W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
milam wrote:A ja siedzę i rozkminiam co może być nie tak 😭 ten pęcherzyk ciążowy mi się nie podoba, chociaż lekarz nic nie mówił. Ale z drugiej strony to był jakiś obcy facet, wie, że przyszłam tam jednorazowo żeby potwierdzić ciążę no i nie był zbyt wylewny. Echh te wieczne rozkminy. Teraz nie wiem czy iść na kolejne USG za tydzień czy dopiero za 2 😭
Kochana, myślę że powinnaś trochę wrzucić na luz... Wiem że to jest ciężkie, przeszłaś straty, na pewno chwilę załamania, ale jak będziesz co chwile znajdować coś co może Cię zaniepokoić to zwariujesz... Przed Tobą piękny czas, spróbuj się tym cieszyć...Grażyna1820, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
milam wrote:A ja siedzę i rozkminiam co może być nie tak 😭 ten pęcherzyk ciążowy mi się nie podoba, chociaż lekarz nic nie mówił. Ale z drugiej strony to był jakiś obcy facet, wie, że przyszłam tam jednorazowo żeby potwierdzić ciążę no i nie był zbyt wylewny. Echh te wieczne rozkminy. Teraz nie wiem czy iść na kolejne USG za tydzień czy dopiero za 2 😭
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, jak myslicie... Usuwać wizyty te które już się odbyły, żeby na samej górze była najbliższą wizyta danej osoby? 🧐
-
Aneta2506 wrote:Jak mogę dać radę to odstawiaj stopniowo Duphaston💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Angelaaaa wrote:Ja mam kolejną wizytę 5 maja 😁😁
Dzisiaj moja córka kończy 11miesiecy 🎉 nie wiem kiedy to zleciało 🥺🥺
Właśnie przeszlysmy batalię z zasypianiem... 🥴🥴Wyjątkowo zrobiła sobie drzemkę na spacerze przed 15 i było ciężko zasnąć.milam lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Oliwia23 wrote:Aneta2506 ojej, dziękuję, że wpisałaś termin mojej wizyty 😊❤️
Nie ma za co 😇😘
Napisz jeszcze datę kiedy Ci wychodzi wyjścia na świat małego cudu ☺15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Wróciłam od lekarza. Na USG napisał: pęcherzyk ciążowy bez widocznego zarodka. Dziwne, bo mąż się dopatrzył kulki i było na dole, że 0.27cm. Kazał przyjść za 2 tygodnie. Powiedziałam, że boję się co będzie przez te dwa tygodnie, bo mam pracę ciężką fizycznie to mi powiedział, że nie tak łatwo jest pozbyć się ciąży i że kiedyś kobiety rodziły zbierając kartofle. Zapisałam się na przyszły czwartek do innej lekarki u której byłam. Co prawda 70 km dojazd, ale nieważne. Po prostu zasugerowałam się opiniami i tym, że "dobry" lekarz przyjmuje u mnie w mieście. Jutro jadę na betę, bo oszaleje.
-
Mała Mi 27 wrote:Wróciłam od lekarza. Na USG napisał: pęcherzyk ciążowy bez widocznego zarodka. Dziwne, bo mąż się dopatrzył kulki i było na dole, że 0.27cm. Kazał przyjść za 2 tygodnie. Powiedziałam, że boję się co będzie przez te dwa tygodnie, bo mam pracę ciężką fizycznie to mi powiedział, że nie tak łatwo jest pozbyć się ciąży i że kiedyś kobiety rodziły zbierając kartofle. Zapisałam się na przyszły czwartek do innej lekarki u której byłam. Co prawda 70 km dojazd, ale nieważne. Po prostu zasugerowałam się opiniami i tym, że "dobry" lekarz przyjmuje u mnie w mieście. Jutro jadę na betę, bo oszaleje.
-
Mała Mi 27 wrote:Właśnie nie umiem wstawić ;(
6 tydzień 4 dzień, ale tak mnie zraził i wystraszył, że już do niego nie pójdę. Jeszcze powiedział, że "za małe jak na ten dzień" to kurde nie ma nic czy za małe. Wiem, że trzeba czekać, ale już się zestresowałam.
Na pierwszej stronie link do zdjęć ☺️ -
Mała Mi 27 wrote:Teoretycznie powinna być 8.03.
Wpisał sobie w komputer 6t4d.
Dobra, będę próbowała wstawić.Mała Mi 27 lubi tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:https://ibb.co/pzYB64r
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 21:11
Mała Mi 27 lubi tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Wróciłam od lekarza. Na USG napisał: pęcherzyk ciążowy bez widocznego zarodka. Dziwne, bo mąż się dopatrzył kulki i było na dole, że 0.27cm. Kazał przyjść za 2 tygodnie. Powiedziałam, że boję się co będzie przez te dwa tygodnie, bo mam pracę ciężką fizycznie to mi powiedział, że nie tak łatwo jest pozbyć się ciąży i że kiedyś kobiety rodziły zbierając kartofle. Zapisałam się na przyszły czwartek do innej lekarki u której byłam. Co prawda 70 km dojazd, ale nieważne. Po prostu zasugerowałam się opiniami i tym, że "dobry" lekarz przyjmuje u mnie w mieście. Jutro jadę na betę, bo oszaleje.
Na tym etapie beta może nie pomóc 😬 moja siostra przy pustym jaju miała wysoką betę, która wolno spadała
Do 8tc powinno już widać zarodek
Który masz tydzień ?
Edit. Już doczytałam może faktycznie jest za wcześnie żeby było widać
Warto poczekać ☺️ musi być dobrze 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 21:21
Mała Mi 27, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Może faktycznie była chwilę później, bo miałam w styczniu zatrzymanie okresu i brałam niepokalanka. Po czym okres wrócił po 3 tygodniach jakoś. To ja już nie wiem. Zestresował mnie okropnie. Pewnie masz rację, ale tydzień będę nieprzytomna. Dlatego pojadę jutro i w sobotę na betę. Oszaleć można