W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Jak tam bole kochana. Bylas juz u lekarza. Umnie wczoraj bylo lepiej a dzisaj znowu wrocil ucisk w krzyzu czestrze susianie I okazjonalne twardnienie podbrzusza . Dzwonolam do poloznej to kazala dwonic do szpitala pani wziela dane ma ktos oddzwonic ..Trochę zaczynam się martwić.
U mnie rano nadal jest twarda bulwa z jednej strony, ale bez bóli żadnych, więc może to pęcherz? Brzuch bolał najgorzej w poniedziałek, wtedy kiedy było plamienie, wczoraj mniej, dzisiaj prawie w ogóle, plecy też przeszły. Na wizytę pędzę dzisiaj wieczorem, może dowiem się czegoś (najchętniej, że to nic takiego)
Daj znać, jak będziesz miała od siebie jakieś informacje ze szpitala -
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt 😊
Kasiekk ja miałam badaną teraz tylko raz glukozę na czczo 😉Rosalie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje udanych wizyt 😄😄😄
Mi na razie rosną tylko cycki 😂😂😂😂Marcelq, Alis96 lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Dipp, to późno miałaś pierwszy raz badaną. Ale już więcej rozumiem w temacie, więc dziękuję bardzo
-
Kasiekkk wrote:U mnie rano nadal jest twarda bulwa z jednej strony, ale bez bóli żadnych, więc może to pęcherz? Brzuch bolał najgorzej w poniedziałek, wtedy kiedy było plamienie, wczoraj mniej, dzisiaj prawie w ogóle, plecy też przeszły. Na wizytę pędzę dzisiaj wieczorem, może dowiem się czegoś (najchętniej, że to nic takiego)
Daj znać, jak będziesz miała od siebie jakieś informacje ze szpitala
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyKalcia, mi wyszedł krwiomocz i liczne bakterie, więc przypuszczam, że mam winowajcę plamień i bólu brzucha. Teraz dbam, żeby pić dużo wody, więc je sprawnie wypłukuję i ból minął, ale przez weekend się odwodniłam i pewnie stąd ten ból w poniedziałek.
Pewnie okaże się też, że bakterie podrażniły cewkę i stąd tamta żywa krew, mimo prawidłowego koloru moczu. W sumie to jestem spokojniejsza Ale i tak na wizycie poproszę o sprawdzenie szyjki i stanu łożyska.
Tylko TSH mi nie za bardzo chce spadać, mimo większej dawki euthyroxu Nadal powyżej 2,5, ale przynajmniej nie jest to już 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 14:53
-
nick nieaktualnyOdebrałam paczkę z jukki i w sumie bez szału. Kocyk jest śliczny, kolor boski, ale dosyć szorstki jak dla mnie, nie że papier ścierny i się nie da przykryć malucha, ale spodziewałam się czegoś mięciutkiego, prześcieradła są dziwnie śliskie jak na bawełnę i wzory dosyć blade, bledsze niż na zdjęciach, pieluszki flanelowe jak dla mnie za cienkie i jedna nie ma obszytej jednej krawędzi, więc to naprawdę słabe, ale to sobie sama obszyję. Dostałam za to za opóźnienie gratis jedną tetrę i... w sumie żałuję, że wzięłam te flanele zamiast tetry, bo ładna, gruba, z pięknym wzorem.
Ogólnie jak na tę cenę to jest ok, wizualnie są ładne, ale przy bliższym poznaniu tracą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2021, 14:50
-
Gratulacje dziewczyny pozytywnych wizyt … Dip widzę ze uciebie kropka w kropkę procedury ciążowe jak tu w Anglii… Ja nawet nie wiem czy przy zleconych badaniach krwi między 8-10 tygodniem robili cukier ale rącze nie bo nie było informacji o badaniu na czczo .. Ja przez te moje diety i tak codziennie rano badam cukier tylko umnie raczej ze względu na to ze może być niski . Ja tylko jem zdrowe węglowodany 😂🥴No i cukry w nisko glikemicznych owocach Nie mogę żadnych przetwarzanych produktów jak np wędliny … ..wszystko co jem muszę sama gotować .. (dietowac sie w ciąży to masakra …) 🙈🙈
Kasiekkk lubi tę wiadomość
Kasiekkk wrote:Odebrałam paczkę z jukki i w sumie bez szału. Kocyk jest śliczny, kolor boski, ale dosyć szorstki jak dla mnie, nie że papier ścierny i się nie da przykryć malucha, ale spodziewałam się czegoś mięciutkiego, prześcieradła są dziwnie śliskie jak na bawełnę i wzory dosyć blade, bledsze niż na zdjęciach, pieluszki flanelowe jak dla mnie za cienkie i jedna nie ma obszytej jednej krawędzi, więc to naprawdę słabe, ale to sobie sama obszyję. Dostałam za to za opóźnienie gratis jedną tetrę i... w sumie żałuję, że wzięłam te flanele zamiast tetry, bo ładna, gruba, z pięknym wzorem.
