W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Grażyna1820 wrote:Hej. Dawno nas nie było. Dwa tygodnie na wsi dobrze nam zrobiły, potem wizyta a od wczoraj walczymy z przeziębieniem .
Staś pozdrawia wszystkie Ciocieniestety na usg wyszło ze maluch zatrzymuje mocz w nerkach, pęcherz tez miał pełny. Zobaczymy co będzie na prenatalnych 16.07. Mamy na razie obserwować, ale już zaczynam się martwić.
A propo przeziębienia, co możemy na ból gardła ? Tak boli ze przełykać nie mogę 😓Grażyna1820 lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
nick nieaktualnyU nas w miarę ok, na budowie mnóstwo roboty a Mały tak daje czadu, że aż czasem muszę przykucnąć😆
Wczoraj nie wiem czy to on tak mnie mocno gdzieś smyrnął, czy to był skurcz ale miałam taki ból, że mało się nie zes*@%^?łam🙈
Od tego momentu wznowiłem zakupy do torby szpitalnej 😅
Chyba niedługo przestanę jeździć samochodem bo czasem już łapie się na tym, że głupoty odwalam, niby wszystko jak dawniej ale jak dojeżdżam do świateł na 3 z hamulcem i nie zmieniam biegu a przede mną samochód to chyba coś nie tak 🤣 mam czasem takie zaćmienia.
Stary umówił się na zabieg an 24 lipca, po którym nie może dźwigać, schylac się, przemęczać itp więc też trochę już panikuje jak to będzie...
A po żelazie... mam takie jazdy 😂 kurde no nie wiem, chyba zacznę brać jakiś probiotyk 🤭Domi_naturelover, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny jeżeli nie macie nic przeciwko to wrócę tu.. Mogę? Przemyślałam sobie pare rzeczy, zatęskniłam za Wami. Postaram sie gryźć sie czasem w język.
Za mną trudny czas- ( były) szef daje mi popalić, nie chce wypłacic nadgodzin, twidzi ze za duzo urlopu wzielam.. niesamowity niesmak został.
Na pocieszenie zrobiłam gender reveal party dla przyjaciol, najbardziej podekscytowana byla córeczka, mega sie ucieszyła jak zobaczyła różowy krem w cieście co znaczy dzieeczynka.
Nadal nie opuszczają mnie mdłości ale ucze sie z nimi zyc. Czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte 30.6 a potem lece z corka na wakacje! tyle nowosci u mnie. Bede zagladac na bierzaco jesli pozwolicie ale raczej nie nadrobie tych paru fni przerwy, wybaczcie.
Milix super, tez tym razem chce sesje ciazowa. Plener czy studio? moja przyjaciolka miala cudowna plenerowa w sniegu, a druga z kolei bardzo zmyslowa w studio co tu wybrac.. Blond27 ciesze sie ze wszystko ok. Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz a potem wracaj do gry
Dobrze że wróciłaś, nie ma się co kłócić ☺️
Co do szefa to szok, że tacy ludzie istnieją 🫣😑Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Bardziej podobaja mi się sesje w plenerse. Tako więc chce. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i wyjdą ładne zdjęcia 😊
Jak już uporamy się z remontem i potwierdzę 6.07 na wizycie że będzie dziewczynka to też pomyślę może o jakiejś imprezie 😄
Nati, a tak ostatnio myślałam. Czy Ty mówiłaś swoim dziewczynkom, że będą mieć brata? 😊
u mnie córka cały czas mówi, że chce brata. Uzasadnia to tym, że ona chce być jedna (sama) 😄 I trochę się boję jej reakcji na wiadomość o siostrze.Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Bardziej podobaja mi się sesje w plenerse. Tako więc chce. Mam nadzieję, że pogoda dopisze i wyjdą ładne zdjęcia 😊
Jak już uporamy się z remontem i potwierdzę 6.07 na wizycie że będzie dziewczynka to też pomyślę może o jakiejś imprezie 😄
Nati, a tak ostatnio myślałam. Czy Ty mówiłaś swoim dziewczynkom, że będą mieć brata? 😊
u mnie córka cały czas mówi, że chce brata. Uzasadnia to tym, że ona chce być jedna (sama) 😄 I trochę się boję jej reakcji na wiadomość o siostrze.Milixx, Grażyna1820, KlaraJa, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Mowilam, Ala przebijała balona z płcią(całe przedszkole już wie 🙈). Nie wiem, jaka jest Twoja córeczka, ale generalnie 5 latki łatwo oswajają nowe wiadomości. Myślę, że się ucieszy mimo wszystko, nie martw się. Od początku starałam się też mówić Ali, że płci nie da się wybrać ,na życzenie, bo miała różne fazy i raz chciała siostrę raz brata. Przed USG powiedziała, że czuje, że to brat 😅 bo ubrania, które już kupiliśmy nie mogą się zmarnować
Fajnie, że dziewczynki już widzą 🥰 Córce od samego początku się tłumaczy, że nie można wybrać płci i wydajw mi się że rozumie ale się okaże jak to bedzie jak juz sie dowie że będzie miała siostrę. Musi to jakoś być 🙂Nati94 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam ze ja dzieci swoich nie mam, ale mam 9 letnia siostrę cioteczna, z która żyje jak z siostra
oba tez od początku była przekonana ze będzie dziewczynka, bo dookoła mieliśmy w rodzinie same dziewczynki, wiec to wydawało jej się normalne. Jak po pierwszym usg gdzie lekarz potwierdził płeć, normalnie się nie odzywała
ze jak to, ze ona ma zabawki dla dziewczynki, ze ona z chłopcami nie umie się bawić , jak to będzie 😅 ale jak powiedzieliśmy jej jakie imię nam się podoba, bardzo jej się spodobało i stwierdziła: a może będzie grzeczny i fajny 😂
I tak teraz zawsze najpierw wita się z brzuchem dopiero ze mną 😅KlaraJa, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj równe 18+0tc 🤭 kiedy ten czas tak leci ? 🫣 Jak we wtorek nie poznam płci to się wykończe 😑
Kupuje już ciuszki staram się uniwersalne ale mąż twierdzi że bardziej chłopięce 😂 może dlatego że tą ciążę inaczej przechodzę (lepiej) i dlatego podświadomie myślę że będzie chłopak 🤔🤔 z córeczki też się będę cieszyć 😊Nati94, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
My już po wizycie!
