X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
Odpowiedz

W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣

Oceń ten wątek:
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belie wrote:
    Skąd ja to znam z tą prywatnością.,🤣
    Ja moja już zaczynam wręcz wołać czasami jak idę do łazienki, gdy nie wejdzie ze mną od razu to mi zaraz miauczy i łapy wsadza pod drzwiami od łazienki 🤣

Fajowe koteczki 😍
    Czy tam z tyłu jest ragdoll?❤️❤️❤️
    Ja mam ragdolke ☺️
    Ragdoll bicolorek 😋 mam ją do hodowli, właśnie kończy w końcu ruje... Na następną dopuszczamy więc jak będziesz chciała drugiego... 😂

Belie lubi tę wiadomość

relgh371eque54k9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Ragdoll bicolorek 😋 mam ją do hodowli, właśnie kończy w końcu ruje... Na następną dopuszczamy więc jak będziesz chciała drugiego... 😂
    Mój mnie bardzo namawia, a ja się trochę boję, że za dużo na głowie wtedy będzie ☺️
    Zwłaszcza, że nasza z nami jeździ i wtedy byśmy mieli 2 koty do transportu, a to już trochę dużo, a zaraz jeszcze dziecko. 🙂
    Ale nie wykluczam, że się zdecydujemy, będę pamiętać ❤️

• AnnWer Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belie wrote:
    Mój mnie bardzo namawia, a ja się trochę boję, że za dużo na głowie wtedy będzie ☺️
    Zwłaszcza, że nasza z nami jeździ i wtedy byśmy mieli 2 koty do transportu, a to już trochę dużo, a zaraz jeszcze dziecko. 🙂
    Ale nie wykluczam, że się zdecydujemy, będę pamiętać ❤️
    Pisze ostatnią wiadomość nie związana z ciążą coby dziewczyn nie zanudzić... To pomyslcie nad Maine coonem. Ta moja druga to ta rasa, wspaniałe koty. Charakterem psy. Przywiązują się do ludzi, nie do miejsca, dobrzy towarzysze do wycieczek i wyjazdów, tylko jedzą więcej, bo są większe (moja waży 7 kg, a są też dużo większe) 😂 one żyć bez człowieka nie umieją, przyjdzie i wytrąca mi tel z ręki głową, żeby ją głaskać, kładzie się na mnie i jest żywy termofor, są wspaniałe. Pewnie też zależy od osobnika, ale dużo ich jednak takich jest.

Belie lubi tę wiadomość

relgh371eque54k9.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer, fajne masz mieszkanie 😍 okna robią mega robotę, są piękne!

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Ves Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widok pewnie zaj...sty😁 uwielbiam przestrzeń i otwarte kuchnię na salon, w Twoim można zadziałać - wystrój co prawda to nie mój styl, ale na pewno nie uważam za brzydkie czy ohydne.. raczej przytulne 🙂 myślę że każdy mógłby stworzyć tu coś naprawdę fajnego. Każdy też mieszka tak jak mu aktualnie najlepiej 😉 ja raz mieszkałam w kawalerce na poddaszu w starym domu tylko dlatego, że potrzebowałam na 4 miesiące coś taniego... Dach przeciekał... Ale skąd mogłam to wiedziec🙄🙃było powiedzmy... Bardzo prosto i minimalistycznie...🤣🤣 Ale czego się nie robi jak się jest biednym studentem 😅

Annwer śliczne kotki ☺️ mam rosyjskiego, który też potrafi być zajmujący 😏

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 00:41

Starania od 8.2019
    12.2019 - cb
    5.2020 - 8tc - puste jajo
    11.2020 - cb
    28.06.21 - 💓

3-5.2021 Aromek 2x1
    Od 5.2021 Neoparin 1x1

Kariotypy ✔️
    🧖‍♀️
    PAI-1 heterozygotyczny
    MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
    TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
    💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
    f2w3tqywqeqf09uu.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer, forum jest nie tylko od tematów czysto ciążowych! Nie ograniczaj się 😁

Eh ja nie śpię już od godziny... Tak po prostu nie mogę 😟 chociaż się po wsłuchiwałam w kopniaki maleństwa więc czas nie do końca stracony 😁

• Nunakala Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mieszkanie jest super! Ta baba to zwykła zazdrośnica😁

8.2019 👦
    10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
    Niespodziewanie ⏸ 17.06
    ❤️7.07

11.08 będzie 👧 test panorama 👌

34bw43r8hka2lxc7.png
  • Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w sobotni poranek 😊 jak się czują wszystkie mamusie dziś?

