W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
I dziękuję bardzo Oliwia23 🥰🥰🥰
Strasznie się z mężem cieszymy ze wszystko jest dobrze a wczorajsza wizyta to narazie nasz najpiekniejszy dzień w życiu 😍 wspólnie z lekarzem liczyliśmy u dziecka wszystkie Paluszki, widzieliśmy WSZYSTKO. Każdą kosteczkę, żeberko, nerki, serduszko, uroczy nosek i jak tak śmiesznie nie chciało współpracować z lekarzem, mały buntownik 😅🥰
No niezwykłe doświadczenie 🥰🥰🥰Oliwia23, KlaraJa, Milixx lubią tę wiadomość
-
Blond, nie wiem co Ci powiedzieć…
Tak bardzo mi przykro, serce pękło i się popłakałam 💔😭
Jesteśmy tu dla Ciebie, chciałabym Ci jakoś pomoc ♥️Blond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blond stresznie mi przykro ☹️☹️☹️ tule mocno 💛😔
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blondyna gratuluję pięknej fasolki! 😍 ale szybko rośnie 😍
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
o rany dziewczyny jak sie fatalnie czuje dziś brzuch mam tak rozdęty że spodni nie dopinam, czuję się ciężka, niedobrze mi.. mam wrażenie, że wszystko co zjem godzinami leży w żołądku i nie idzie dalej..ja wiem, że progesteron może tak działać ale jest jakis sposob na to? jutro rano mąż wyjezdza w delegacje i musze być w stanie używalnosci, żeby zająć sie córką.. " poskarżylam sie " mamie, że zostaje sama i musze ogarniać gotowanie, pranie, dziecko i prace a ona na to " no to ciesz sie, że masz tylko jedno bo z dwojgiem bys sobie nie poradzila.". jeszcze nie wie o ciąży. coś cxuje, ze sie nie ucieszy i nie bedzie mnie pozytywnie wzmacniać tylko bedzie " po co ci to było tylko problemy zaharujesz sie bedziesz plakac sama na siebie". ech.
-
U mnie dzień imprezy urodzinowej córki..po kilkunastu godzinach na nogach ledwo żyję..aż brzuch mnie boli..no ale szczęście dziecka najważniejsze, teraz mąż sprząta a ja odpoczywam 🙂
Grażyna1820, Milixx, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Niestety dziewczyny, puste jajo, brak serduszka... Dostałam skierowanie na betę 2 razy dla formalności a potem dostanę skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie, bo pow. 8 tygodnia.
A powiedziała mi, że za puste jajo odpowiada plemnik więc męża kazała przebadać przed następnymi staraniami.
Nie wiem jak to dźwignę.
Boziuu tak mi przykro 😞😞😞
Pamiętaj że jesteśmy, pisz do mnie na priv śmiało jak potrzebujesz... Tule 😞😞😞😞Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Oj mnie wczoraj też bardzo nogi bolały bo cały dzień spędziliśmy w zoo, aż myślałam że będę płakać z bólu 🙈🙈Blond27 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Oj mnie wczoraj też bardzo nogi bolały bo cały dzień spędziliśmy w zoo, aż myślałam że będę płakać z bólu 🙈🙈
-
Angelaaaa wrote:Wam też tak gorąco ?😅 Nie wiem jak zniosę lato 🙈
Ja jestem z tych co wiecznie zimno i największy zmarzlak, tak teraz wreszcie mi ciepło 😂 (wiec chyba w moim przypadku można to podciągnąć pod „gorąco” 😂)
Pamietam jak w tamtym roku byłam na urodzinach u szwagra i była tez ich znajoma w ciąży, było strasznie zimno, siedzieliśmy przy ognisku a ona siedziała w krótkim rękawku i właśnie mówiła, ze odkąd jest w ciąży to jej wiecznie gorąco, nawet teraz 😀👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
dziewczyny dopadły mnie takie mdlosci jak w poprzednirj ciazy odrzuca mnie widok, zapach i dotyk surowego miesa, mialam dzis zrobic kurczaka, bedzie tylko makaron z pesto i pomidorkami bo nie moglam sie zmusić. koszmar, non stop mi niedobrze.. najgorzej nocami. nie wiem jak przetrwam najbliższy tydzień w pracy i sama z dzieckiem ( maz w delegacji). ratunku
-
cuddlemuffin wrote:dziewczyny dopadły mnie takie mdlosci jak w poprzednirj ciazy odrzuca mnie widok, zapach i dotyk surowego miesa, mialam dzis zrobic kurczaka, bedzie tylko makaron z pesto i pomidorkami bo nie moglam sie zmusić. koszmar, non stop mi niedobrze.. najgorzej nocami. nie wiem jak przetrwam najbliższy tydzień w pracy i sama z dzieckiem ( maz w delegacji). ratunku
-
Rany, mi jest od zawsze często zimno, a teraz w ciąży to już jakiś dramat 😂 Muszę spać pod kocem i kołdrą, wieczorami zakładam zimową kurtkę 🥶
My wróciliśmy z weekendowego wypadu ze znajomymi, dlatego mnie tu było mniej. Moja rwa kulszowa zaczęła w piątek puszczać 🥰 Jest coraz lepiej, mogłam w miarę uczestniczyć w imprezkach.
Jak u Was z widocznością brzuszków? 😃 Coś tam się zaokrągla czy dalej płaskie?Aneta2506, Olo323, Szatkownicadojajek, Kalli95, Nati94 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Mnie złapały wcześnie (ok 11dpo) a dopiero teraz łagodnieją i wydaje mi się że się kończą... Niestety nic nie pomagało 😑
U mnie bardzo łagodnie - jest mi czasem niedobrze, ale nie 🤮 jeszcze ani razu. Zauważyłam, że ssanie jakiegoś bardzo owocowego żelka (np Nimm 2) łagodzi u mnie mdłości.Blondyna.B, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Jak u Was z widocznością brzuszków? 😃 Coś tam się zaokrągla czy dalej płaskie?
Oliwia23, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:dziewczyny dopadły mnie takie mdlosci jak w poprzednirj ciazy odrzuca mnie widok, zapach i dotyk surowego miesa, mialam dzis zrobic kurczaka, bedzie tylko makaron z pesto i pomidorkami bo nie moglam sie zmusić. koszmar, non stop mi niedobrze.. najgorzej nocami. nie wiem jak przetrwam najbliższy tydzień w pracy i sama z dzieckiem ( maz w delegacji). ratunkuOna&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond, jak się czujesz kochana? 💙💙💙 sercem z Tobą...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
My wróciliśmy z weekendowego wypadu ze znajomymi, dlatego mnie tu było mniej. Moja rwa kulszowa zaczęła w piątek puszczać 🥰 Jest coraz lepiej, mogłam w miarę uczestniczyć w imprezkach.
Jak u Was z widocznością brzuszków? 😃 Coś tam się zaokrągla czy dalej płaskie?Domi_naturelover lubi tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️