W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Conte, dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, dacie radę ❤️🙂 dbaj o siebie!
My wczoraj u mojej mamy zaczęliśmy temat covida i machneliśmy przy okazji test - na szczęście negatywny.
Wizytującym dzisiaj gratuluję dobrych wieści i trzymam kciuki za jutro 😉✊🤞
Cieszę się dzisiaj z siebie, bo zaparłam się, że na zapasach z lodówki wytrzymam jak najdłużej bez zakupów. Żeby bezmyslnie nie jeździć do sklepu, a potem wyrzucać. I brakło mi czegoś białkowego do naleśników, więc poratowałam się tofu. Znalazłam przepis na orzechowo-czekoladowy krem i wyszło pysznie. Naleśniki pełnoziarniste, z ksylitolem zamiast cukru czyli udało się nawet low IG. Strasznie lubię tak kombinować 'z niczego', ogromną satysfakcja dla mnie 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2022, 19:26
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Conte dużo zdrowia ♥️
Blondyna cieszę się ♥️ i trzymam kciuki za jutro.
Ja jutro jadę do diabetologa,a przy okazji robię napad na second- handy. Mąż zostaje z dziećmi, więc jutro baaardzo mi się przeciągnie. Starym zwyczajem będę szukać już wyższych rozmiarów i może trafię na jakieś perełki.
No i już za 6 dni urodziny mojej córeczki, 2 latka..także planowanie imprezy dla nas w pełni. A jakie plany u Was?
Millix zazdroszczę Wam wyjazdu. Pięknie tam macie. Wyluzuj się i odpoczywaj.
Blondyna.B, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Po wizycie - została dziewczynka ☺️
Zdjęcia nie mam jutro będzie sesja zdjęciowa na połówkowych mam nadzieję że lepiej się ułoży bo tak jak czułam znowu była głową w dół i wtulona w łożysko. Pokazał mi na 3D pół twarzy było widać 🤣
Najważniejsze, że szyjka długa a kręgosłup wygląda na cały 🤞Blondyna.B lubi tę wiadomość
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
conte wrote:Dziewczyny ja nie daje rady... raz, że upał, siedzę i cieknie ze mnie, nie mam czym oddychać a mecze się nawet droga do samochodu na parkingu.
Dwa, że znowu się przeziębiłam, godzinę temu podniosłam się z łóżka bo musiałam pojechać na budowę, kości mnie bolą, uszy orzytkane, katar ...😪
Trzy, mam ten ból pod Lewą piersią, którego nikt nie jest w stanie zdiagnozować i choćby zmniejszyć, gastrolog nie pomógł i dopiero w piątek idę do fizjo 😔
Na dodatek siedzę w domu sama bo mój Wik w szpitalu... brzuch mam jak balon napiety, nie wiem czy to skurcze czy mlody tak sie wypina ale tak z 7 cm nad pepkiem i do dolu mam doslownie kamien a za chwile puszcza. Normalnie beczec mi sie chce 🙄
Słońce, dasz radę!!! Jesteś silna babka!! Juz nie długo synek będzie w ramionach 🥰
A ten ból pod lewa piercia to właśnie nie zoladek? Ja tak mam, już 5 lat... Rumianek 2 razy dziennie+ dieta bez smażonego przez tydzień + raz siemie lniane... Pomaga15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ojeju, dużo zdrówka15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Zdjęcia nie mam jutro będzie sesja zdjęciowa na połówkowych mam nadzieję że lepiej się ułoży bo tak jak czułam znowu była głową w dół i wtulona w łożysko. Pokazał mi na 3D pół twarzy było widać 🤣
Najważniejsze, że szyjka długa a kręgosłup wygląda na cały 🤞
Mega się cieszę, cudownie ze z Córeczką wszystko w porządku ❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna super wieści, bardzo sie ciesze!
Conte dużo zdrówka, trzymaj sie! dasz rade, to już ostatnia prosta.
Nati powodzenia na wizycie i na " łowach"
A mnie od wczoraj złapały jakies dziwne dolegliwosci- ból poniżej krzyża jakby na wysokosci kosci ogonowej, troche promieniuje do lewego posladka i stawu biodrowego a jak ukucne to ciezko mi wstać, czuje takie kłucie i jakby napięcie, bolesne sztywnienie miesni dna miednicy, nie wiem o co chodzi, w nocy nie moglam spac , moze wczoraj sie przedzwigałam? myslicie, że minie? wezme troche magnezu i polezeNati94 lubi tę wiadomość
-
Jestem już po.
Zdrowa dziewczynka, wszystko na miejscu, kręgosłup cały.
Mała waży 381g, szyjka 34mm
Lekarzowi też ulżyło - bardzo trzymał za nas kciuki ❤️
Domi_naturelover, Monk@, malinowamamba95, Nati94, Poziomka9204, Olo323, Kluska95, Milixx, Mgdra, Chrupka , Szatkownicadojajek, cuddlemuffin, Angelaaaa, conte, Dominika96, Paulina666, Grażyna1820, Aneta2506, Wojcinka, verliebtindich, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Tak bardzo się cieszę!!! ❤️😍
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Jakie słodkie ♥️
-
Jakie śliczne zdjęcie 😍 bardzo się cieszę, że badanie wyszło dobrze. Teraz możecie być spokojni 🙂
👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna.B wrote:
CUDOOOWNIE!!!! ❤️
Nie mogło być inaczej, niesamowicie się cieszę 🥰
W ogóle jakie ładne zdjęcie 😍Blondyna.B lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:
W końcu jest dobrze 😍
Ja dzisiaj miałam sesje ciazowa. Ciekawa jestem jak wyjdzie 🙈Blondyna.B, Poziomka9204, Szatkownicadojajek lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Cudownie, czekałam na wiadomość od Ciebie 🙂 gratulacje 🥰
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️