Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
Odpowiedz

W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰

Oceń ten wątek:
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Musisz iść do lekarza

Byłam na kontroli i każdy mi mówi że do pół roku po odstawieniu hormonów tak może być 🤯

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

3cs po krążku hormonalnym

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊duphaston w drugiej fazie cyklu po monitoringu

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki
  • Migotka96 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    Pamiętam, że miałyśmy zastrzyk bardzo podobnie i wizytę w ten sam dzień. Ja wstrzyknęłam Ovitrelle 26.10 i też 30go na wizycie miałam ciałko żółte. Moja gin powiedziała żebym w tym cyklu brała dupka dłużej - przez 11 dni do 30 dc i w ten dzień testowała - wychodzi 10.11. Moim zdaniem strasznie długo czekać do 14 dopiero. No chyba że masz cierpliwość 😅

No właśnie ! Robiłyśmy w podobnym czasie, dobra to zostaje przy 10.11 🫶🏼

cysterka95 lubi tę wiadomość

Endometrioza 🦠
    AMH 4,45

Stymulacja
    Lametta + 💉 Orvitelle / Zivafert + Duphaston

❌1cs - lametta + Orvitelle pęcherzyk nie pękł, cykl bezowulacyjny
    ❌2cs - lametta + (2 x 💉bemfola) + Orvitelle pęcherzyk niby pęknięty ale zrobiła się torbiel krwotoczna
    ❌3cs - lametta + ( 6 x gonal-f 50j.m.) + Zivafert + ganopeptyl, pęcherzyk pękł
    🦋4cs lametta + NAC 1800mg
    20.11 pęcherzyk 18mm
    23.11 Zivafert + ganopeptyl
    6.12 Testuje ! 🎅🏼
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek93 wrote:
    Po pierwszej stracie czuję że mogłam zrobić więcej dla małej, ale grzecznie słuchałam się doktorka który twierdził ze wysoka homocysteina to wymysł i poronienie bylo winą genetyki (mała była zdrowa). Teraz czuję się trochę lepiej bo jestem na metylowanych witaminach, biorę metkę, acard też kupiłam, ale jednak chciałabym z kimś sensownym przedyskutować, ale mam wrażenie że ciężko trafić na dobrego specjalistę.
    Przede wszystkim nie obwiniaj się. Zrobiłaś tyle ile mogłaś w danym momencie. To bardzo dużo. I to najważniejsze. Zdrowej, zdeterminowanej ciąży nic nie ruszy, czego przykładem są dzieci osób, które dopiero przy staraniach o kolejne odkrywaja trombofolie wrodzona lub nabyta. Wielu lekarzy odchodzi od samego PAI. Nie mi wnikać czy słusznie. Także z heparyna może być ciężko, ale życzę ci powodzenia. Zrób na spokojnie jutro badania, wyniki też będą jutro. Liczę na pozytywne rozwiązanie sytuacji. A acard możesz wziąć już dzisiaj na noc dla pewności. On potrzebuje czasu na rozkręcenie sie, więc na pewno nie zaszkodzi.

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca i niedoczynność;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
    ◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
    ◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
    ◾11-12.2024 walczę, stymulacje

♂️ 33
    ◾HBA 49%

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
    🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚

