W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam iść na lumpy ..tiaa..zahaczyłam o hm a tam wyprzedaż 3 za 2. Obkipiłam dzieci na przyszły rok w kilka rzeczy(Stasia też). Sobie kupiłam spodnie ciążowe za 50 zł 🙂
Blondyna.B, Grażyna1820, Szatkownicadojajek, Milixx, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś wjechał grzebak biedronki i -50%: miś szumiś, prześcieradło do łóżeczka i hulajnoga dla starego :p
Kupiłam też muślin i tetre na pieluszki (do wycięcia i obszycia w domu).Nati94, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Blondyna.B wrote:
Pięknie ❤️❤️Blondyna.B lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Miałam iść na lumpy ..tiaa..zahaczyłam o hm a tam wyprzedaż 3 za 2. Obkipiłam dzieci na przyszły rok w kilka rzeczy(Stasia też). Sobie kupiłam spodnie ciążowe za 50 zł 🙂
Ale wiele rzeczy co mam w koszyku są niedostępne stacjonarnie 😔 -
nick nieaktualnyDominika96 wrote:Conte jak się czujecie? ☺️
Blondyna ciszę się, że wszystko u Was dobrze ❤️
Blondyna😍🥰Blondyna.B, Nati94, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:
Hej maleńka 🥰🥰🥰❤❤❤Blondyna.B lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
-
Conte, gdyby się coś działo warto jechac, zawsze będą monitorować stan maluszka, nawadniać jak będzie potrzeba, będą mogli może coś więcej podać. Trzymam mocno za was kciuki ❤️
-
Blondyna gratulacje!!! Cudowne wieści 🥰
Conte dużo zdrówka, samym covidem bym się w ciąży specjalnie nie martwiła (sama miałam w ciąży i później miałam też po ciąży 🥴) ale najgorzej z tą gorączka ☹️ mam nadzieję że szybko minie. Ściskam mocnoBlondyna.B lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Oj nie najlepiej... weszlam na chwilke tylko zobaczyc wiesci z wizyt i poszlam spac, przespałam cale popoludnie... drugi dzień walczę z gorączka ale czekam jeszcze z godzinę żeby wziąć 2 x paracetamol i pójść spać, już blisko 38° wiec na noc pewnie będzie więcej... jak jutro będzie tak samo to chyba czas pojechać do szpitala i się przyznać do covida 🙈 bo dzis znowu robiliśmy testy z Wikiem i on negatyw a ja to samo co wczoraj. Gruba, tłusta krecha... spadam pod prysznic i do łóżka. Buziaki🤗
Blondyna😍🥰👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Conte, zdrówka życzę!!
Ja jeszcze 6 dni do wizyty.
Jeszcze do położnej nie dzwoniłam 🙈 ale w sumie nie korzystam ze szkoły rodzenia, więc chyba się nie pali. Ktg i tak dopiero od 36tc.
Chcemy się z mężem wybrać do ikei żeby kupic łóżko i meble a możliwe to tylko w niedzielę. A nd handlowa dopiero 28.08. Trochę sobie jeszcze poczekam na meblowanie hehe.💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:Conte, zdrówka życzę!!
Ja jeszcze 6 dni do wizyty.
Jeszcze do położnej nie dzwoniłam 🙈 ale w sumie nie korzystam ze szkoły rodzenia, więc chyba się nie pali. Ktg i tak dopiero od 36tc.
Chcemy się z mężem wybrać do ikei żeby kupic łóżko i meble a możliwe to tylko w niedzielę. A nd handlowa dopiero 28.08. Trochę sobie jeszcze poczekam na meblowanie hehe.
Mnie dzisiaj cały dzień męczy ból podbrzusza i krzyża. Chyba mały rośnie i szuka sobie miejsca 💪🏼Mgdra lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi to odpoczywaj i się obserwuj 😘
Dziewczyny kilka pytań-
Czy Was też bolą tak piersi? W poprzednich ciążach nie bolały mnie na tym etapie, teraz dość solidnie odczuwam ból, urosły o 2 rozmiary i są napięte.
Wydzielina- ponoć mam jakąś infekcję dalej(mam zlecone tylko lactinova mama), mam dużo wydzieliny jak białko jaja, trochę białej(to na pewno moja), męczy mnie to, muszę często zmieniać majtki bo nie toleruję wkładek już,macie tak? (Sory za opis 😨 mam nadzieję, że po obserwacjach do kalendarzyka nic tu nikogo nie przerazi 😅)
Płaczliwość- dziś zanosiłam się płaczem na ,Dziewczynce z zapałkami, wiem smutna, ale nie umiem się opanować, te hormony mnie dobijają 🙈
Trądzik- ktoś jeszcze się męczy? Wszystko przeszło z ciężkich objawów, pryszczole zostały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2022, 20:08
Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Domi to odpoczywaj i się obserwuj 😘
Dziewczyny kilka pytań-
Czy Was też bolą tak piersi? W poprzednich ciążach nie bolały mnie na tym etapie, teraz dość solidnie odczuwam ból, urosły o 2 rozmiary i są napięte.
Wydzielina- ponoć mam jakąś infekcję dalej(mam zlecone tylko lactinova mama), mam dużo wydzieliny jak białko jaja, trochę białej(to na pewno moja), męczy mnie to, muszę często zmieniać majtki bo nie toleruję wkładek już,macie tak? (Sory za opis 😨 mam nadzieję, że po obserwacjach do kalendarzyka nic tu nikogo nie przerazi 😅)
Płaczliwość- dziś zanosiłam się płaczem na ,Dziewczynce z zapałkami, wiem smutna, ale nie umiem się opanować, te hormony mnie dobijają 🙈
Trądzik- ktoś jeszcze się męczy? Wszystko przeszło z ciężkich objawów, pryszczole zostały.
#teammokremajty, ale to głównie sprawka luteiny pewnie
No może trochę łatwiej się wzruszam, ale bez tragedii. Raz na miesiąc jest na chacie afera jak mi się uleje 🤭
Pryszczy brak.1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Mnie w tej ciąży piersi praktycznie wcale nie bolą 😁😁 dzisiaj biorę ostatnią tabletkę na infekcje i w poniedziałek muszę zrobić badania na wtorką wizytę mam nadzieję że ten lek nic nie namiesza w wyniku moczu ? 🤔
Od kilku dni czuje się tak mega wzdęta, ciężka 🙄 brzuch mi się jakoś napina jakby dziecko było duże a brzuch za mały 🙈🙈 ehh jakoś muszę przetrwać te kilka dni do wizyty 🥴Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Nati94 wrote:Dziewczyny kilka pytań-
Trądzik- ktoś jeszcze się męczy? Wszystko przeszło z ciężkich objawów, pryszczole zostały.
Cały czas dużo śluzu, jak jest upał to czuję jak mam mokro uda tyle leci... Czasem wodnisty czasem bardziej jak płodny
Trądzik nie ale od początku mam mega zapchane pory i wągry - strefa T wygląda tragicznie 😔 -
Moje piersi są trochę większe, musiałam zamówić większe staniki 😄
Wyprysków brak, nie pamiętam kiedy miałam taką ładną buzię.
Ja też często zmieniam majtki w ciągu dnia, miałam małą infekcję, chyba muszę kupić jakieś probiotyki doustne, podobno dobrze wpływają na takie sprawy 🙂 też nie potrafię chodzić z wkładką, zwłaszcza latem...👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