mnóstwo wsparcia. Ale wracając do tego dlaczego jest mi przykro.. A to dlatego że co chwilę piszecie, że wątek umiera, że negatywne emocje, że macie dość wątku i listopada, żeby założyć nowy wątek.. Nie widzicie, że to sprawia przykrość zwłaszcza, że włożyłam w ten wątek ogrom serca? Tak jestem chujową prowadzącą. Zakończyłam tym postem moją obecność na wątku staraniowym. Na przyszłość po prostu przemyślcie dlaczego ludzie czasami zmieniają podejście i że może jest to spowodowane tym, że ktoś im sprawił przykrość. Dla osób, które chcą zachować ze mną kontakt jestem na priv. Zawsze wesprę ❤️
Marti1984, Gwiazdeczka 93, MałaMi*, Kremówka, Natis, Itka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
nick nieaktualnyolaboga to się narobiło 😅 😅
Jesteśmy różne ale równe. Pamiętajcie o tym. Każdy ma prawo do własnego zdania mimo, ze jest ono jaskrawym dysonansem aktualnych czasów i pogladów innych. Aczkolwiek tak jak napisała tylko_czytam, paradoksem tolerancji jest brak tolerancji dla nietolerancji i uważanie własnego zdania za jedyne słuszne.
Ja np. zapragnęłam dziecka dopiero z nowym partnerem, po rozwodzie, który ciągnął sie 2 lata. I tu nie chodzi o wiek, ze mam 27 lat i chcę bo już mi zegar tyka, że chciałam pracę znaleźć czy cokolwiek innego, po prostu wcześniej tego nie czułam, być może a może nawet w głównej mierze, chodziło o partnera? Bo ja zawsze chciałam ale może nie chciałam z tamtym? To, ze znalazłam nowego, lepszego to tylko szczęście a że nam nie wychodzi w staraniach, okrutny los. UltraDżasta trochę sie na Tobie zawiodłam.
I powiem więcej, masz takie zdanie bo jestes po drugiej stronie. Inaczej byś mówiła, gdybyś sama miała problem a tak to właśnie jesteś cwaniarą bo Ci się udało i nawet nie pomyślałaś o tym, jak możesz kogoś urazić swoimi "treściami" - nie znając czyjegoś przypadku i mocno generalizując. Ale Jarek się cieszy, pro life. Tylko jak działa pro life kiedy in vitro jest złe bo ingeruje sie w naturalne poczęcie ale jak ktoś naturalnie umiera to się go leczy. Po co? przecież to też ingerowanie w naturalne życie... szlag. nie spodziewałam się, że takie dyskusje tu będa prowadzone.
zagotowałam sie😅 😅
ja może kobieta w ciąży, powiedzieć kobiecie starającej się o dziecko coś takiego...
to tak jak moja "była teściowa" powiedziała mi, że to moja wina, ze straciłam ciąże w 5 tyg bo nie dbałam o nią. Noszkurwamać ... ja się wtedy jak gówno poczułam ale zapytałam się jej czy jakby to jej córkę spotkało (była wtedy w ciąży) to by jej tak samo powiedziała czy po prostu współczuła.
zastanów się czy gdyby to Ciebie spotkało, byłoby Ci miło coś takiego usłyszeć. Tyle w temacie.Marti1984, tylko_czytam, kropka_123, karola, Ola1988 lubią tę wiadomość
-
Olaola wrote:Ultra Dżasta ludziom różnie życie się układa i kobiety rodzą teraz nawet po 40 roku życia.
Co do badania się to chyba nikt nie robi w momencie, kiedy nie stara się o dziecko, a kiedyś chce je mieć stak bardzo szczegółowych badań jak HSG czy immunologia... Jak się do tej pory było "zdrowym," to człowiek liczy, że się uda bez tego.
W 2cs nawet chyba jeszcze nawet nie myślałam nad forum... Udało Ci się, super, ale może już dość Twoich mądrości.
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Marti,Kaja podpisuje się pod Waszymi komentarzami 🙌❤️
Hej BuBu nasza Kochana 😘 nie pozwolimy Ci odejść od Nas, to nie Twoja wina. Dałaś z Siebie 1000%,na innych zachowania nie masz wpływu.