Ja za niedługo zbieram się na zakupy, bo dostałam misję kupić coś dla miesięcznego bobasa na prezent 🙈

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Pisze ostatnią wiadomość nie związana z ciążą coby dziewczyn nie zanudzić... To pomyslcie nad Maine coonem. Ta moja druga to ta rasa, wspaniałe koty. Charakterem psy. Przywiązują się do ludzi, nie do miejsca, dobrzy towarzysze do wycieczek i wyjazdów, tylko jedzą więcej, bo są większe (moja waży 7 kg, a są też dużo większe) 😂 one żyć bez człowieka nie umieją, przyjdzie i wytrąca mi tel z ręki głową, żeby ją głaskać, kładzie się na mnie i jest żywy termofor, są wspaniałe. Pewnie też zależy od osobnika, ale dużo ich jednak takich jest.
    To i ja sie wtrace. Tez mam hodowle MCO i devon rex i nie potwierdze z maine coonem. Devon cudo, ale maine coon jest wycofany, zyje swoim zyciem, obcych w ogole nie toleruje, moja do tego jest bardzo nerwowa i bywa agresywna. A tez wlasnie sie naczytalam, ze kot jak pies itp itd i sie przejechalam. Ogolnie wycofuje juz mco z hodowli i zostaje przy devonach, bo ich charaktery sa przecudowne <3

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nastroj dzis sredni, jeszcze przed nami urodziny szwagra, na ktore nie mam w ogole ochoty, pecherz dalej swoje... ale mam obiecane wyjscie na sushi wieczorem, wiec mnie to motywuje 😂

Kasienka22 lubi tę wiadomość

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Dip88 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer potwierdzam. Maine Coony są cudowne ❤️❤️ Nigdy na nikogo nawet pazura nie wyciągnął, za to jest wielką przylepą. Rano jak tylko usłyszy, że ktoś się przebudza to już siedzi przy głowie i liże po włosach 😂😂

AE2-FE2-B7-38-B7-470-C-B77-D-010-E888-CEDCB.jpg
    7-B762-FE7-DF9-C-4-C35-BC03-A63-C51-EFB49-A.jpg

A mieszkanie jest super, ta przestrzeń i duże okna … mega 👍 Olej to co mówi, zazdrosna baba i tyle 🤷🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 09:55

Belie lubi tę wiadomość

3jgx9jcgaorgom11.png
    Nikodem & Alexander ❤️
    Starania od 11.2019
    12.2019 Poronienie 6tc💔
    04.2021 Ciąża biochemiczna💔
    💗13.05.2021⏸ NIFTY ✅ 💙 Antoś 💙

PCOS❗️FSH❗️Testosteron ❗️LH/FSH ❗️
    Styczeń 2021 Klinika w NL 🇳🇱
  • Eve Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie samopoczucie bdb. Lecimy na te Mazury . My co prawda nie mamy kota, ale mamy labladora i szczurki.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie nastrój sama nie wiem jaki 😂 okazało się że będziemy mieć niespodziewanych gości więc przydźwigałam ze sklepu trzy siaty zakupów co mnie wykończyło a muszę jeszcze przygotować jakieś jedzenie i trochę ogarnąć dom 😂

