W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta2506 wrote:A u mnie dzisiaj ciągnięcie podbrzusza, piersi zaczely boleć, temperatura w górę... Takze, czas na wkrecanie sobie uważam za otwarty 🤣🤣🤣
Pewnie nie wytrzymam do dnia testowania i zatestuje we wtorek popołudniu 9-10 dpo 😁
No to witam w klubie 🙈 jesteśmy w tym samym dniu po owu, u mnie też jakieś dziwne kłucie w podbrzuszu i dzisiaj temp poszła do góry, rano wyjęłam już test z szuflady i po chwili sama popukałam się w czoło 😅🙈 na szczęście dotarło do mnie, że nie ma sensu dzisiaj testować i tylko zmarnuje test 😂Aneta2506 lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Verlie zrób taki test, zmierz teraz temp wyłącz i włącz tym sposobem by sprawdzić czy pokaże temp z tego ostatniego pomiaru, jeśli tak to ta 37.01 powinna być jednak poranna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2022, 11:47
verliebtindich, Aneta2506 lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
jo_ana wrote:Verlie zrób taki test, zmierz teraz temp wyłącz i włącz tym sposobem by sprawdzić czy pokaże temp z tego ostatniego pomiaru, jeśli tak to ta 37.01 powinna być jednak poranna.
O ja Cię, tak zrobiłam, 2 podejścia, raz zeby zapikal, raz żeby nie zapikał, oba pomiary się zapisały 😯
No dobra, to było 37.01!
W takim razie dziś mamy odbicie w górę, całkiem nieźle 🥳
Dziękuję Dziewczyny! 💗💗💗
Jestem tak wymęczona po tym tygodniu, że masakra i średnio ogarniam życie 🤣
Monk@, Zazu92, jo_ana, AgulaM, Anati lubią tę wiadomość
-
Chyba ogólnie faceci mniej analizują, mniej rozkładają na czynniki pierwsze i na kolejne kawałki. Dla nich często suche fakty się liczą i to nie te drobne, tylko takie powierzchowne. Więc po co drącyć temat..
Ale myślę, że każdy z naszych tutaj, na pewno jakoś przeżywa. Tylko to w swojej męskiej logice 😉 może dlatego im czasem łatwiej.. 🤔
Verlie może klątwa prowadzacej wreszcie się spełni 😊verliebtindich, Anati lubią tę wiadomość
-
Ulka86 wrote:Hej , a ja znów robiłam test. Kreska nie ciemnieje ale jest,na zdjęciach ciężko mi ją złapać i pokazuje się do 30 sekund po zanurzeniu paseczka . Delikatnie różowa jak test wyschnie też ją Delikatnie widać.
Chyba to był mój ostatni test ,czekam na @,kreska powinna ciemnieć. Miałam nadzieję że coś się wyklaruje bo w czwartek mam lot do PL i chciałam mieć jakąś pewność 🙈
https://zapodaj.net/2dd409c29b131.jpg.html https://zapodaj.net/e039905652e17.jpg.html
Jakie plany na niedzielę? Ja cierpliwie czekam aż mąż wstanie,szybkie zakupy i w planach opalanie u nas jest już 20 stopni😄
Miłej niedzieli ❤️
Niestety nic nie widzę. Ale może za wcześnie jeszcze. Więc cierpliwości ❤
My się wybieramy dziś na basen. A później skorzystać z ładnej pogody, ale jeszcze nie wiemy jak 😊 -
Kropka6 wrote:
Verlie może klątwa prowadzacej wreszcie się spełni 😊
Oby! 💗 Ale mam wrażenie, że to zbyt piękne, by było prawdziwe.
A tak na poważnie to juto zobaczymy co z tą temperaturą, bo do tej dzisiejszej mam wątpliwości, czy na pewno jest tak, więc może jutro okaże się, czy tendencja została. Jeśli tak, to dziś naprawdę ładny skok 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2022, 12:11
Kropka6 lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Poziomka, no chyba nie ma co się tak nakręcać, ja już rozmawiałam, wszystko powiedziałam, nie jest dzieckiem, nic więcej nie zrobię. Chyba faktycznie muszą sami dorosnąć, szkoda nerwów. A u Was jakiś problem wykryty?
