W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk wrote:A co do bawełnianych kocyków, to właśnie mi się reklama wyświetliła:
https://www.lidl-sklep.pl/p/lupilu-koc-niemowlecy-tkany-70-x-90-cm-1-sztuka/p100323146
I nie kosztuje 150zł 😁
Widzialam, niestety nie moja kolorystyka 😔 bede szukac, jeszcze mam czas 😊 -
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Podobno Jukki mają fajne kokony i poduchy do karmienia
A kolor tego kocyka, No boski! Ja poszłam w szarości w wyprawce
Szarości też ładne i chyba modne teraz? 😊
Ja poszłam w jakieś motywy leśno - naturalne. Zaskakująco dużo rzeczy kupiłam w niedźwiadki 😂
No ale same zobaczcie, jak tu nie kupić 😍
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0981896003.html -
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Tak patrzę, oglądam, przeglądam i chyba też pójdę w motyw leśny 🦔🐿️ ja co prawda jestem zachwycona jeżami ale niedźwiadki też są urocze ❤️
No to jeże też siedzą w krzakach, więc pasuje 😂
Kupiłam też dzisiaj takie prześcieradło. Na nim są chyba między innymi jeże, jeśli dobrze widzę 😊
https://jukki.pl/pl/p/Bawelniane-przescieradlo-z-gumka-do-lozeczka-120x60cm-Friends-Forever/959 -
Kasiekkk a ja polecam kocyki z wełny merino 100%, ona jest bardzo mięciutka w dotyku i w ogóle nie gryzie, idealna dla maluszków. Pozatym polecam ich kocyki, może są trochę droższe, ale nic się z nimi nie dzieje 😊.
Ja biorę któryś z tych 🤭
https://lullalove.com/pl/c/Welna-Merino-Premium/103Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 23:42
-
Ja minus 2 ale mam z czego schodzić. Jestem na diecie bo boje się komplikacji. Tak samo robiłam w 1 ciąży, lekkie ćwiczenia dla ciężarnych plus dieta, wyliczyłam sama. Teraz zaufałam dietetyk i na razie się trzymam. Ale podkreślam, że przed miałam lekka nadwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 05:55
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualny
-
Kasiekk, a nie wiem czy szary modny, ale ja zarówno w swojej garderobie jak i w sypialni mam dużo szarego:)
Dla dzidziusia rzeczy mam białe/niebieskie/szare i w sumie wszystkie rzeczy będą w takich odcieniach + chce jeszcze dodać brązy/beże. Jeśli chodzi o motyw to u nas będą królować kropeczki, jakoś tak będzie stonowanie i nie pstrokato.
Ja na początku tez chciałam pójść w zwierzęta leśne bo dużo teraz tego, ale ostatecznie jakoś miałam przesyt, wiec wybraliśmy kropeczki 😂
Co do kilogramów, ostatnio zaczęłam bardziej normalnie jeść wiec może 0,5 kg mi przybyło, ale nie ważę się bo jem śniadanie nie wstając z łóżka.
Tak samo jak Nulka, ja mam wstręt do warzyw, a tak bardzo bym chciała żeby to już przeszło…Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 07:30
Nunakala lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
U mnie -1 kg ale ja muszę uważać,bo miałam cukrzycę ciążowa w poprzedniej ciąży i z automatu pilnować diety i mierzyć cukry 4 razy dziennie. Na razie wszystko wygląda ok i oby tak zostało.
Mam dzisiaj ginekologa,bo muszę przedłużyć zwolnienie i tak ogólnie jako wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 07:38
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Odwołuje moje +2. Stanęłam na wadze a tam waga sprzed ciąży 😳😳 i teraz mam stresa bo przecież co sobie głupi człowiek od razu pomyśli... Chyba że moje kilogramy to była woda a teraz staram się pić regularnie i więcej i ta woda zeszła? Czy to logiczne bo już panikować zaczęłam
-
nulka_23 wrote:Odwołuje moje +2. Stanęłam na wadze a tam waga sprzed ciąży 😳😳 i teraz mam stresa bo przecież co sobie głupi człowiek od razu pomyśli... Chyba że moje kilogramy to była woda a teraz staram się pić regularnie i więcej i ta woda zeszła? Czy to logiczne bo już panikować zaczęłam👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyU mnie też dzisiaj wizyta, pewnie wpadnie skierowanko na badania krwi i moczu 😊
Nulka, Ty panikaro ❤️
Ja to już zacieram ręce, pierwszy raz w życiu mam nadzieję, że waga niedługo poszybuje do góry 😂 Zwłaszcza, że na belly zaczynam tę część wykresu, gdzie wykres prawidłowej wagi odbija widocznie do góry. Rośnij maluchu! ❤️ -
nick nieaktualny