Dzidzia leżała z pupą do góry, więc ciekawego zdjęcia nie mam, ale... znamy płeć!
Buzi zobaczyć się nie udało, ale zdjęcie płci mamy piękne... Rośnie Nam Mała ZosiaZdrowa, pomiary dobre, troszkę mało wód mamy, ale i tak w normie
Czekamy na Ciebie Córeczko! 😍 😍 😍Anati, Milixx, Poziomka9204, KlaraJa, Olo323, Kalli95, Nati94, Blondyna.B, Szatkownicadojajek, Mgdra, Grażyna1820, Chrupka , milam, conte, Angelaaaa, Kluska95, Kasiooola, Oliwia23, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:My już po wizycie!
Dzidzia leżała z pupą do góry, więc ciekawego zdjęcia nie mam, ale... znamy płeć!
Buzi zobaczyć się nie udało, ale zdjęcie płci mamy piękne... Rośnie Nam Mała ZosiaZdrowa, pomiary dobre, troszkę mało wód mamy, ale i tak w normie
Czekamy na Ciebie Córeczko! 😍 😍 😍
Gratulacje 🌸🌸
Śliczne imięDomi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Domi tak czułam, że u Ciebie będzie dziewczynka 🤩🤩 Będzie córeczka tatusia 🥰 Gratuluję 🥳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2022, 12:55
Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Czekamy na Ciebie Córeczko! 😍 😍 😍Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Super 😍 i piękne imię ❤️ ja od dziecka mówiłam że jak będę miała córkę to nazwę ją Zosia ale z uwagi na parę rzeczy z mężem postawiliśmy na inne imię, co nie zmienia faktu że imię cudowne ❤️Domi_naturelover lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Dziękujemy
Imię wybraliśmy bardzo szybko i łatwo, chcieliśmy takie "polskie", w dodatku po rodzinie, bardzo nam się podoba
Anetko, ja poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 20.07 oraz 25.07 połówkoweNati94, Milixx, Poziomka9204, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Łooo super 😍 gratuluje Córeczki!! 🥰🥰🥰Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Właśnie, jakie imiona mamy na pokładzie? Ktoś jest tak bardzo niezdecydowany jak ja?Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Czekamy na Ciebie Córeczko! 😍 😍 😍Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Właśnie, jakie imiona mamy na pokładzie? Ktoś jest tak bardzo niezdecydowany jak ja?
U nas nadal brak wybranego imienia. Nawet nie mamy typów 😄 Może po kolejnwj wizycie, jak już będę znała płeć to z wyborem będzie łatwiej.
Przy pierwszej ciąży od początku wiedzialam, że jak będzie córka to będzie Wiktoria
Mimo iż inne typy imion były brane pod uwagę. Jednak rodzinie do samego końca nie mówiliśmy o wyborze imienia. Jakoś tak nie chciałam, żeby mi je ktoś obrzydził albo zabrał 😅 -
Milixx wrote:U nas nadal brak wybranego imienia. Nawet nie mamy typów 😄 Może po kolejnwj wizycie, jak już będę znała płeć to z wyborem będzie łatwiej.
Przy pierwszej ciąży od początku wiedzialam, że jak będzie córka to będzie Wiktoria
Mimo iż inne typy imion były brane pod uwagę. Jednak rodzinie do samego końca nie mówiliśmy o wyborze imienia. Jakoś tak nie chciałam, żeby mi je ktoś obrzydził albo zabrał 😅 -
Nati94 wrote:Właśnie, jakie imiona mamy na pokładzie? Ktoś jest tak bardzo niezdecydowany jak ja?
Ale tylko i dziewczynce myśleliśmy (w sumie nie my tylko moi rodzice i fryzjerka M. 😅) - Mia albo Stella ale jeszcze nawet nie przeglądałam list imion