Wiele osób wyszło z założenia, że może lepiej juz zacząć nowy wątek,bo za dużo padło przykrych słów 🥴
Wiele osób wspierasz jak i wiele wspiera Cb 😘 także główka do góry 😘 nienamsz sobie nic do zarzucenia prowadzącej
Dziękujemy, że prowadzialas 😘
Karina123, KaJa lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
BuBu90 wrote:Dziewczyny, żadna z Was nie zauważyła że jest mi zwyczajnie przykro... Bo wychodziłam z siebie żeby tworzyć ten wątek, mąż miał do mnie pretensje ze tak dużo siedzę na forum ale chciałam Was wspierać, być z Wami i oczywiście od Was też dostałam mnóstwo wsparcia. Ale wracając do tego dlaczego jest mi przykro.. A to dlatego że co chwilę piszecie, że wątek umiera, że negatywne emocje, że macie dość wątku i listopada, żeby założyć nowy wątek.. Nie widzicie, że to sprawia przykrość zwłaszcza, że włożyłam w ten wątek ogrom serca? Tak jestem chujową prowadzącą. Zakończyłam tym postem moją obecność na wątku staraniowym. Na przyszłość po prostu przemyślcie dlaczego ludzie czasami zmieniają podejście i że może jest to spowodowane tym, że ktoś im sprawił przykrość. Dla osób, które chcą zachować ze mną kontakt jestem na priv. Zawsze wesprę ❤️
Już jak dziś jestem wylewna to jeszcze to napiszę. Kochana ale to jest TYLKO wątek. Nie sprawa życia i śmierci. Absolutnie nie chce zaniżać serca tu włożonego ale prowadzenie wątku to przede wszystkim prowadzenie listy. Jak są afery albo wątek cichnie to przecież nie znaczy że Ty prowadzisz wątek do dupy. To forum prowadzą wszystkie osoby. Nie ma tu "szefa", że jak jest źle to na pewno przez Ciebie. I ma być porządek bo inaczej Ci przykro... Jeżeli tak bardzo personalnie podchodzisz do takich rzeczy to widocznie nie jest to dla Ciebie. Na siłę nie da się nikogo zatrzymać, ale pamiętaj że to Ty miałaś zyski będąc na tym wątku. Wsparcie, dobre rady. A ludzie przychodzą i odchodzą tak jak wszędzie. -
Patka123 wrote:Już jak dziś jestem wylewna to jeszcze to napiszę. Kochana ale to jest TYLKO wątek. Nie sprawa życia i śmierci. Absolutnie nie chce zaniżać serca tu włożonego ale prowadzenie wątku to przede wszystkim prowadzenie listy. Jak są afery albo wątek cichnie to przecież nie znaczy że Ty prowadzisz wątek do dupy. To forum prowadzą wszystkie osoby. Nie ma tu "szefa", że jak jest źle to na pewno przez Ciebie. I ma być porządek bo inaczej Ci przykro... Jeżeli tak bardzo personalnie podchodzisz do takich rzeczy to widocznie nie jest to dla Ciebie. Na siłę nie da się nikogo zatrzymać, ale pamiętaj że to Ty miałaś zyski będąc na tym wątku. Wsparcie, dobre rady. A ludzie przychodzą i odchodzą tak jak wszędzie.
Aaa no tak kurcze zapomniałam, że to ja miałam zyski... No tak.. Nic nie dałam od siebie.... Tylko sprawdź kto ile pisał na tym wątku i kto co wyciągał.. Starałam się odnosić do większości pytań i postów.. Chyba że nie miałam wiedzy na dany temat to nie pisałam. Proszę Cię zakończmy na tym bo brniemy w to za daleko. Mam prawo do tego żeby było mi przykro i nikomu nic do tego. Chodziło mi o to, że czasami nie myśli się co się pisze robiąc komuś przykrość... Ja Cię za dużo nie kojarzę z wątku ale teraz masz najwięcej do powiedzenia 😊 stawiam w tym miejscu kropkę34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
nick nieaktualnyUltraDżasta, jesteś totalnie podła. Podczytuję wątek, nie udzielam się bo to nie mój wątek, ale to co dzisiaj przeczytałam wbiło mnie w fotel. Drugi cykl starań i takie poglądy? Puknij się w pusty łeb. Jesteś pośród kobiet walczących lata. Dno i kilo mułu. Fajna bezpośredniość? Taka jak Twoja. Przyjmij to.
conte, Betti37 lubią tę wiadomość
-
BuBu90 wrote:Dziewczyny, żadna z Was nie zauważyła że jest mi zwyczajnie przykro... Bo wychodziłam z siebie żeby tworzyć ten wątek, mąż miał do mnie pretensje ze tak dużo siedzę na forum ale chciałam Was wspierać, być z Wami i oczywiście od Was też dostałam mnóstwo wsparcia. Ale wracając do tego dlaczego jest mi przykro.. A to dlatego że co chwilę piszecie, że wątek umiera, że negatywne emocje, że macie dość wątku i listopada, żeby założyć nowy wątek.. Nie widzicie, że to sprawia przykrość zwłaszcza, że włożyłam w ten wątek ogrom serca? Tak jestem chujową prowadzącą. Zakończyłam tym postem moją obecność na wątku staraniowym. Na przyszłość po prostu przemyślcie dlaczego ludzie czasami zmieniają podejście i że może jest to spowodowane tym, że ktoś im sprawił przykrość. Dla osób, które chcą zachować ze mną kontakt jestem na priv. Zawsze wesprę ❤️
JA WIDZIAŁAM!
