W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty ✊❤️
A i nie przejmujcie się tak wagą 😉 Ja tam przestałam się ważyć, nie chce wiedzieć 🤭😂 A na wizytach u nas też położne nie ważą, bo wg nich tu nie ma to znaczenia 🤷🏻♀️ Także jak zobacze, że za bardzo gdzieś mi przybywa tu i ówdzie wtedy się zważe 😂Paulina95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Wizyta dopiero po 16 a już sie denerwuje 🙉
Nie dziwię Ci się i pisanie, żebyś się nie martwiła nic nie da, ale na pewno wszystko będzie dobrze! Zobaczysz, będziesz zachwycona tym, jak długo można pooglądać malucha w porównaniu do zwykłej wizyty ❤️ -
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Oo macie mądre położne 😂 ja ostatnio powiedziałam na wizycie że to bez sensu się tak ważyć i to najgorszy moment w czasie wizyty 😂
A ja w ogóle się nie widziałam jeszcze z żadną położną, moja gin też mnie nie waży, tylko zapytała ile ważę i czy udało już się coś przytyć.
Ale ja lubię stawać na wadze. Takie skrzywienie z czasów nastoletnich i zaburzeń odżywiania, 2-3 razy dziennie i patrzeć jak się zmienia w zależności od tego co zjem i w co się ubiorę 😂 -
Kasiekkk u mnie położna, bo u nas ona prowadzi ciąże, robi usg, a na koniec odbiera poród i robi kontrole już po. Jak ciąża jest zdrowa i cała reszta jest ok to gina nie zobaczysz tu ani razu na oczy, także tu jak się jest pod opieką gina to nie ma z czego się cieszyć, bo to oznacza, że z ciąża coś jest nie tak albo ewentualnie że kobieta na coś choruje, bierze leki i też już gin musi ją prowadzić 😉
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Dipp, że u Ciebie tak jest to doskonale pamiętam i rozumiem, po prostu Nulka też pisała, że oprócz wizyt u gina ma też u położnej z tego co zrozumiałam
Ja przed wizyta chodzę do pokoju pielęgniarek i wpisuje mi do karty ciąży wagę i ciśnienie 🙂
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Mam dokładnie tak samo jak Kasienka, przed wizytą u gin odwiedzam położną. W sumie ostatnio dłużej trwała moja wizyta u położnej niż u gin 😂 w medicoverze jest tak że nie ma na stałe jednej położnej tylko w zależności która ma dyżur. Ostatnio trafiłam na bardzo fajną która mi poopowiadała o wynikach krwi, pogadała o diecie itd.
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Mam dokładnie tak samo jak Kasienka, przed wizytą u gin odwiedzam położną. W sumie ostatnio dłużej trwała moja wizyta u położnej niż u gin 😂 w medicoverze jest tak że nie ma na stałe jednej położnej tylko w zależności która ma dyżur. Ostatnio trafiłam na bardzo fajną która mi poopowiadała o wynikach krwi, pogadała o diecie itd.
W luxmedzie tak samo, akurat ta na którą się trafi 😅 ale u mnie akurat te wizyty póki co (bo mialam dopiero 2) są bardzo króciutkie
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nulka_23 wrote:Mam dokładnie tak samo jak Kasienka, przed wizytą u gin odwiedzam położną. W sumie ostatnio dłużej trwała moja wizyta u położnej niż u gin 😂 w medicoverze jest tak że nie ma na stałe jednej położnej tylko w zależności która ma dyżur. Ostatnio trafiłam na bardzo fajną która mi poopowiadała o wynikach krwi, pogadała o diecie itd.
-
Dziewczyny a ja mam lenia, jeszcze dziś popołudniu muszę jechać na zebranie do szkoły, które zupełnie nie wiem po co jest, bo jutro ostatni dzień szkoły i wakacje, a oni chcą informować o nowym roku szkolnym, jakby nie mogli po wakacjach 🤦🏼♀️ Mam ochotę olać to i nie iść 🤭🤣🤣 Potrzebuje kopniaka na rozpęd, dopiero zjedliśmy śniadanie i tak siedzimy z małym w piżamach 🙈
-
Axon wrote:Nadrobiłam! Ale się rozpisałyście 😉 nulka_23 czy na takie spotkanie z położna trzeba się oddzielnie zapisać? Gin kazał mi przyjść 20min wcześniej i założyć kartę ciąży 🙈
-
Dip88 wrote:Dziewczyny a ja mam lenia, jeszcze dziś popołudniu muszę jechać na zebranie do szkoły, które zupełnie nie wiem po co jest, bo jutro ostatni dzień szkoły i wakacje, a oni chcą informować o nowym roku szkolnym, jakby nie mogli po wakacjach 🤦🏼♀️ Mam ochotę olać to i nie iść 🤭🤣🤣 Potrzebuje kopniaka na rozpęd, dopiero zjedliśmy śniadanie i tak siedzimy z małym w piżamach 🙈
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Przyszła do mnie poduszka ciążowa poofi iiiii dziewczyny! To jest zupełnie inny komfort leżenia 😂 mój maz tez taką chce 😂🤣🤣 Polecam!
Dip88, Ariadne002, Rosalie lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dobra dziewczyny ogarnęłam się i dopiero włosy wysuszyłam, w takim tempie do tego zebrania powinnam się wyrobić 🙈😂😂
Dodam m, że mam je o 16:30 🤭
Martyna pokaż, ja lubię wszystko oglądać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 11:27
-
Dip88 wrote:Dobra dziewczyny ogarnęłam się i dopiero włosy wysuszyłam, w takim tempie do tego zebrania powinnam się wyrobić 🙈😂😂
Dodam m, że mam je o 16:30 🤭
Martyna pokaż, ja lubię wszystko oglądać 😂
Na spokojnie 😅 ja o 15 muszę wychodzić na wizytę a właśnie wyszłam spod prysznica 😂 no i jeszcze do 15 praca 😒
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Ja grzecznie ważę się w domu przed wizytą i podaje wagę tylko u gina. Ciśnienie mierzyć mi kazała codziennie,bo ja mam od zawsze syndrom białego fartuch i oczywiście wywaliło mi jakieś kosmicznie wysokie gdzie z natury mam raczej niskie.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️