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalie wrote:
    To i ja sie wtrace. Tez mam hodowle MCO i devon rex i nie potwierdze z maine coonem. Devon cudo, ale maine coon jest wycofany, zyje swoim zyciem, obcych w ogole nie toleruje, moja do tego jest bardzo nerwowa i bywa agresywna. A tez wlasnie sie naczytalam, ze kot jak pies itp itd i sie przejechalam. Ogolnie wycofuje juz mco z hodowli i zostaje przy devonach, bo ich charaktery sa przecudowne <3

Mi się marzył właśnie devon rex kiedyś 😍 cudowne koty i z wyglądu i z charakteru 😀
    Jednak my ostatecznie wzięliśmy dachowca a potem jeszcze dobraliśmy drugiego ze schroniska, więc już postanowiliśmy ze kolejny kot to będzie albo przybłęda albo ze schroniska 😀 moje koty to przytulaki i zawsze muszą być obok 😅

Rosalie lubi tę wiadomość

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Nunakala Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od rana dziś sprzątam, odgruzowuje nasze małe mieszkanko. Pierwszy weekend od dawna wolny 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 12:18

8.2019 👦
    10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
    Niespodziewanie ⏸ 17.06
    ❤️7.07

11.08 będzie 👧 test panorama 👌

34bw43r8hka2lxc7.png
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    A u mnie nastrój sama nie wiem jaki 😂 okazało się że będziemy mieć niespodziewanych gości więc przydźwigałam ze sklepu trzy siaty zakupów co mnie wykończyło a muszę jeszcze przygotować jakieś jedzenie i trochę ogarnąć dom 😂
    Nulka nie boisz się targać? Ja dziś poszłam do Lidla i zrobiłam takie zakupy co wazyly gdzieś ponad 15kg a zapakowałam je do jednej torby. I tylko z tej kasy samoobsługowej przeniosłam do koszyka i z koszyka do auta i mam paranoję po co ja to zrobiłam 🤦 bo mam napisane od lekarza że do 5kg 😂 i siedzę i myślę czy nic nie zaszkodziłam.

Rosalie przykro to słyszeć o mco, może trafiłaś taka linie/geny. Ile ja znam to każdy jest cudowny i można z nim robić co się chce. A i nigdy nie wskakuje nigdzie, bo jest straszna niezdara 😂

Miłej soboty dziewczyny ;)

relgh371eque54k9.png
  • maciejka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od wczoraj dziwnie się czuje. Ciagle parcie na pęcherz jakby mi się bardzo chciało idę a tam niewiele… żadnego pieczenia, boli nie mam. Tylko mam tak przez kilka godzin i przechodzi. Od tyg biorę urosept profilaktycznie. Czy to możliwe ze dziecko już może delikatnie uciskać na pęcherz?

02.2021 ⏸
    03.2021 7 tydz 💔
    15.06.2021⏸ 12 dpo
    21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
    24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

w57vs65gi8metzy8.png
  • maciejka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do libido to ostatnio mi wzrosło i to bardzo ale ochoty na meza nie mam…

02.2021 ⏸
    03.2021 7 tydz 💔
    15.06.2021⏸ 12 dpo
    21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
    24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

w57vs65gi8metzy8.png
  • Alis96 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko ja mam dzisiaj dzień lenia 🙈 cały dzien leżę nic mi sie nie chcę nawey5 spacerowac ani nic, nawet apetytu nie mam , jakaś handra mnie zlapala , jeszcze mialam bezsenna noc

preg.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2021, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maciejka wrote:
    Ja od wczoraj dziwnie się czuje. Ciagle parcie na pęcherz jakby mi się bardzo chciało idę a tam niewiele… żadnego pieczenia, boli nie mam. Tylko mam tak przez kilka godzin i przechodzi. Od tyg biorę urosept profilaktycznie. Czy to możliwe ze dziecko już może delikatnie uciskać na pęcherz?
    Nie chce krakac, ale moze sie cos zaczynac :( acxkolwiek, ja juz mam wyprany mozg, bo od tygodnia mam mega ostre zapalenie...

0d1yskjo8vrc1yk9.png
‹‹ 164 165 166 167 168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