Bubinko, nie przejmuj się. zbliża się ciężki czas, dla wielu osób to kolejny rok psu w dupę. zawsze wśród tych 10 osób słodko pierdzących znajdzie się ktoś, kto włoży kij w mrowisko.
ja również mam poglądy, które wielu osobom przeszkadzają, ba! mam chociażby poglądy aborcyjne czy o IVF totalnie inne niż moja najbliższa przyjaciółka. czy przez to z nią nie rozmawiam? nie, po prostu albo sobie tłumaczymy swoje podejście i nie wchodzimy w dyskusję albo o tym nie rozmawiamy. co nie zmienia faktu, że się wspieramy, zgodnie z myślą "Twoje ciało, Twoje życie, nie decyduję za Ciebie ale jestem z Tobą w Twoich decyzjach".
jednakże - wiele opinii zostawiam tu dla siebie. nie sądze też, że w rzeczywistym świecie wszyscy tutaj mówiliby to wszystko tak otwarcie - chociażby powiedzieć komuś "nie powinnaś mieć dziecka bo masz 37 lat".
ja o dzieciach myślałam od wielu lat i co? i typ śmignął mi sprzed ołtarza. obecnego partnera poznałam blisko 30 i co - to jest nieodpowiedzialne, żeby zacząć się starać w wieku 30+? to też nie jest tak, że poznajesz kogoś i następnego miesiąca robisz dzieci, przecież musi minąć czas, żeby się poznać czy podjąć taką cholernie trudną decyzję.
nie wszyscy też mają pieniadze, stabilizację i warunki żeby robić dzieci przed 30 - ja tez nie chcialam sie podejmować tematu bez mieszkania, stalej pracy, pieniedzy.
coz, internet jest "anonimowy", tu mozna mowic co sie chce. dla mnie wyznacznikiem jest to, czy powie sie to samo na zywo, inaczej uwazam to za tchórzostwo.Gwiazdeczka 93, Blondyna.B, Ancalime, Betti37, KaJa, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Jedna_z_Wielu, Puszka09, kropka_123 lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
Patka123 wrote:Na siłę nie da się nikogo zatrzymać, ale pamiętaj że to Ty miałaś zyski będąc na tym wątku. Wsparcie, dobre rady. A ludzie przychodzą i odchodzą tak jak wszędzie.
o shit, zyski?
jakie zyski?
👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
Celina w punkt 🙌Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
BuBu Kochana ja rozumiem, że jest Ci przykro ale nie bierz tego tak do siebie, nie zasługujesz naprawdę na to zeby zamartwiać się tak "końcem" tego wątku.
Nikt na pewno nie powiedziałby,że jesteś chu.. prowadzącą. Dałaś rade dziewczyno !
Kibicuję Ci i mam nadzieję, że szczęście się już niedługo do Ciebie uśmiechnie! ❤️
Myślę,że dziewczynie pytającej o wątek grudniowy też mogło być trochę przykro. No nie jest to fajne uczucie dlatego jestem za tym żebyśmy czasami postawiły się po 2 stronie.
Wciąż jestem za tym żeby kolejny wątek się pojawiał kiedy ktoś pyta/jest potrzeba.
Wątki chyba umierają śmiercią naturalną czyli dopóki jesteśmy tam gdzie chcemy to wątek żyje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 10:52
-
BuBu90 wrote:Aaa no tak kurcze zapomniałam, że to ja miałam zyski... No tak.. Nic nie dałam od siebie.... Tylko sprawdź kto ile pisał na tym wątku i kto co wyciągał.. Starałam się odnosić do większości pytań i postów.. Chyba że nie miałam wiedzy na dany temat to nie pisałam. Proszę Cię zakończmy na tym bo brniemy w to za daleko. Mam prawo do tego żeby było mi przykro i nikomu nic do tego. Chodziło mi o to, że czasami nie myśli się co się pisze robiąc komuś przykrość... Ja Cię za dużo nie kojarzę z wątku ale teraz masz najwięcej do powiedzenia 😊 stawiam w tym miejscu kropkę
No właśnie jesteś tak rozżalona, że łapiesz wybiórcze słówka. O to chodzi, że nikt nie karze żeby zaniedbywać życie (sama pisałaś, że mąż coś wspomniał), żeby tu było idealnie. Nie masz wpływu na inne osoby i to jak wątek się potoczy. Sama na siebie narzuciłaś jakąś ogromną presję. Z mojej strony to nie jest atak. Powinnaś trochę odetchnąć i myślę, że dużo dziewczyn będzie czekało na Twój powrót.Betti37, milam lubią tę wiadomość
-
smoothie wrote:BuBu Kochana ja rozumiem, że jest Ci przykro ale nie bierz tego tak do siebie, nie zasługujesz naprawdę na to zeby zamartwiać się tak "końcem" tego wątku.
