W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Belie wrote:Skąd ja to znam z tą prywatnością.,🤣
Ja moja już zaczynam wręcz wołać czasami jak idę do łazienki, gdy nie wejdzie ze mną od razu to mi zaraz miauczy i łapy wsadza pod drzwiami od łazienki 🤣
Fajowe koteczki 😍
Czy tam z tyłu jest ragdoll?❤️❤️❤️
Ja mam ragdolke ☺️Belie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnWer wrote:Ragdoll bicolorek 😋 mam ją do hodowli, właśnie kończy w końcu ruje... Na następną dopuszczamy więc jak będziesz chciała drugiego... 😂
Zwłaszcza, że nasza z nami jeździ i wtedy byśmy mieli 2 koty do transportu, a to już trochę dużo, a zaraz jeszcze dziecko. 🙂
Ale nie wykluczam, że się zdecydujemy, będę pamiętać ❤️ -
Belie wrote:Mój mnie bardzo namawia, a ja się trochę boję, że za dużo na głowie wtedy będzie ☺️
Zwłaszcza, że nasza z nami jeździ i wtedy byśmy mieli 2 koty do transportu, a to już trochę dużo, a zaraz jeszcze dziecko. 🙂
Ale nie wykluczam, że się zdecydujemy, będę pamiętać ❤️Belie lubi tę wiadomość
-
Widok pewnie zaj...sty😁 uwielbiam przestrzeń i otwarte kuchnię na salon, w Twoim można zadziałać - wystrój co prawda to nie mój styl, ale na pewno nie uważam za brzydkie czy ohydne.. raczej przytulne 🙂 myślę że każdy mógłby stworzyć tu coś naprawdę fajnego. Każdy też mieszka tak jak mu aktualnie najlepiej 😉 ja raz mieszkałam w kawalerce na poddaszu w starym domu tylko dlatego, że potrzebowałam na 4 miesiące coś taniego... Dach przeciekał... Ale skąd mogłam to wiedziec🙄🙃było powiedzmy... Bardzo prosto i minimalistycznie...🤣🤣 Ale czego się nie robi jak się jest biednym studentem 😅
Annwer śliczne kotki ☺️ mam rosyjskiego, który też potrafi być zajmujący 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 00:41
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
AnnWer wrote:Pisze ostatnią wiadomość nie związana z ciążą coby dziewczyn nie zanudzić... To pomyslcie nad Maine coonem. Ta moja druga to ta rasa, wspaniałe koty. Charakterem psy. Przywiązują się do ludzi, nie do miejsca, dobrzy towarzysze do wycieczek i wyjazdów, tylko jedzą więcej, bo są większe (moja waży 7 kg, a są też dużo większe) 😂 one żyć bez człowieka nie umieją, przyjdzie i wytrąca mi tel z ręki głową, żeby ją głaskać, kładzie się na mnie i jest żywy termofor, są wspaniałe. Pewnie też zależy od osobnika, ale dużo ich jednak takich jest.
-
AnnWer potwierdzam. Maine Coony są cudowne ❤️❤️ Nigdy na nikogo nawet pazura nie wyciągnął, za to jest wielką przylepą. Rano jak tylko usłyszy, że ktoś się przebudza to już siedzi przy głowie i liże po włosach 😂😂
A mieszkanie jest super, ta przestrzeń i duże okna … mega 👍 Olej to co mówi, zazdrosna baba i tyle 🤷🏻♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 09:55
Belie lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:To i ja sie wtrace. Tez mam hodowle MCO i devon rex i nie potwierdze z maine coonem. Devon cudo, ale maine coon jest wycofany, zyje swoim zyciem, obcych w ogole nie toleruje, moja do tego jest bardzo nerwowa i bywa agresywna. A tez wlasnie sie naczytalam, ze kot jak pies itp itd i sie przejechalam. Ogolnie wycofuje juz mco z hodowli i zostaje przy devonach, bo ich charaktery sa przecudowne
Mi się marzył właśnie devon rex kiedyś 😍 cudowne koty i z wyglądu i z charakteru 😀
Jednak my ostatecznie wzięliśmy dachowca a potem jeszcze dobraliśmy drugiego ze schroniska, więc już postanowiliśmy ze kolejny kot to będzie albo przybłęda albo ze schroniska 😀 moje koty to przytulaki i zawsze muszą być obok 😅Rosalie lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Ja od rana dziś sprzątam, odgruzowuje nasze małe mieszkanko. Pierwszy weekend od dawna wolny 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 12:18
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nulka_23 wrote:A u mnie nastrój sama nie wiem jaki 😂 okazało się że będziemy mieć niespodziewanych gości więc przydźwigałam ze sklepu trzy siaty zakupów co mnie wykończyło a muszę jeszcze przygotować jakieś jedzenie i trochę ogarnąć dom 😂
Rosalie przykro to słyszeć o mco, może trafiłaś taka linie/geny. Ile ja znam to każdy jest cudowny i można z nim robić co się chce. A i nigdy nie wskakuje nigdzie, bo jest straszna niezdara 😂
Miłej soboty dziewczyny
-
Ja od wczoraj dziwnie się czuje. Ciagle parcie na pęcherz jakby mi się bardzo chciało idę a tam niewiele… żadnego pieczenia, boli nie mam. Tylko mam tak przez kilka godzin i przechodzi. Od tyg biorę urosept profilaktycznie. Czy to możliwe ze dziecko już może delikatnie uciskać na pęcherz?02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
maciejka wrote:Ja od wczoraj dziwnie się czuje. Ciagle parcie na pęcherz jakby mi się bardzo chciało idę a tam niewiele… żadnego pieczenia, boli nie mam. Tylko mam tak przez kilka godzin i przechodzi. Od tyg biorę urosept profilaktycznie. Czy to możliwe ze dziecko już może delikatnie uciskać na pęcherz?