W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze ważne jest to że przyjaciółka o której tutaj dużo razy wspominalam (zaszlysmy praktycznie razem w ciążę) jutro ma cesarkę i ma do przekazania brzuszek, akurat w moja owulację ☺😍 oby, oby 🍀🍀🍀🍀
Blondyna.B, Milixx, Oliwia23, KlaraJa, Koteczka82, verliebtindich, Mgdra, cslza, Angelaaaa, Poziomka9204, 2+3, Olo323, Anett93, Kalli95, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Wpisz mi tylko 13.04, jak nic nie będzie widać to zmienimy na 21.04miałam owu w 11dc, dziś jest 39dc, więc może będzie dobrze
Aneta2506 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Domi_naturelover wrote:Milam, dzięki za wskazówkę ❤️
Kupiłam sobie dzisiaj Prenalen Katar, robię sobie inhalacje z soli himalajskiej, nawet jest jako tako póki co 😊 To chyba jednak dwudniowe przeziębienie, bo pobolewają mnie mięśnie, plecy
Ale jej, cudowne wieści! Jest serduszko ❤️
Mnie dziewczyny tak kusi by iść wcześniej niż 21.04 by podglądnąć Kropka, że raaaany 😃 Miałabym opcje skoczyć nawet za darmo zobaczyć jak się ma za kilka dni, dlatego tym bardziej mnie kusi 😭 Pewnie rozsądnie jest poczekać cierpliwe te 1,5 tyg 😁
Co do jedzonka - w weekend zaszaleliśmy i poszliśmy na takiego wspaniałego kebaba 😭 Smakował tak dobrze jak nigdy 😂 Uznałam, że naprawdę raz na czas się nic nie stanie, skoro w tygodniu jemy zdrowo 😊
Hahaha TEAM KEBAB! 😁 mi ostatnio tak BigMac smakował jak niebo, prawie się z radości popłakałam 🤣Domi_naturelover, Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Aneta2506 wrote:Jest nadzieja ze dołączę do listy 😍 endometrium idealne, pęcherzyk dominujący - 20mm, owulacja za rogiem 😍😍😍😍 w czwartek jade podglądnąc czy pęcherzyk pękł ☺ dzisiaj jestem pełna nadziei 🍀
Wooow czad!!!! Trzymam kciuki nawet stopami!Aneta2506 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Grażyna1820 wrote:Ja dziś dzwoniłam do rodzinnego z prośba o L4 bo nie jestem w stanie funkcjonować . Cały wczorajszy dzień i noc miałam takie nudności ze spałam na siedząco . A do tego zgaga . Boże ja w życiu zgagi nie miałam a teraz całe gardło pali … nic nie pomaga
Stosowałam w 1 ciąży i teraz także.milam, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Aneta2506 wrote:A jeszcze ważne jest to że przyjaciółka o której tutaj dużo razy wspominalam (zaszlysmy praktycznie razem w ciążę) jutro ma cesarkę i ma do przekazania brzuszek, akurat w moja owulację ☺😍 oby, oby 🍀🍀🍀🍀
U mnie 4 dpo i przebieram nogami 🤷 ahh te emocje do sikania, nie mogę się doczekać. Gorzej jak to cykl skopie mi tyłek, nie ja mu 😨 a na proga to już boję się iść, bo jak wyjdzie marny, to po co sikać
Blondyna, szybko masz mdłości, biedna
Millix, lepiej już troszeczkę?
Domi, to Cię wymęczy choróbsko
Wizytujcie, ja tu czekam 🍀Aneta2506, Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Wpisz mi tylko 13.04, jak nic nie będzie widać to zmienimy na 21.04
miałam owu w 11dc, dziś jest 39dc, więc może będzie dobrze
cslza, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Przejmuj 🍀
U mnie 4 dpo i przebieram nogami 🤷 ahh te emocje do sikania, nie mogę się doczekać. Gorzej jak to cykl skopie mi tyłek, nie ja mu 😨 a na proga to już boję się iść, bo jak wyjdzie marny, to po co sikać
Blondyna, szybko masz mdłości, biedna
A no męczą mnie już od 10dpo mega wcześnie się zaczęły ale momentami jest coraz gorzej, tylko wczoraj jakoś miałam spokój... No i codziennie po pracy drzemka, po prostu nagle usypiam na kanapie
Za to mój M. mi dziś powiedział, że sutki mam wielkie i nabrzmiałe 😂😂😂Aneta2506, Nati94, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Cycki w ciąży to sztos..szkoda, że u mnie wróciły do siebie, może mam tylko trochę większe..