✅kariotyp ja
    🔜kariotyp męża, HSG
    🔜 2025 IVF

"Do you ever get a little bit tired of life?
    Like you're not really happy but ya don't wanna die.
    Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
    'Cause you gotta survive." ❤️‍🩹👎
  • Mimi🌸 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onalola wrote:
    Jestem po wizycie u gina. Uczucia mam mieszanie. Teraz czuje się trochę olana, ale może to też to , że nie usłyszałam tego co chciałam dokładnie :D Generalnie to tak, powiedział tyle o owulacji obecnej, że widać , że coś się będzie dziać.. no to samo ja czuje ( więcej śluzu) nie mówił nic o pęcherzyku dominującym czy coś. Jeśli chodzi o mój ból owulacyjny to no część kobiet tak ma, ale ciężko kreślić i powiedzieć, że występuje u mnie przed / w trakcie / po owulacji. Z badania wynika ze moje endometrium ma obecnie 8,12 mm jestem obecnie w 12dc ( internet powiedział ze ok ). Na kartce z usg mam jeden pomiar , nie widziałam go u niego i nie mam pojęcia co oznacza. Natomiast powiedział, że na obu jajnikach coś widać, że może to być endo ale nie musi , i muszę sie obserwować. Jak do 3 mce nie uda się zajść w ciążę, to dał mi badania ( te które są tu na grupie podane, hormonalne) i mam się zgłosić z wynikami. Będziemy szukać. Coś wspomniał ze jak wyniki będą ok to trzeba będzie sprawdzić drożność jajowodów ( już sie boję).
    Jeśli chodzi o te plamienia, to powiedział, że mogą mieć różną przyczynę i w obecnym momencie mi nie powie skąd one są ( podobno mogą mieć nawet przyczynę w cc 3 lata temu). Cykle mam regularne, to , że okres jest wcześniej to normalne, to stres , hormony choroby. Ale są one ok. więc wiem , że nic nie wiem w sumie po tej wizycie :D

No i z lekarzami tak jest 😳 Człowiek chce działać jak najszybciej, a oni mają czas i odwlekają. Zanim się trafi na takiego, który naprawdę chce pomóc, to trzeba sporo się naszukać 🧐 Dobrze przynajmniej, że ustalił z Tobą jakiś plan działania po tych 3 miesiącach. Trzymam kciuki żebyś wcześniej ujrzała ⏸🤞🏻🍀

👧🏻 - 37 l.
    👦🏻 - 41 l.

38 cs. 🙏🏻🍀

06.2023 - cb💔

Tsh - 1,7
    Ferrytyna - 27

💊dostinex, luteina, glucophage, siofor, ferrum
    💊kwas foliowy, witamina D3, MgB6, B2, B1, B12, biotyna, koenzym q10, inozytol, L-karnityna, acetyl-L-karnityna.
  • 3erin Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Istambuł! Cudownie! To jest taki kierunek na wakacje typu zwiedzanie innej kultury plus jedzenie czyli ja to nazywam kierunkiem kulturowo-spożywczym 😀 Wypoczywaj, naciesz się słońcem i dobrym jedzonkiem 😘 Testować nie musisz, jak coś i tak trzymam kciuki!

Ja planuję nieśmiało Egipt na styczeń, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Póki co dodaję do folderu na insta filmiki gdzie pojechać, co zwiedzić i już się nakręcam 😀 Miały być Chiny ale jednak wolę w ciepłe 😀

Tak, jedzenie mega 😍 dziękuje za wsparcie!

Planuj, planuj! To trzymanie w niepewności „bo może będę w ciąży” jest straszne. Wycieczkę zawsze można odwołać (od tego są ubezpieczenia) a w ciąży też można lecieć jak wszystko jest ok. Moim zdaniem taki reset naprawdę jest potrzebny i zdrowy.

Jedyne co to forum czytam aktywnie :). Nawet mój już dopytuje „co tam u dziewczyna na formu?” 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada, 16:46

Slava, Mimi🌸, Mała.mi 93, Chantelle, dailydamn lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️37
    🙇🏻41

10 cs
    ⏸️ 19.11 (19DPO)
    👩🏻‍⚕️ 04.12

Start Marzec '24
    Biochem w 1cs i 7cs
  • Slava Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolove wrote:
    Slava polecam Chiny! Chociaż faktycznie w styczniu może być tam chłodno 😉 a dlaczego klinika robi Ci taki problem z wynikami?

