W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnWer śliczne maleństwo 😍
Kasienka gratuluje córeczki !!! 🥰🥰Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasienka22 wrote:Synek mi się marzył 🙈😂
Kurde, ale Wam zazdroszcze, ze juz wiecie! Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie tez juz sie dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 08:31
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
Eve wrote:Ciekawe czy nam się jeszcze któreś nie pozmieniaja maluszki 😉
Też jestem ciekawa 😃
U nas lekarz powiedział że daje bardzo mały margines błędu na zmianę 👌
Już się przestawiam ze to nie jest nasz maluszek a nasza malutka ☺
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Rosalie wrote:A to przepraszam, cos pokrecilam 😂
Kurde, ale Wam zazdroszcze, ze juz wiecie! Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie tez juz sie dowiem
Pewnie się dowiesz 😃 u nas malutka średnio współpracowała a mimo to udało się poznać płeć 😊
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualny
-
Kasienka22 wrote:Też jestem ciekawa 😃
U nas lekarz powiedział że daje bardzo mały margines błędu na zmianę 👌
Już się przestawiam ze to nie jest nasz maluszek a nasza malutka ☺
U mnie jakiś tam margines błędu jest,bo maluch nie chciał kompletnie współpracować,ale do potwierdzenia na najbliższej wizycie. Dlatego nie przywiązałam się totalnie do dziewczynki, choć pokrywa się to z moim lekkim przeczuciem.
Jutro ruszamy na Mazury na parę dni. Trochę nam się pogoda popsuła,ale trudno damy radę w takiej też. Jak ten czas szybko leci,już praktycznie końcówka wakacji. Jak chłopaki rusza do szkoły (oby chodzili tam stacjonarnie jak najdłużej) to dopiero będzie leciał tydzień po tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 08:58
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Belie przekorny los 😂
Ostatnio na grupie a Facebooku dla rodzących w styczniu jakaś dziewczyna pisała o rozczarowaniu płcią, i od razu sobie pomyślałam że to będę ją jeśli będzie córeczka 😂
Ale odkąd poznałam płeć to jakoś czuje się bliższa z malutką 🥰
Eve Mazury są cudowne, zazdroszczę 😊 byliśmy dwa lata z rzędu i w tamtym roku tez nam się pogoda nie udała, więc siedzieliśmy na hotelowym basenie 😅
Nam w tym roku mazury nie wyjdą bo urlop dopiero w drugiej połowie września a to na Polskę juz za późno 😔
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
My teraz te Mazury a później liczę że jesieniom uda się wyskoczyć na przedłużony weekend do Trójmiasta,byliśmy w ubiegłym roku w grudniu i bylo na prawdę fajnie. My ogólnie dużo jeździmy, na szczęście nikt z nas nie należy do zmarzluchow więc ta pogoda nas nie przeraża, jak nie jezioro to jakaś fajna wycieczka.
Kasiekkk lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Mnie jest totalnie obojętnie jaka płeć, także niczym nie będę zawiedziona😅 zdrowie u mnie na pierwszym miejscu - jak pewnie wszystkim😉
Martyna dojechałaś tam już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 09:15
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
nick nieaktualnyHahaha dokładnie tak 😂❤️
A poza tym ja jeszcze wierzę, że i córeczkę będę miała ☺️ Zawsze chciałam mieć chłopaka i dziewczynkę ☺️
A tak już całkiem na poważnie to ja się po prostu cieszę z maluszka, po tej naszej trudnej drodze. Nie zliczę ile łez wylałam, bo myślałam, że dziecka się nie doczekam, a tu taka piękna niespodzianka ☺️💙💙💙
Plusem poznania płci jest możliwość kupowania ubranek już pod synka czy córkę ☺️ -
Eve wrote:My teraz te Mazury a później liczę że jesieniom uda się wyskoczyć na przedłużony weekend do Trójmiasta,byliśmy w ubiegłym roku w grudniu i bylo na prawdę fajnie. My ogólnie dużo jeździmy, na szczęście nikt z nas nie należy do zmarzluchow więc ta pogoda nas nie przeraża, jak nie jezioro to jakaś fajna wycieczka.
Też marzy mi się morze jesienią 😊 my niestety jesteśmy całkowicie pochłonięci remontem więc raczej tylko we wrześniu gdzieś pojedziemy (a i to nie jest pewne) 😔
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