W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej to faktycznie maluszek 😮 u nas najmniejszym dzieciaczkiem była około pół roczna dziewczynka 😀
Ja tez czuję się średnio komfortowo prosząc o pierwszeństwo ale wylatując czułam się naprawdę źle i chciałam jak najszybciej mieć odprawę za sobąMartyna33 lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasienka, rozumiem Cię doskonale. W życiu bym nie pomyślała ze lot w ciąży może być tak ciężki
Leżę i czuje się jak połamana, wszystko boli🥴25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyMatko, dziewczyny nie straszcie, że to już tak trudno wystać, bo my 9-ego mamy jeszcze ostatnie wesele... 😱 12 godzin na nogach w maseczkach...
Rosalie, ale urosły! 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2021, 14:31
Rosalie lubi tę wiadomość
-
Rosalie, cudne są 😍
Dip, dzięki Tobie i linkowi od Ciebie do badań wygrałam z kliniką i przyznali racje co do szczepionki na krztusiec- zaszczepią mnie jeszcze w drugim trymestrze ☺️ Także 10go idę się kłuć 😂 Dziękuje Dip!Eve, Kasiekkk, Dip88 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna super ❤️ No i fajnie, że w ogóle klinika wzięła to pod uwagę. Podobno na podstawie właśnie tych badań niektóre kraje zmieniły wytyczne i czeka się aż reszta też to pozmienia. Ciesze się, że mogłam w jakiś sposób pomóc 😊
Rosalie prześliczne kociaki 😍Martyna33, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam się w weekend 😀
Kupilam dziś paczkę ponad 100 ubranek dla dziewczynki za 80 zł 🙈 Paczka niespodzianka, ale uznałam że nawet jeśli z 10 ubranek tylko będzie mi się podobać to już się opłacało 😅
Myślimy obecnie jak przemeblować mieszkanie żeby znalazło się miejsce dla Marcelinki dopóki się nie przeprowadzimy 🤔
Rosalie kociaki cudowne ❤
Moje kocie dzieci takie stęsknione po tygodniu rozłąki że nie odstępują nas teraz na krok 😂Rosalie, Kasiekkk lubią tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Dzięki dziewczyny. Na weselu byłam do 2, bo ja to tak jak tańczę to tańczę i już o 2 odczułam trochę ciągnięcie z lewej strony brzucha, obcasy też swoje zrobiły, A mąż jak na złość, zawsze go ciągnę żeby tańczył, a nie przy stole kieliszki, to wczoraj schodzić z parkietu nie chciał. Trudno, ja nie dawałam rady ciągle 😂
W pracy u niego nie wiedzieli o ciąży to wczoraj już się dowiedzieli, ale nie że mówiłam, po prostu nigdy takiego brzucha nie miałam i pytali, a niektorzy nawet nie pytali, tylko od razu wiedzieli i gratulowali.
Dziś poprawiny -
AnnWer, to super zabawa była dziś tez baw się dobrze ☺️
Kurczę dziewczyny przytyło mi się na tym urlopie 🥺 Teraz jeszcze chodzę ciagle głodna, beee25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia