W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekk, tez zamówiłam ręcznik, ale ciemnoszary ☺️ Drugi kupię chyba od mamyginekolog.
Dziewczyny, w H&M są tez takie chustki/szaliki. Podobno warto kupić, żeby gdy dziecko się ślini/ulewa zmieniać tylko chustkę a nie całe ubranie. Słyszałam ze wielu mamom ułatwiły życie 😂
Jutro będzie uboxing koszul do szpitala, szykujcie się 🤣🤣 chyba ze będą takie workowate ze będę się wstydziła wam je pokazać 😂😂
EDIT: i komoda!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 13:58
Kasiekkk lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Jutro będzie uboxing koszul do szpitala, szykujcie się 🤣🤣 chyba ze będą takie workowate ze będę się wstydziła wam je pokazać 😂😂
A jakie kupowałaś? Bo ja oglądałam, ale jedyne, które mi się podobały kosztowały ponad 200zł za sztukę i no... uznałam, że jak na jeden raz to trochę przesada 😁 -
Kasiekkk wrote:A jakie kupowałaś? Bo ja oglądałam, ale jedyne, które mi się podobały kosztowały ponad 200zł za sztukę i no... uznałam, że jak na jeden raz to trochę przesada 😁
Dla mnie tez przesada i kompletnie mie mogłam nic dla siebie znaleźć. Ostatecznie wzięłam czarną typowo na poród a potem do kosza, i khaki po porodzie, może nawet w domu ujdzie jak będzie spoko. 100 zł dałam za dwie + majtki poporodowe. Jutro podeśle zdjęcia z linkami
Dodatkowo chce sobie kupić koszule + szlafrok już takie ładne do domu, do karmienia. Na tym nie będę oszczędzać zbytnio, ale te do szpitala to 200 zł moim zdaniem nie wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 14:00
Kasiekkk, Eve lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Kasiekk, tez zamówiłam ręcznik, ale ciemnoszary ☺️ Drugi kupię chyba od mamyginekolog.
Dziewczyny, w H&M są tez takie chustki/szaliki. Podobno warto kupić, żeby gdy dziecko się ślini/ulewa zmieniać tylko chustkę a nie całe ubranie. Słyszałam ze wielu mamom ułatwiły życie 😂
Jutro będzie uboxing koszul do szpitala, szykujcie się 🤣🤣 chyba ze będą takie workowate ze będę się wstydziła wam je pokazać 😂😂
EDIT: i komoda!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nulka, kup na vinted poduchę, a jak urodzisz to sprzedasz za taką samą cenę co kupiłaś
Kasiekk, o takie chustki chodzi:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0940155001.html
Tak jest duży dość wybor, po 10 szt, a jest i po 3-5Dip88 lubi tę wiadomość
Kasiekkk wrote:Ooo, a podrzucicie linka do tych chustek? Bo jakoś nie mogę ich znaleźć...
Martyna, piąteczka! Mój mąż wczoraj przywiózł komodę Pewnie w przyszłym tygodniu będziemy składać.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Akurat mam je pod ręką, małemu często je kupuje. Ja myśle, że one są fajne, ale na później. Mój mały zawsze miał zalane któreś ramię, a one nie zakrywają tak i nie są wcale jakieś duże. W sumie to nigdy ich nie używałam w tym celu 🤔 Ale jakoś nie wydaje mi się żeby dobrze się sprawdziły przy ulewaniu, choć mogę się mylić 🤷🏻♀️
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dip88 wrote:Akurat mam je pod ręką, małemu często je kupuje. Ja myśle, że one są fajne, ale na później. Mój mały zawsze miał zalane któreś ramię, a one nie zakrywają tak i nie są wcale jakieś duże. W sumie to nigdy ich nie używałam w tym celu 🤔 Ale jakoś nie wydaje mi się żeby dobrze się sprawdziły przy ulewaniu, choć mogę się mylić 🤷🏻♀️
Dip88 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dip, ostatnio dziewczyna pisała ze ratują jej życie przy 2 tygodniowej córci. Aczkolwiek nawet jak mi się nie przydadzą na początku, to potem napewno trzeba próbować, boje się ze nie będę wyrabiać z praniem 😂😂25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna no pewnie, jak coś to będą na później i napewno się nie zmarnują. Może też zależy w jakich ilościach dziecko ulewa, jeśli naprawdę niewiele to mogłyby się sprawdzić. Mój to naprawdę był zalany na tyle, że taka chustka by nic nie dała 😅 Ewentualnie ja byłam mokra 😂 Najlepiej sprawdziły się u nas pieluchy 😉
-
Cześć, powiedzcie mi od kilku dni mam podwyższoną temperaturę (37.0), śpię po 12h, jestem zmęczona zanim wstanę. Ogólnie strasznie do dupki się czuję, dziś 34dc, owulacja dopiero w 24dc. Humor mam raz ok, a raz wkurza mnie wszystko do okoła. Zalewa mnie przezroczystym śluzem. Myślicie, że może coś z tego być?
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Sylllwa, zawsze może. Zrób po prostu jutro test, 11 dpo powinien już coś pokazać, jeśli jesteś w ciąży
Myślę, że będę chciała poczekać do dnia miesiączki.
Rok temu test 4 dni przed miesiączką biały a w dzień spodziewanej miesiączki były ciemniutkie kreski. -
nick nieaktualny
-
Rozważam powiedzenie mężowi że bym taką chciała bo on nie ma problemów z wydawaniem 😂 co zabawne mamy jedno konto i serio nie wiem skąd u mnie ta mania finansowa się bierze 😂
Martyna33 lubi tę wiadomość