Ogólnie to już dostałam wyniki krwi, bo się wykłóciłam ale usg nie dostanę bez zgody właściciela kliniki. Mieszkam w DE i tutaj ogólnie jak nie poprosisz to nie dostaniesz żadnego wyniku do ręki. Lekarze sobie pomiędzy sobą wysyłają jak już jest potrzeba, a pacjent dostaje samą interpretację. Np. ostatnio odbierałam próby wątrobowe to też dostałam info od swojej ogólnej lekarki, że jest okej, nic więcej. Ale jak się prosi to ogólnie mają obowiązek wydrukować.

Właśnie tak się napalałam na te Chiny w tym roku na jesień ale jak mam wizyty co kilka dni w klinice to ciężko. Dlatego tak myślałam, żeby sobie ogarnąć jakiś kraj gdzie łatwo będzie odwołać hotele i lot niedrogi w razie czego, żeby odpuścić. I jakoś mi instagram ten Egipt podpowiada, muzeum w Gizie itp.

3erin, Karolove lubią tę wiadomość

Ona 34l: AMH 1,27, LUF
    On 34l: ok 👌
    Starania od 04.2024
    Cykl 1 cb
    Cykl 2 ❌
    Cykl 3 i 4 Luf
    Cykl 5 Ovi ❌
    Cykl 6 IUI (6.09),Ovi, prog ❌(17.09)
    Cykl 7 Lametta 1x2.5 (5-9dc), Ovi, Prog , cb
    Cykl 8 Lametta 1x2.5 (5-9dc), zakaz starań 3 pęcherzyki ❌
    Cykl 9 Lametta 1x2.5 (5-?dc), NAC 4-9dc 600
  • onalola Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi🌸 wrote:
    No i z lekarzami tak jest 😳 Człowiek chce działać jak najszybciej, a oni mają czas i odwlekają. Zanim się trafi na takiego, który naprawdę chce pomóc, to trzeba sporo się naszukać 🧐 Dobrze przynajmniej, że ustalił z Tobą jakiś plan działania po tych 3 miesiącach. Trzymam kciuki żebyś wcześniej ujrzała ⏸🤞🏻🍀

🙌😍 Też bym chciała
    Mąż oczywiście mówi żeby czekać te 3 cykle, ale w mojej głowie już się tli że pewnie w grudniu już pójdę na krew 🤣 jestem wręcz we wrzącej wodzie kąpana 😅
    W ten weekend jedziemy na wyjazd ze znajomymi, będzie sauna i jakuzi, doktor powiedział że sauna i jakuzi ok , macica sobie poradzi (jakby doszło do zapłodnienia), ale alkohol stanowczo nie. Nawet 1 kieliszek wina. Ehhhh trzeba się napić dziś jutro bo jeszcze owulki nie było 😅 w głowie już czarne myśli z tymi jajnikami , ale może się uda 👏

2 cs 🤞
    21.11 Beta 6,01 mIU/ml prog 4,59 ng/ml
    23.11 Beta 14,77 mIU/ml prog 4,99 ng/ml
    25.11 Beta 39,94 mIU/ml prog 7,79 ng/ml 🙌

Wizyta 10.12 🤞
    Pregna start
    Wit D 2 000 j
    Pregna DHA
    Magnez
  • hakorośl Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, przepraszam za głuchą ciszę od rana, ale napisałam rano post i się nie opublikował, bo bateria padła i do tej pory nie miałam kiedy podładować i nadrobić forum, ale już Was będę czytać. Zacznę od początku, dzisiaj jestem 11 dpo, wczoraj wieczorem zrobiłam test i w przepisowym czasie pojawił się cienki bladzioszek, dzisiaj rano tak samo. To jest tak jasne, że niejeden facet by nie zauważył 😉 poszłam na betę, która rozwieje nasze wątpliwości, ale niestety nie mam wyniku.

Dla tych z Was które bóle podbrzusza traktują za zły zwiastun, to daję znać, ze ja miałam je w każdej ciąży, nieraz nie pozwalały mi w nocy spać. Odnosnie testów owulacyjnych, to ja robiłam z domowego laboratorium i byłam mile zaskoczona, bo dla mnie wyniki były jednoznaczne. Ale nie robiłam ich wieczorem jak sugerują w ulotce, bo ja wieczorem najwiecej piję nadrabiając zaleglosci dnia, tylko robiłam ok 10-11, gdzie po pierwszej kawie nie miałam czasu jeszcze więcej wypić w porannej gonitwie .

