W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha tez mam syndrom białego fartucha, w domu 100/60, a u gin 140/90
ostatnio nawet poprosiłam, żeby zmierzyła mi na końcu wizyty, bo na początku to nic z tego nie będzie xD
Ja jeszcze nie przytyłam nic, ale pewnie jak zacznę to lawinowo. I chyba muszę wygrzebać moją poduchę do spania, bo mnie w nocy brzuch boli. Nie wiem czy to od pleców czy flaki czy macica mi tak dokucza...? -
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Lecę do paczkomatu po paczuchę z HM ❤️ Dam znać, jak te ręczniki z HMu, bo są śliczne i spoko cenowo
Czekam z pełnym koszykiem 😂
Dip, maz zajął, ale potem napewno przyśle zdjęcie 😂Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kurcze, marzy mi się taka poduszka ale jak patrzę na cenę to mam 10 innych rzeczy przed oczami które wolałabym kupić... A wiecie co jest najgorsze? Ja tak patrze na ceny, oszczędzam gdzie mogę a mój mąż na bajery i chemię do samochodu wydaje bez mrugnięcia okiem 🤦♀️ jeszcze mi wmawia że to konieczność i i tak nie wydał dużo bo mógłby więcej 😳
-
nick nieaktualny
Ręczniki są super! Mają boskie kolory, są mega urocze i mięciutkie. Jedyny minus to dosyć mocno wystające szwy w kapturach, ale i tak główkę na początku pewnie będziemy wycierać jakąś pieluszką.
Na myjkach trochę się zawiodłam, są bardziej szorstkie, niż ręczniki, ale zobaczymy jeszcze jak się sprawdzą w praktyceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 13:33
Eve, Dip88, Martyna33 lubią tę wiadomość
-
Nulka na zapodaj.net wrzucam zdjęcie, dodaje i kopiuje ten trzeci link z dołu bbcode i tu wklejam 😉
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDip88 wrote:
Ten miętowy komplecik jest piękny ❤️ -
Kasiekkk wrote:
Ręczniki są super! Mają boskie kolory, są mega urocze i mięciutkie. Jedyny minus to dosyć mocno wystające szwy w kapturach, ale i tak główkę na początku pewnie będziemy wycierać jakąś pieluszką.
Na myjkach trochę się zawiodłam, są bardziej szorstkie, niż ręczniki, ale zobaczymy jeszcze jak się sprawdzą w praktyce👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyEve wrote:Wezmę ten trzeci też bo ładny kolor tego misia,a dzieciaki lubią sikać po kąpieli i w ogóle 😁
Zdecydowanie miś ma piękny kolor! Niestety u mnie na zdjęciu tego nie widać, bo mam słaby aparat w telefonie, ale kolor jest jak mleczna czekolada -
Kasiekkk wrote:Zdecydowanie miś ma piękny kolor! Niestety u mnie na zdjęciu tego nie widać, bo mam słaby aparat w telefonie, ale kolor jest jak mleczna czekolada👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️