W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja coś koło 23 testuje. Jeszcze nawet starań nie było 😋 choć tak myślę sobie ostatnio ze skoro w grudniu wracam do pracy to bym chciała zajść w ciążę jakoś wiosna/lato. I może tak to zadziała że chce później to będzie wcześniej...
-
M046IKA wrote:Już nie mogę się doczekać testowania
Ja też., ale im bliżej testowania tym jakoś słabnie moja nadziejaZaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
BB_Anna staramy się od czerwca 2018r.Moj mąż ma słabe wyniki nasienia. Bierze pregnyl 5000j co tydzień. Dlatego teraz stymulacja z nadzieją, że pomoże.
doomi przykro mi.
Ja @dostane w sobotę. Mimo iż mam rozpisany plan to przykro mi bo miałam cicha nadzieję, że się udało. No ale ginekolog dał mi do zrozumienia, że nic z tego bo ciałko żółte zanika, endometrium 12mm.BB__Anna lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Angie1985 wrote:Pszczółka przykro mi że nie wyszło. Może teraz jak z pomocą podziałacie to się uda i będzie świąteczny cud.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
Ignissa - ja już nie sikam. 1 test w cyklu o widząc biel wiem że nie pyklo. Taka moja natura że mam długie cykl, trochę szkoda że tych szans mniej w w skali roku ale cóż 😂
Dzisiaj w końcu po wielu miesiącach zadzwonili że szpitala, że mój ma się stawić na operację w środę 13 listopada. Emocje wzięły górę i z ulgi poleciały mi łezki w pracy. Nie wiem po jakim czasie dojdzie do siebie, wszystko powie nam lekarza ale raczej z przytulankami stop na dłuższy czas. Chyba że discektomia pójdzie tak sprawnie że po kilku dniach będzie jak nowo narodzony 😎Ignissa, Karolkya lubią tę wiadomość
♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Skrzydlata wrote:Ja coś koło 23 testuje. Jeszcze nawet starań nie było 😋 choć tak myślę sobie ostatnio ze skoro w grudniu wracam do pracy to bym chciała zajść w ciążę jakoś wiosna/lato. I może tak to zadziała że chce później to będzie wcześniej...
Praca nie zając 😆
Ale pisze Ci to pracoholiczka 😊Skrzydlata lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018 -
Camarilla a operacja związana z męskimi sprawami czy coś innego?
Pszczółka ja czuję to samo. 3 miesiące czekania dołuje mnie a nie takie były plany. Ale jak to mówią jeśli chcesz rozśmieszyc Boga opowiedz mu o swoich planach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 18:21
-
Angie1985 wrote:Camarilla a operacja związana z męskimi sprawami czy coś innego?
Pszczółka ja czuję to samo. 3 miesiące czekania dołuje mnie a nie takie były plany. Ale jak to mówią jeśli chcesz rozśmieszyc Boga opowiedz mu o swoich planach...
Przepuklina kręgosłupa z uciskiem na nerwy.. Od roku i 3 miesięcy na zwolnieniu z powodu przewlekłego bólu.
Czekanie na operację blokowało nas przed podjęciem decyzji o diagnostyce zaburzeń związanych z wtryskiem więc nie ukrywam że czuję ulgę i trochę mam nadzieję że po udanej operacji 'te' męskie sprawy zaczną powoli wracać do normy. Ciężko jest siedzieć tyle czasu w domu, bez pracy na utrzymaniu własnej kobiety. Sama nie mogę na tylku usiedziec a co dopiero facet.
Starania od 08.2018 -
Angie1985 otóż to. No nic trzeba się podnieś, otrzepać i iść dalej
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Camarilla wrote:Przepuklina kręgosłupa z uciskiem na nerwy.. Od roku i 3 miesięcy na zwolnieniu z powodu przewlekłego bólu.
Czekanie na operację blokowało nas przed podjęciem decyzji o diagnostyce zaburzeń związanych z wtryskiem więc nie ukrywam że czuję ulgę i trochę mam nadzieję że po udanej operacji 'te' męskie sprawy zaczną powoli wracać do normy. Ciężko jest siedzieć tyle czasu w domu, bez pracy na utrzymaniu własnej kobiety. Sama nie mogę na tylku usiedziec a co dopiero facet. -
Angie1985 wrote:Camarilla a operacja związana z męskimi sprawami czy coś innego?
Pszczółka ja czuję to samo. 3 miesiące czekania dołuje mnie a nie takie były plany. Ale jak to mówią jeśli chcesz rozśmieszyc Boga opowiedz mu o swoich planach...
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10