W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:My już po wizycie. Wszystkie wymiary prawidłowe, pięknie było widać profil, udało się zmierzyć i podglądnąć wszystko to, co chciała lekarka
Ogromnie mi ulżyło.
Ale mamy niespodziankęZakupione już sukienki i inne różowe falbanki idą w odstawkę, bo czekamy na Synka 🙈 💙 Ułożenie dzisiaj było idealne, obraz USG nie pozostawia wątpliwości. Czyli mamy przypadek kiedy rzekomo pewna dziewczynka zamienia się jednak w pewnego chłopca
Powiem Wam, że to jest konkretny rollercoaster emocji i nie polecam 😂
Co do fotek - lekarka nie wiedzieć czemu nie chciała mi dać zdjęć... Ale zadzwoniłam potem do rejestracji i poprosiłam miłą Panią, dzisiaj wysyła mi zdjęcia pocztą
Anetko, wpisz mi tak proszę małego Łobuza, zamiast różowej Księżniczki 🙈
Ojej, ale niespodzianka 😍Domi_naturelover lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Pięknie 😍 udanego wypoczynku15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
nick nieaktualnyMilixx wrote:Dziewczyny, spytam Was.. Czy któraś miała może styczność z rozejściem spojenia łonowego 🤔? Od kilku dni boli mnie krocze, myślałam że przejdzie ale dzisiaj jak trochę km zrobiłam to usiedzieć obecnie na pupie nie mogę 😔😔 To jest strasznie męczące.. W szczególności teraz na wakacjach
A co do Trogiru, my stacjonowaliśmy tam, na wysepkę chodziliśmy na kolację. Stamtąd wszędzie blisko bo to środek, Split nam się bardzo podobał, Stary mi sie tam klękał 🤭 i plaża Punta Rata w Breli 🤩 jedna z najpiękniejszych plaż chyba wg Forbsa jak dobrze pamiętam. Dubrownik mi się marzy😶🌫️ -
Poziomka, Chrupka gratuluje udanych wizyt ❤️
Domi ale niespodzianka 😱
Ale najważniejsze ze z dzieciątkiem wszystko w porządku ❤️
Właśnie pamietam, ze na początku miał być chłopiec, później dziewczynka 🙈 najważniejsze, ze maleństwo zdrowe chociaż sama byłabym „rozczarowana” gdybym miała się teraz przestawić na inna plec, wiec rozumiem Twój nastrój 😊Domi_naturelover, Poziomka9204, Chrupka lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Dziewczyny a mam pytanie- czy szyjka może się wydłużyć? Czy jedyne co to można utrzymać ja w tej samej długości?
Zapomniałam się zapytać o to lekarza a trochę głupio mi o to pisać 🙈😅👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Dziewczyny a mam pytanie- czy szyjka może się wydłużyć? Czy jedyne co to można utrzymać ja w tej samej długości?
Zapomniałam się zapytać o to lekarza a trochę głupio mi o to pisać 🙈😅
Mi wczoraj na prenatalnych lekarka odmówiła sprawdzenia, bo powiedziała, że nie ma sensu bo porównywanie nie będzie w ogóle miarodajne. Szczerze, to się zdziwiłam… Bo przecież sprawdza się długość szyjki i porównuje, czy aby za szybko nie ulega skróceniu. Ale ja już nie wiem 🤷♀️💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ja dziś proszę o kciuki na 15.20 wizyta
Mała wieczorem dawała popis, znowu się przekręciła głową w dół i pewnie będzie się chować żeby matka zdjęć nie miała 😅Domi_naturelover, Milixx, Poziomka9204, Grażyna1820, Angelaaaa, Aneta2506, Nati94, Szatkownicadojajek, conte, Olo323, Kluska95, Chrupka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przy śniadaniu niestety zwróciłam to co zjadlam ale wymioty były cale w zolci - nigdy tak nie miałam. Nie wymiotowałam juz wcale, nie było nawet pojedynczych przypadków. Myslicie ze to normalne w ciazy?
-
Conte masz stwierdzone te rozejście? Lekarz prowadzący robił Ci jakieś badania? Mam wszystkie opisane przez Ciebie dolegliwości 😔 Do tego wszystkiego chodzenie też nie należy do przyjemnych 😪 Zaczynam się martwić, że ten ból krocza który mnie męczy nie będzie chwilowy tylko coś poważniejszego a wizyta dopiero 10 sierpnia 😔
-
Blondyna.B wrote:Ja dziś proszę o kciuki na 15.20 wizyta
Mała wieczorem dawała popis, znowu się przekręciła głową w dół i pewnie będzie się chować żeby matka zdjęć nie miała 😅Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Kalli95 wrote:Dziewczyny, przy śniadaniu niestety zwróciłam to co zjadlam ale wymioty były cale w zolci - nigdy tak nie miałam. Nie wymiotowałam juz wcale, nie było nawet pojedynczych przypadków. Myslicie ze to normalne w ciazy?
-
Milixx wrote:Conte masz stwierdzone te rozejście? Lekarz prowadzący robił Ci jakieś badania? Mam wszystkie opisane przez Ciebie dolegliwości 😔 Do tego wszystkiego chodzenie też nie należy do przyjemnych 😪 Zaczynam się martwić, że ten ból krocza który mnie męczy nie będzie chwilowy tylko coś poważniejszego a wizyta dopiero 10 sierpnia 😔💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Mała wieczorem dawała popis, znowu się przekręciła głową w dół i pewnie będzie się chować żeby matka zdjęć nie miała 😅Blondyna.B lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Domi nie wierze 🙈 ktoś tu sobie jaja robi 😂
Wy mówicie ze święta na porodówce, jak to leci… właśnie sobie uświadomiłam ze jak urodzę w terminie to będę miała na święta miesięcznego bobasa 😂 oj leci leci ❤️Domi_naturelover, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Mała wieczorem dawała popis, znowu się przekręciła głową w dół i pewnie będzie się chować żeby matka zdjęć nie miała 😅
🤞❤Blondyna.B lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
nick nieaktualnyMilixx wrote:Conte masz stwierdzone te rozejście? Lekarz prowadzący robił Ci jakieś badania? Mam wszystkie opisane przez Ciebie dolegliwości 😔 Do tego wszystkiego chodzenie też nie należy do przyjemnych 😪 Zaczynam się martwić, że ten ból krocza który mnie męczy nie będzie chwilowy tylko coś poważniejszego a wizyta dopiero 10 sierpnia 😔
Nie robil mi badań, postawił diagnozę po opisie dolegliwości i w sumie ten osteogenon pomagał ale teraz już chyba to rozejście jest większe im bliżej porodu i dlatego bardziej boli. Czasem chodziłam już jak pingwin bo inaczej się nie dało.
Niestety wątpię, żeby fizjouro coś pomógł, jedynie leczenie takie jak ja mam. Podobno w skrajnych przypadkach, wyklucza to z porodu SN więc ja na następnej wizycie chyba już będę wiedziała co i jak, bo i rozejście i mały miednicowo ułożony 🥴 mentalnie chyba przygotowuje się do cc.
Podobno jakieś pasy są i ćwiczenia a to ale ogólnie zaleca się odpoczynekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2022, 10:43
-
Mała wieczorem dawała popis, znowu się przekręciła głową w dół i pewnie będzie się chować żeby matka zdjęć nie miała 😅
Trzymamy mocno kciuki za Malutką❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Domi_naturelover wrote:Kurczę, chyba najlepiej jakbyś poszła do fizjouro po powrocie
Oby to nie było to 😕
Ale tez mi się wydaje, ze lepiej umówić się do fizjouro👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️