Ulka, ja tam nic nie widzę, ale wcześnie jeszcze. Może za kilka dni się coś mocniejszego pojawiMonk@, Ilaria, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Aneta2506 wrote:A u mnie dzisiaj ciągnięcie podbrzusza, piersi zaczely boleć, temperatura w górę... Takze, czas na wkrecanie sobie uważam za otwarty 🤣🤣🤣
Pewnie nie wytrzymam do dnia testowania i zatestuje we wtorek popołudniu 9-10 dpo 😁
Heh, to ja chociaz wiem że nic z tego.. Testy robiłam i jedna krecha. Już tyle dni upłynęło wiec nie możliwe. Po za tym jestem realistką (optymistyczną, ale zawsze realistka) Ale boli mnie kośc ogonowa i tak jak trochę przy poprzedniej ciąży oraz czasami w czasie @ miałam. A @ jej nie ma i nie ma.. 🤷♀️ i wkręcam sobie, a może jakiś dziwny przypadek jestem negatywnych testów 🙈 i gdzie ten mój realizm 🤷♀️🤣 -
Dziewczynki, ja Wam życzę miłej niedzieli! ☀️ u mnie pracująca, ale muszę nadgonić robotę przed urlopem w piątek 😊
Gwiazdeczka 93, verliebtindich, Monk@, Aneta2506, jo_ana, Poziomka9204, gabi5443, Zazu92, AgulaM, Lolka997, pluto_nova lubią tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Hejcia 😁 u mnie weekend intensywny piątek urodziny kolegi później wszyscy ruszyliśmy nad Wisłę potańczyć 😁💃💃💃
A wczoraj piwko na Juwenaliach ,zabralyśmy z siostrą rodziców, bo.grali Lady Pank 😁😄dziś każdego gardła bolą od śpiewania, a rodziców nogi od tańców i stania 😁ale było super!
Każdej z Was dużo słoneczka, aktywności, lenistwa życzę w niedzielę 😁🥰
Oo jeśli to nie problem to też chętnie wymienię się IG, jeśli któraś ma ochotę 😄🤗Monk@, Aneta2506, Anett93, Poziomka9204, Ilaria, gabi5443, Zazu92, AgulaM, Lolka997, pluto_nova lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Kluska95 wrote:Dziewczynki, ja Wam życzę miłej niedzieli! ☀️ u mnie pracująca, ale muszę nadgonić robotę przed urlopem w piątek 😊
Twoja praca to chyba czysta przyjemność 😊😊🥰15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
A wczoraj piwko na Juwenaliach ,zabralyśmy z siostrą rodziców, bo.grali Lady Pank 😁😄dziś każdego gardła bolą od śpiewania, a rodziców nogi od tańców i stania 😁ale było super!
Każdej z Was dużo słoneczka, aktywności, lenistwa życzę w niedzielę 😁🥰
Oo jeśli to nie problem to też chętnie wymienię się IG, jeśli któraś ma ochotę 😄🤗
Miałaś świetny dzień 😍 rowniez uwielbiam juwe 😄Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ulka86 wrote:Hej , a ja znów robiłam test. Kreska nie ciemnieje ale jest,na zdjęciach ciężko mi ją złapać i pokazuje się do 30 sekund po zanurzeniu paseczka . Delikatnie różowa jak test wyschnie też ją Delikatnie widać.