Mdłości w końcu na szczęście odpuszczą, raczej mało kto ma dłużej niż do połowy, a nawet powyżej 12 tc -
milam wrote:Dzisiaj wjeżdżają u mnie zastrzyki w brzuch. Domi czy opisany ostatnio sposób faktycznie nie powoduje siniaków? Bo jak się kłułam ostatnio to miałam cały siny brzuch i nie było już gdzie igły wbijać
cslza, haha wzruszający Big Mac, no hit 😂😂😂 Ale rozumiem, ten kebs był najlepszy na świecieU mnie zauważyłam nowy objaw - burczenie w brzuchu co 2-2,5h 😮 Serio, w pracy muszę mieć już 2-3 przerwy na posiłek, bo nie mogę pracować 🤣 Poza tym dalej jedynie powiększone, obolałe piersi, częstsze siusiu i przewaga słonego nad słodkim
Mam nadzieję, że do Was za chwilkę wróci apetyt a mdłości odpuszczą
Co do choroby, na szczęście już zdrowiejęNie wiem na ile to Kropek mnie stawia na nogi, a na ile działają babcine sposoby w tym syrop z mlecza 😄
Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza. Super facet, młody, na luzie, wysłuchał, uspokajał, nie przerywał. Przez 5 dni pojawił się zarodek i serduszko
Nawet lekarz był zadowolony. Puścił mi na chwilę bicie serca
Jesteśmy przeszczęśliwi.
Nati94, Magdak, Aneta2506, Angelaaaa, 2+3, cslza, Olo323, Domi_naturelover, Anett93, Kalli95, Milixx, Mgdra, milam, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza. Super facet, młody, na luzie, wysłuchał, uspokajał, nie przerywał. Przez 5 dni pojawił się zarodek i serduszko
Jesteśmy przeszczęśliwi.
Super że znalazłaś odpowiedniego lekarza 😊 ciesz się ciążą 😊🍀🍀🍀Mała Mi 27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
A no męczą mnie już od 10dpo mega wcześnie się zaczęły ale momentami jest coraz gorzej, tylko wczoraj jakoś miałam spokój... No i codziennie po pracy drzemka, po prostu nagle usypiam na kanapie
Za to mój M. mi dziś powiedział, że sutki mam wielkie i nabrzmiałe 😂😂😂
U mnie to samo, mój mąż podchodzi, naciska i mówi DING DONG 🤣Blondyna.B lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Mnie właśnie tez od soboty jakoś tak dziwnie niedobrze- czy to najedzona czy głodna 🙄
Natomiast największy dramat to piersi 😱
Należę do tych płaskich (serio😂) a już jestem po wymianie staników, bo dosłownie piersi się nie mieściły 😂
Przez chwile nawet cała dobę byłam w staniku sportowym, tak bolało 😱
Z nowych „objawów” -dziś chciałam założyć dzinsy i wszystkie na dupę wchodzą ale o zapięciu zapomnij 😱Domi_naturelover, Anett93 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Mała Mi 27 wrote:Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza. Super facet, młody, na luzie, wysłuchał, uspokajał, nie przerywał. Przez 5 dni pojawił się zarodek i serduszko
Jesteśmy przeszczęśliwi.
Mała Mi 27 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Aneta2506 wrote:A jeszcze ważne jest to że przyjaciółka o której tutaj dużo razy wspominalam (zaszlysmy praktycznie razem w ciążę) jutro ma cesarkę i ma do przekazania brzuszek, akurat w moja owulację ☺😍 oby, oby 🍀🍀🍀🍀
Toz to przecież znak! Musi się udać ♥️🥰🍀Aneta2506 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Jesteśmy przeszczęśliwi.
Na przyszłość - nie powinno się przed 8 tygodniem (niektórzy nawet o 10 mówią) puszczać serduszkaMgdra lubi tę wiadomość