3erin, Mimi🌸, cysterka95, Chantelle, kitka_, Płotka, dailydamn, Styśka1998, Wenka, almost.there, Darrika lubią tę wiadomość

3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
    *biochem (luty 2024)
    *poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16

📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociara20996 wrote:
    Byłam na kontroli i każdy mi mówi że do pół roku po odstawieniu hormonów tak może być 🤯

Że pół roku można okresu nie mieć? Zameczysz się 😵

👩29👨30
    👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ✅ wyrównane niedobory witaminowe
    ✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
    ✅ obydwa jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
    💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • kitka_ Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociara20996 wrote:
    Dziewczyny dajcie mi siły bo mam już dosyć 😖 dziś mam 64 dc a na okres się nie zapowiada :/. Jak żyć przecież jak to tak długo trwa to i owulacji nie ma. fertistim nie pomaga ale dopiero od miesiąca go piję, mam już ziła ojca Sroki ale nie wiem czy zaczynać pić teraz czy czekać do pierwszego dnia cyklu. Myślałam że mój organizm po 3 miesiącach od odstawienia już będzie działać normalnie a tu kicha czwarty miesiąc po odstawieniu a nadal 2 cs

uf współczuję 🫂
    ja jakoś tak z trzy lata temu co odstawiłam tabsy, okres miałam na szczęście od razu, ale za to mega problemy ze skórą, syf na syfie. Rzuchwa mnie bolała

starania o pierwsze od czerwca 2023
    34l.👱🏻‍♀️ 31l.👨

03.2024 poronienie 9tc 💔

07.24 cytologia, hpv negatywny ✅️
    10.24 hormony ✅️ jajowody drożne✅️
    11.24 wymazy ❔🤞
    12.24 histeroskopia z biopsją ❔🤞

09.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ❌, ruchliwość ❌)
    11.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ✅, ruchliwość🔻😔)
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zaczęłam nowy cykl.

Styśka1998 lubi tę wiadomość

👩29👨30
    ✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
    ✅ obydwa jajowody drożne

💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • Karolove Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Ogólnie to już dostałam wyniki krwi, bo się wykłóciłam ale usg nie dostanę bez zgody właściciela kliniki. Mieszkam w DE i tutaj ogólnie jak nie poprosisz to nie dostaniesz żadnego wyniku do ręki. Lekarze sobie pomiędzy sobą wysyłają jak już jest potrzeba, a pacjent dostaje samą interpretację. Np. ostatnio odbierałam próby wątrobowe to też dostałam info od swojej ogólnej lekarki, że jest okej, nic więcej. Ale jak się prosi to ogólnie mają obowiązek wydrukować.

Właśnie tak się napalałam na te Chiny w tym roku na jesień ale jak mam wizyty co kilka dni w klinice to ciężko. Dlatego tak myślałam, żeby sobie ogarnąć jakiś kraj gdzie łatwo będzie odwołać hotele i lot niedrogi w razie czego, żeby odpuścić. I jakoś mi instagram ten Egipt podpowiada, muzeum w Gizie itp.

Rozumiem, systemu trochę się nie da przeskoczyć ale jeśli mają obowiązek wydrukować zgodnie z prośbą to mam nadzieję, że uda Ci się zebrać komplet. Tymbardziej jeśli to są Twoje wyniki eh
    A co do Chin to jesień to dobry czas, nie za zimno i nie za ciepło także polecam chociaż wiem dokładnie jak ciężko jest kiedy są wizyty i starania. Wtedy można faktycznie jakieś krótsze wypady poplanować. Egipt brzmi jak bezpieczna opcja a kiedy weźmiesz ubezpieczenie to można odwołać bez straty kosztów tak jak pisała @3erin.

