W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję 😊 w sumie to nie mam... Mąż uważa, że będzie chłopiec, a może to dziwne, ale mi to jest totalnie obojętnie - oby tylko zdrowe. Troszkę się naczekałam na tego bobaska także nie mam wymagań 😉
Delikatne ruchy czuję już chyba codziennie a Ty Papierówka?Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
AnnWer gratulacje bycia ciocią 🎇🎊🎆🎉
Nie mam ładnego zdjęcia sukienki ale wygląda tak: kosztowała mnie 20 zł więc nie narzekam 😂
Wydaje mi się że Belie miała mieć w ten weekend ślub ale na 100% pewna nie jestem...
Eh było znośnie chociaż zespół im robił tyle przerw że młoda strzelała w niego gromami za to najpierw fryzjerka mnie postraszyła że w naszym (jedynym w okolicy) szpitalu rodzi się tragicznie a potem mój ślubny fotograf który był obecny na weselu poinformował mnie że jego żona będzie w tym szpitalu rodzić po raz trzeci i jest zachwycona 😂😂 oo właśnie ten fotograf to też taki znajomy rodziny i jak gadaliśmy to się okazało że nie dość że będę mieli trzecie dziecko to jeszcze termin mają na koniec grudnia lub początek stycznia! A ja nawet nie wiedziałam że ona w ciąży jest 😂😂 ale już się nawet nie dziwie bo moi sasiedzi u których właśnie na weselu się bawiliśmy o naszej ciąży dowiedzieli się... Wczoraj😲😂 a ja od jakiegoś miesiąca serio się już nie kryje z tym😂Eve lubi tę wiadomość
-
Ves, To prawda, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, reszta to już szczegół
Tak, raczej codziennie czuje, ale tylko jak się położę i chwile spokojnie poleżeć- nadal to jest odczuwanie bulgotania, bąbelków, przesuwania, bez kopniaczków, ale z poprzednich usg mam zapisy o położeniu przednim, więc staram się nie martwić tym i spokojnie sobie czekam na większe efekty specjalne
Nulka_23 jaki piękny brzuszek ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2021, 09:51
nulka_23 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, jest jeszcze czas na powalające kopniaki 😁 mam podobnie z odczuciami - takie bąbelki czy "pyknięcia"😅 nie wiem w sumie na której ścianie mam, zapytam we wtorek. Wczoraj czułam nawet jak stałam, ale chyba maleństwo dawało znać że już to za długo trwa - bo faktycznie długo byłam na nogach ale niestety niektórych spraw nie załatwi się z kanapy, szczególnie związanych z budową...
Nulka faktycznie śliczny brzuszek 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2021, 11:06
nulka_23 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Nulka, ekstra brzuszek
Dziewczyny jeszcze będziecie miały dość kopniaczków😂 U mnie od tygodnia bobas jest taki aktywny, nieraz tak mi gmera w boku paluszkami że nie mogę zasnąć😂 Także tego, cieszcie się narazie ze spokoju!
nulka_23, Ves, Papierowka, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Nulka, u mnie brzuch chyba wkroczył w fazę wzrostu i zaczęłam tęsknić za moim płaskim brzuchem 😂 Jak moczę nogi w basenie to mąż pomaga mi wstać, bo ciężko z brzuchem się podnieść
Tęsknie tez za swoimi ciuchami 😔25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Alis ja się przestalam martwic jak spie w sensie czy to lewy bok czy prawy bo i tak w nocy nad tym nie panuje. A na dodatek naczytalam się różnych wersji jak można a jak nie można. Szkoda nerwów na to.
Martyna, ja wczoraj dwa kawałki tańczyłam a trzy odpoczywałam 😂
Rosalie, mój brzuch jest większy niż piersi, nigdy tak nie miałam więc czuje się ogromna!Martyna33, Alis96 lubią tę wiadomość
-
Rosalie wrote:Nulka, moj tez piersi wyprzedzil juz, a wczesniej tak nie mialam 😅 to normalne w ciazy 😃 chociaz moze mi tam latwo mowic, bo nie przytylam jeszcze
Dlugo po poczuciu pierwszych ruchow, mozna je poczuc od zewnatrz? 🤔
U mnie tez brzuch większy niż piersi 🤣
Ja poczułam 17 tc, mąż 18tc. Prawie od razu, tyle ze wtedy jeszcze ruchy były dość rzadkie wiec jak raz kopnął i mąż dał szybko rękę to już więcej kopniaków nie było 🤷🏼♀️ A tak to ja od razu czułam pod ręka, ale to byś musiała leżeć z ręką na brzuszku
teraz to już cały brzuch się trzęsie jak kopie25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nick nieaktualnyTo jak szybko będzie czuć pod ręką zależy od stanu mięśni brzucha i ilości tłuszczyku 😊 Ale na wszystko przyjedzie czas, spokojnie 😉
Rosalie, jak Ty to zrobiłaś, że jeszcze nie przytyłaś? Tak że nic a nic? U mnie już +4kg, brzuch spory i źle mi z tym ☹️