Nikt na pewno nie powiedziałby,że jesteś chu.. prowadzącą. Dałaś rade dziewczyno !
Kibicuję Ci i mam nadzieję, że szczęście się już niedługo do Ciebie uśmiechnie! ❤️
Myślę,że dziewczynie pytającej o wątek grudniowy też mogło być trochę przykro. No nie jest to fajne uczucie dlatego jestem za tym żebyśmy czasami postawiły się po 2 stronie.
Wciąż jestem za tym żeby kolejny wątek się pojawiał kiedy ktoś pyta/jest potrzeba.
Wątki chyba umierają śmiercią naturalną czyli dopóki jesteśmy tam gdzie chce to wątek żyje.
Z tym, że ja tej dziewczynie odpowiedziałam w grzeczny sposób i zgodnie z prawdą... Że jak będzie grudzień to będzie i wątek grudniowy.. Gdzie w tym zdaniu było coś okrutnego, agresywnego i terrorystycznego? Nic. Jakbym dostała taką odpowiedź to by był luz dla mnie bo przecież to jest fakt, że jak będzie grudzień to będzie wątek grudniowy. Dostałam po dupie za normalne odpisanie na pytanie nie było w nim nawet grama ironii jak sugerowały dziewczyny
.. Odpowiedziałam jej tak jakbym sobie odpowiedziała34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Patka123 wrote:No właśnie jesteś tak rozżalona, że łapiesz wybiórcze słówka. O to chodzi, że nikt nie karze żeby zaniedbywać życie (sama pisałaś, że mąż coś wspomniał), żeby tu było idealnie. Nie masz wpływu na inne osoby i to jak wątek się potoczy. Sama na siebie narzuciłaś jakąś ogromną presję. Z mojej strony to nie jest atak. Powinnaś trochę odetchnąć i myślę, że dużo dziewczyn będzie czekało na Twój powrót.
Na forum nie wracam. Dla tych które będą chciały ode mnie wsparcia jestem zawsze.. Bo ja nie mam tylko zysków z tego ale daję tym dziewczynom tyle ile tylko mogę.34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
celina550 wrote:JA WIDZIAŁAM!
Bubinko, nie przejmuj się. zbliża się ciężki czas, dla wielu osób to kolejny rok psu w dupę. zawsze wśród tych 10 osób słodko pierdzących znajdzie się ktoś, kto włoży kij w mrowisko.
ja również mam poglądy, które wielu osobom przeszkadzają, ba! mam chociażby poglądy aborcyjne czy o IVF totalnie inne niż moja najbliższa przyjaciółka. czy przez to z nią nie rozmawiam? nie, po prostu albo sobie tłumaczymy swoje podejście i nie wchodzimy w dyskusję albo o tym nie rozmawiamy. co nie zmienia faktu, że się wspieramy, zgodnie z myślą "Twoje ciało, Twoje życie, nie decyduję za Ciebie ale jestem z Tobą w Twoich decyzjach".
jednakże - wiele opinii zostawiam tu dla siebie. nie sądze też, że w rzeczywistym świecie wszyscy tutaj mówiliby to wszystko tak otwarcie - chociażby powiedzieć komuś "nie powinnaś mieć dziecka bo masz 37 lat".
ja o dzieciach myślałam od wielu lat i co? i typ śmignął mi sprzed ołtarza. obecnego partnera poznałam blisko 30 i co - to jest nieodpowiedzialne, żeby zacząć się starać w wieku 30+? to też nie jest tak, że poznajesz kogoś i następnego miesiąca robisz dzieci, przecież musi minąć czas, żeby się poznać czy podjąć taką cholernie trudną decyzję.
nie wszyscy też mają pieniadze, stabilizację i warunki żeby robić dzieci przed 30 - ja tez nie chcialam sie podejmować tematu bez mieszkania, stalej pracy, pieniedzy.
coz, internet jest "anonimowy", tu mozna mowic co sie chce. dla mnie wyznacznikiem jest to, czy powie sie to samo na zywo, inaczej uwazam to za tchórzostwo.