Ogólnie jak na tę cenę to jest ok, wizualnie są ładne, ale przy bliższym poznaniu tracą.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:Gratulacje dziewczyny pozytywnych wizyt … Dip widzę ze uciebie kropka w kropkę procedury ciążowe jak tu w Anglii… Ja nawet nie wiem czy przy zleconych badaniach krwi między 8-10 tygodniem robili cukier ale rącze nie bo nie było informacji o badaniu na czczo .. Ja przez te moje diety i tak codziennie rano badam cukier tylko umnie raczej ze względu na to ze może być niski . Ja tylko jem zdrowe węglowodany 😂🥴No i cukry w nisko glikemicznych owocach Nie mogę żadnych przetwarzanych produktów jak np wędliny … ..wszystko co jem muszę sama gotować .. (dietowac sie w ciąży to masakra …) 🙈🙈
Współczuję diety w ciąży, zwłaszcza kiedy nie ma się siły gotować i pilnować wszystkiego, a frytki można tak szybko przygotować... Ale za to niegroźne Ci zbędne kilogramy po ciąży 😁 -
Kasiekkk wrote:Kalcia, mi wyszedł krwiomocz i liczne bakterie, więc przypuszczam, że mam winowajcę plamień i bólu brzucha. Teraz dbam, żeby pić dużo wody, więc je sprawnie wypłukuję i ból minął, ale przez weekend się odwodniłam i pewnie stąd ten ból w poniedziałek.
Pewnie okaże się też, że bakterie podrażniły cewkę i stąd tamta żywa krew, mimo prawidłowego koloru moczu. W sumie to jestem spokojniejsza Ale i tak na wizycie poproszę o sprawdzenie szyjki i stanu łożyska.
Tylko TSH mi nie za bardzo chce spadać, mimo większej dawki euthyroxu Nadal powyżej 2,5, ale przynajmniej nie jest to już 4[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kasiekkk wrote:Współczuję diety w ciąży, zwłaszcza kiedy nie ma się siły gotować i pilnować wszystkiego, a frytki można tak szybko przygotować... Ale za to niegroźne Ci zbędne kilogramy po ciąży 😁
nick nieaktualny
-
I mam zagwozdke laski. Bylam w luxmedzie, faktycznie nic z wynikami pappy by nie zrobila. Za to nie podobaja jej sie przeplywy w zylach dziecka i wystawila mi skierowanie zewnetrze na pappe i usg... 🤷🏼♀️ z jednej strony mam wyniki juz i jestem spokojna, a z drugiej i tak pojde i zobacze co tam wyjdzie, jestem umowiona na poniedzialek 🤔 dziwne to bardzo, bo bylam rano prywatnie i tam wszystko bylo ok, lekarka mowila, ze ksiazkowo, wiec jej ufam.
Z jednej strony wydalam kase, a teraz bede miala to samo za darmo, a z drugiej przynajmniej nie odchodze teraz od zmyslow -
Rosalie, i to są właśnie te różnice dwóch wizyt 🤷🏼♀️ No ale lepiej to sprawdzić.
Kasiekk dzięki za cynk co do Jukki!
A ja dziś wdeplam do sinsay, i zrobiłam zakupy życia 🤣 koszulka z długim i 5 pack body 20 zł. Iiiii, to jest zupełnie inna jakość bawełny niż te body co zamawiałam przez internet, są bardzo miłe i nie takie cienkie jak tamte!
Rosalie, Anulka1992, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Rosalie, i to są właśnie te różnice dwóch wizyt 🤷🏼♀️ No ale lepiej to sprawdzić.
Kasiekk dzięki za cynk co do Jukki!
A ja dziś wdeplam do sinsay, i zrobiłam zakupy życia 🤣 koszulka z długim i 5 pack body 20 zł. Iiiii, to jest zupełnie inna jakość bawełny niż te body co zamawiałam przez internet, są bardzo miłe i nie takie cienkie jak tamte!
Jakie śliczne body! Szkoda tylko, że z krótkim rękawem. -
Rosalie a na wynikach PAPP-A nie masz informacji o przepływach? One powinny być zaraz po trisomiach tylko tak głupio się nazywają.
Martyna a jakie urocze 😍😍 ja jakoś się nie mogę przekonać do sinsaya bo jakość ubrań dla dorosłych mi nie leży.
Kasiekkk... A ja wybrałam sobie tam tyle rzeczy ale chyba nie będę ryzykowała i nie zamówię.