Chyba to był mój ostatni test ,czekam na @,kreska powinna ciemnieć. Miałam nadzieję że coś się wyklaruje bo w czwartek mam lot do PL i chciałam mieć jakąś pewność 🙈
https://zapodaj.net/2dd409c29b131.jpg.html https://zapodaj.net/e039905652e17.jpg.html
Jakie plany na niedzielę? Ja cierpliwie czekam aż mąż wstanie,szybkie zakupy i w planach opalanie u nas jest już 20 stopni😄
Miłej niedzieli ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2022, 13:30
Ulka86 lubi tę wiadomość
3xIUI wszystkie CB 💔
Kariotyp Ok
APS
09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
❄️❄️❄️❄️🥰
10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
8dpt 66,667
10dpt 173,300
16dpt 2853
21dpt 7362?
6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
KONIEC ❄️😭 -
Kluska, można wiedzieć, czym się zajmujesz, że Twoja praca to czysta przyjemność? Tak z ciekawości pytam, oczywiście nie musisz odpowiadać
U mnie dziś też piękna pogoda 😍 ja poćwiczyłam i trochę mi lepiej, może jeszcze wybiorę się na spacer, aż żal siedzieć w domu -
verliebtindich wrote:O ja Cię, tak zrobiłam, 2 podejścia, raz zeby zapikal, raz żeby nie zapikał, oba pomiary się zapisały 😯
No dobra, to było 37.01!
W takim razie dziś mamy odbicie w górę, całkiem nieźle 🥳
Dziękuję Dziewczyny! 💗💗💗
Jestem tak wymęczona po tym tygodniu, że masakra i średnio ogarniam życie 🤣
Swoją drogą Monk@ dzięki bo nie wiedziałam że da się wrócić do ostatniego pomiaru na nim 😊verliebtindich lubi tę wiadomość
👩 i 🧑 27 lat
💑 2011
👰🤵 2020 -
Monk@ wrote:Cieszę się, że pomogłam Mam wrażenie, że ostatnio tylko marudzę, więc chociaż coś wniosłam 😁
verliebtindich, Monk@ lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
U mnie na razie stresik nie minął. W środę mi znalazł lekarz pęcherzyk no i muszę czekać do wizyty 1 czerwca. Ciągle mam takie myśli, żeby zrobić betę lub test, ale z drugiej strony to mi nic nie da, a pewnie jeszcze bardziej zestresuje...
Cycki bolą, mam dużo mniej energii. Czasami mnie trochę zemdli i tyle. Więc ten brak objawów też mnie trochę niepokoi.
Ale wierzę, że jest szansa, że się wszystko uda 🤞
A my dzisiaj byliśmy nad wodą, bo mój mąż szykuje się do zawodów sportowych i musiał popływać 😉 no i mamy na weekend bratanka, więc ciągle się coś dzieje, zaraz śmigamy na plac zabaw 😁 😁 intensywny weekend, ale chyba mi czegoś takiego było trzeba. Ponieważ na razie mam wolne w pracy (ze względu na szkodliwe substancje, z którymi pracuje) to na nadmiar zajęć nie narzekam 🤪
-
Nutka85 wrote:U mnie na razie stresik nie minął. W środę mi znalazł lekarz pęcherzyk no i muszę czekać do wizyty 1 czerwca. Ciągle mam takie myśli, żeby zrobić betę lub test, ale z drugiej strony to mi nic nie da, a pewnie jeszcze bardziej zestresuje...
Cycki bolą, mam dużo mniej energii. Czasami mnie trochę zemdli i tyle. Więc ten brak objawów też mnie trochę niepokoi.
Ale wierzę, że jest szansa, że się wszystko uda 🤞
A my dzisiaj byliśmy nad wodą, bo mój mąż szykuje się do zawodów sportowych i musiał popływać 😉 no i mamy na weekend bratanka, więc ciągle się coś dzieje, zaraz śmigamy na plac zabaw 😁 😁 intensywny weekend, ale chyba mi czegoś takiego było trzeba. Ponieważ na razie mam wolne w pracy (ze względu na szkodliwe substancje, z którymi pracuje) to na nadmiar zajęć nie narzekam 🤪
Ja też nie mam spektakularnych objawów. Brzuch i piersi czuję tylko wieczorem, mam jedynie ciągle wzdęcie 😄Nutka85 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