Tak to prawda Ty widziałaś ❤️34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
celina550 wrote:o shit, zyski?
jakie zyski?
Proszę nie łap za słówka. Chodziło mi jedynie o to, że będąc na wątku dostaje się wsparcie. Ma się możliwość wygadania, gdy nie ma komu się wygadać. A żegnając się to najwięcej tracimy my - bo właśnie tracimy to miejsce. O to chodziło mi w tych zyskach. Nigdzie nie napisałam, że Bubu nie wspierała innych dziewczyn. Jakby były statystyki to pewnie miałaby najwięcej postów w tym wątku. -
BuBu90 wrote:Z tym, że ja tej dziewczynie odpowiedziałam w grzeczny sposób i zgodnie z prawdą... Że jak będzie grudzień to będzie i wątek grudniowy.. Gdzie w tym zdaniu było coś okrutnego, agresywnego i terrorystycznego? Nic. Jakbym dostała taką odpowiedź to by był luz dla mnie bo przecież to jest fakt, że jak będzie grudzień to będzie wątek grudniowy. Dostałam po dupie za normalne odpisanie na pytanie nie było w nim nawet grama ironii jak sugerowały dziewczyny
.. Odpowiedziałam jej tak jakbym sobie odpowiedziała
BuBu dla mnie nie jesteś terrorystką żeby była jasność
Ja bym napisała pewnie,że lada moment się pojawi i tyle.
Nie ma sensu tego wałkować. Ale naprawdę rozumiem, że uczucia w nas buzują,zwłaszcza jak kolejny miesiąc kończy się nie tak jak powinien
-
Bubu ja uważam, że wątek prowadzony był przez ciebie wzorowo. Wszystko wpisane, byłaś bardzo aktywna. Widać, że włożyłaś w to dużo wysiłku. ♥️
Nie masz wpływu na atmosferę bo są tu różni ludzie i piszą różne rzeczy i na to że odchodzą z wątku. Wiem, że chciałabyś dogodzić wszystkim i żeby wszyscy czuli się super ale myślę, że to niemożliwe. ♥️
milam lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od sierpnia 2020
•PCOS (jajniki drobnopęcherzykowate, brak owulacji) 😒
•IO- pod kontrolą ✓
•Niedoczynność tarczycy- pod kontrolą ✓
PAI-1 homo ❌
Obecny Kir 2DS1 reszty ds brak 🤷🏻♀️
•07.2021- 06.2022 ➡️ 9 cykli stymulowanych.
•08.02.22- laparoskopia- lewy jajowód ➖, prawy➕
•07.2022 przygotowania do ivf
01. 09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro.
14.09.2022 punkcja-> 10 komórek -> 5 zapłodnionych 🥚
14.09.2022 krwotok z obu jajników. Operacja ratująca życie.
20.09.2022 mamy tylko jednego zarodka 4BA 🥺
Przerwa w staraniach do 06.2023 😞
On 🧔31 lat
Ruch postępowy 28% -> 47 % ✔️
Morfologia 8%-> 16% ✔️
Koncentracja 35,7 -> 55 mln/ml
Poprawa po korzeniu maca -
smoothie wrote:BuBu Kochana ja rozumiem, że jest Ci przykro ale nie bierz tego tak do siebie, nie zasługujesz naprawdę na to zeby zamartwiać się tak "końcem" tego wątku.
Wątki chyba umierają śmiercią naturalną czyli dopóki jesteśmy tam gdzie chcemy to wątek żyje.
smoothie, ale są też dziewczyny, które testują dopiero w ostatnich dniach miesiąca (ja zazwyczaj tak miałam). i one zostają trochę same, bo wszyscy przenoszą się na nowy miesiąc, bo żyją już nowym testowaniem. a co z tymi, co też chcą wsparcia a testują dopiero 29/30?
a jeśli chodzi o pytającą dziewczynę - mam wrażenie, że jest tu tylko po to, żeby ktoś potwierdził "tak, to pozytyw". najlepiej w 4dpo. gdy skończyła testować gdzieś w połowie miesiąca (wrzucając jedynie test i nawet nie czekając na odpowiedź), to zapytała od razu gdzie nowy wątek i tyle jej było, nikt inny nie był ważny. więc ta aferka trwa już kilka tygodni, stąd nerwówka.BuBu90, MałaMi*, Domi_naturelover, Miisia94, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
-
conte od zawsze czułam ze mamy podobny vibe ale to teraz to już w ogóle LOVE ❤️
conte lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