W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo u mnie nie mogę narzekać na brak libido, mam wrażenie że nawet mi się bardziej chce niz przed ciążą.
Ja sobie tłumaczę, że ten dzidziuś będzie nasz i my się nim będziemy interesować, a reszta może a nie musi.💙💙💙
Ja też mam takie osoby dookoła, które się nie interesują, ale nie myślę o tym za bardzo.
U nas babcie się interesują, zwłaszcza moja mama. Dla mnie to jest bardzo miłe, nawet mama mnie po brzuchu dotyka.😃 Chociaż ja z natury niedotykalnych to mi to zupełnie nie przeszkadza, nawet uważam, że to miłe. 🙂
Chociaż powiem też że czasami mnie wkurza jak ktoś chce mnie wyręczać w czymś bo czuję się jakbym miała jakąś niepełnosprawność. Ja lubię sama sama sama. 😅 -
Bardzo przykre to co piszecie o rodzinie.
Nulka... No niestety niektórzy ludzie musza być "gwiazdami".
"Najlepiej" jak pozniej Ci, którzy mają tyle czasu w dupie, lub (co gorsza) po cichu cieszą się z porażek, potrzebują jakiejś pomocy. Zwykle prędzej czy później tak jest i gdyby człowiek był świnia, to by założył ręce na piersiach i podziwiał, jak los się odwdzięcza.
Pamiętajcie dziewczyny ze czasami mniej zainteresowania znaczy lepiej 😂 Boziu nawet miałam Wam ostatnio pisać, ale stwierdziłam, że jak to opisze to może nie będzie to brzmieć, aż tak, jak mnie to wkurzyło.
Moja szwagierka chyba jest zazdrosna. I o ile czasami zazdrość jest pozytywna, bo motywuje to ta nie jest. Już gdzieś kiedyś na takich grupach FB o inspiracjach czytałam w komentarzach że "Broń Boże białe listwy przypodłogowe" no a gdzie takie widziała... No u nas 😂 ale dobra ok... Spotkała ostatnio moja bardzo dobra sąsiadkę. I tak zaczęły gadać o mieszkaniach. Szwagierka powiedziała tak "Ja w tym mieszkaniu co oni mieszkaja (w sensie ja z mężem) za żadne skarby bym mieszkac nie chciała, te mieszkanie jest ohydne, za darmo bym go nie wzięła ani jakby mi kto płacił" no może nie jest to straszne, ale mówi to mojej sąsiadce, która dla niej jest zwykła babka która widziała raz/dwa razy w życiu. Ja nie uważam żeby nasze mieszkanie było okropne 🙈 no jest wyjątkowe w jakiś sposób, nie będzie to styl każdego, ale chodzić i tak gadać po mieście... Także jak mówię, czasami mniej to lepiej, w niektórych przypadkach -
nick nieaktualny
-
Ja w ogóle nie lubię jak ktoś się wtrąca tam gdzie nie trzeba,sama nie robię tak. Nie lubię komentarzy, które często wkurzają i rania. Mam jednak wrażenie, że ludzie czerpią jakaś chorą satysfakcję z takich zachowań i dowartościowuja się w ten sposób.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:AnnWer, nieważne komu, takie gadanie jest podłe moim zdaniem... Co innego powiedzieć "mi się nie podoba", a co innego powiedzieć "to jest ohydne".
Eve, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
To się przy okazji pochwałę bo bardzo lubię swoje mieszkanie 😂 ale nie cytujcie bo usunę link później 😃
I rzeczywiście, nie każdemu może się podobać i rozumiem, no ale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 13:09
wariancja, Ariadne002 lubią tę wiadomość
-
Ale Annwer, to mieszkanko jest sliczne!! Co za durne babsko, naprawde... ewidentnie musi czegos bardzo Wam zazdroscic, ze taka zawistna swinia z niej... no niestety, ludzie sa rozni
U nas dobrze z relacja, w sumie jest jak bylo, seks tez tak jak byl (dla mnie za rzadko😅), ale jakiegos gadania do brzucha czy glaskania to nie ma, doslownie do tej pory byl jeden buziak i chyba jeden lub 2 razy poglaskal po brzuchu sam z siebie, ale trudno, juz nie biore tego do siebie, licze, ze jak brzucho urosnie, to moze wtedy cos bardziej 🤷🏼♀️
Chociaz w wybor wozka troche sie zaangazowal, jak zobaczyl te drogie, jako cos z czym mozna sie pokazac 🤣 -
nick nieaktualnyAnnWer, przecież to mieszkanie jest bardzo spoko. Styl stylem, ale to niezależnie od tego, jaki kto ma styl, to nie wiem, jak można powiedzieć "nie wiem, jak tam można mieszkać". Od razu kojarzy się z jakąś ruderą. To aż się boję, co by Twoja szwagierka powiedziała o naszym poprzednim mieszkaniu 😂
-
nick nieaktualnySzczerze to pięknie wygląda to mieszkanie tak elegancko a zarazem przytulnie.❤️
Naprawdę ekstra, a jaka duza przestrzeń ❤️
Wszystko wszystkim, ale jak ona takie mieszkanie uważa za ogydne to ja nie mam pytań. Rozumiem, że nie wszystkim się to samo podoba, ale bez jaj z tym ochydnym. -
Haha dzięki dziewczyny. Właśnie chciałam pokazać też żebyście miały pogląd na to, względem czego ona tak gadała. A skomentowałam dokładnie tak samo do męża, że jakby gadała komuś obcemu to by pomyślał że w jakiejs ruderze mieszkamy, gdyby nie był nie widział.
Ja tak jak mówię. Zazdrość rozumiem, ale motywująca do działania. Taka jej zazdrość nic prócz krzywdy nie daje i frustracji dla niej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2021, 20:59
-
A wracając jeszcze do zdjęcia. Nie wiem czy zauważyliście modelkę zaraz przy meblach. To moje kocie dziecko. Żadne zdjęcie mieszkania nie może się odbyć bez jej udziału. Nawet jak sprzedawałam palmę i stojaki to na olx zdjęcia z nią musiały być haha 😂 akurat na tym chyba udaje posąg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkąd ja to znam z tą prywatnością.,🤣
Ja moja już zaczynam wręcz wołać czasami jak idę do łazienki, gdy nie wejdzie ze mną od razu to mi zaraz miauczy i łapy wsadza pod drzwiami od łazienki 🤣
Fajowe koteczki 😍
Czy tam z tyłu jest ragdoll?❤️❤️❤️
Ja mam ragdolke ☺️