3erin, Slava lubią tę wiadomość

Starania od 2023
    Niepłodność idiopatyczna
    ♀️ 36l
    Hormony ok (TSH w normie ale za wysokie na starania- Euthyrox 50) regularne cykle i owulacje.
    AMH 4.51
    05.24 wykryta niedrożność lewego jajowodu
    07.24 udrożniony jajowód metodą sHSG 💚
    09.24 pierwszy cykl stymulowany Clo + Duphaston + Ovitrelle = torbiel na jajniku 😕
    10.24 Belara na 1 cykl. Torbiel wchłonięta & przygotowania do IUI
    11.24 stymulacja Lamette i 1 IUI ❌️
    12.24 2 IUI 🤞🏻

♂️ 29l
    Wszystkie badania i parametry w normie 🍀
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam na monitoringu, dziś 9dc pęcherzyki 14 i 16mm i jakiś mniejszy jeszcze, mam przyjść w czwartek i wtedy prawdopodobnie dostanę receptę na zastrzyk. Jeśli nie zajdę w ciążę w tym cyklu to zmniejszamy dawkę clo ☺️

Julia24, 3erin, Suzie, dailydamn, cysterka95, hakorośl, Slava, almost.there, Darrika, Belia lubią tę wiadomość

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️ 5cs
    19.03.2024 💔💔
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    9cs:
    - 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
    - 2cs z Clo 🙏✨

💉Neoparin+💊 Acard150

„Somewhere over the rainbow…”
  • hakorośl Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki bety, ciąży brak. Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi testami🤷🏼‍♀️

*biochem (luty 2024)

• Chantelle Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:

Oby to był ten szczęśliwy 🍀✊🏼

Suzie lubi tę wiadomość

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Chantelle Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hakorośl wrote:

Jakimi testowałaś? Kurczę, jak to może zepsuć humor 😤

✨ 2 cs

Długa przerwa w staraniach…

6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼

🐈 + 🐈‍⬛
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Że pół roku można okresu nie mieć? Zameczysz się 😵

No właśnie tak a ja już wariuje nigdy nie miałam przed hormonami takich problemów okres zawsze jak w zegarku wierzyłam lekarza przy pierwszym cyklu jak przyszła później ale teraz to jakieś wariactwo co z tego że mi mówią że mogę zajść bez okresu jak w to nie wierzę

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

3cs po krążku hormonalnym

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊duphaston w drugiej fazie cyklu po monitoringu

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hakorośl wrote:

Co to był za test?

👩29👨30
    ✅ obydwa jajowody drożne

🩸5/11
    🥚20/11

📆 Kalendarz wizyt
    28/11 - badanie krwi
    3/12 - endokrynolog
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:

Przykro mi, tulę mocno 🫂🫂🫂

Suzie lubi tę wiadomość

💃29 lat (AMH 2,29 (17.08) )🕴️35 lat.
    ✳️8cs o pierwsze 👶 🆕➡️ Luteina 2x2x 50mg oraz NAC 3-7dc 1200mg! +cholina🍀✊
    📆 27.11.24r. Monitoring owulacji
    🗓️ 12.2024r. Badanie nasienia partnera

❌ Powtarzające się plamienia i bóle od 7 DPO? Luteina ❌ TSH 2,40 (tylko suplementy: selen, cynk, jod)) ❌BMI 27,0 -> 25,8 💪 (dieta niski ig) ❌ Insulinooporność (Siofor XR 500) ❌ Hiperplolaktynemia czynnościowa (nic?) ❌ Żelazo 36, Ferrytyna 33 (Formeds Ferr-C)

Suplementy: Formeds (Prenacaps Multi 1, DHA, D3, żelazo, magnez B6, B12, koenzym Q10, cholina), selen+cynk, Feritism, NAC i olej z wiesiołka, plus zioła wg. ojca Sroki i na 2 fazę cyklu 🌿🤞, a partner Formeds multi, omega-3, D3, magnez i olej z wiesiołka💊
  • hakorośl Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam pinkami

*biochem (luty 2024)

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od: