W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:Byłam dzisiaj u innego ginekologa na wizycie. Bo po tej środowej miałam lekki niedosyt.. I teraz tak się zastanawiam, zmieniać czy zostać u tego co byłam do tej pory 🤔🤔 ah te moje przemyślenia
Dzidzia jest zdrowa i zostaje dziewczynką 👸❤️ i z wymiarów jest idealnie w terminie, czyli 22+1.. Jest to dla mnie aż dziwne że rośnie tak równo z terminem OM 😅 Dzisiaj zaczynam 23tc (22+0) 🤰👫 33lata
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
nick nieaktualnyPoziomka9204 wrote:Ja ostatnio wymieniłam staniki, już czuję, że i w tych zaczyna być ciasno 🙈 a brodawki robią się takie potężne 😄 ogólnie boję się, że moje piersi po ciąży będą ogromne, mojej mamie zwiększyły się kilka rozmiarów po dwóch ciążach.
-
conte wrote:Ja zmieniłam rozmiary już dawno a, że musiałam 24/7 mieć stanik na cyckach to ostatnio kupiłam w pepco po 8 ziko sportowe i mam do spania 😁 i ogólnie miałam spory biust przed ciąża a teraz to w ogóle 🙈👫 33lata
Tia, może na czas karmienia.. po odstawieniu zostają flaczki niestety. Po 1,5 roku karmienia zostały mi takie smutne " kamyczki w skarpetkach".. teraz w ciąży odbiły, powiekszyly sie znow znacznie ale to tez oznacza, ze sa ciezsze a to z kolei niestety oznacza zwis jak już hormony sie wyciszą. serio mysle czy nie zrobic implantow po zakonczeniu drugiego karmienia bo przed ciaza mialam srednie A/B, teraz pełne ładne B, w nawale pokarmu bedzie C a potem nawet A to nie wypełni ładnie.. oczywiście mąż twierdzi, że kocha je w każdym rozmiarze i najwazniejsze jak cudowna wypelnily funkcje ale jednak troche siara sie z tym zwisem na plaży pokazać a co dopiero w sypialni..
-
cuddlemuffin wrote:Tia, może na czas karmienia.. po odstawieniu zostają flaczki niestety. Po 1,5 roku karmienia zostały mi takie smutne " kamyczki w skarpetkach".. teraz w ciąży odbiły, powiekszyly sie znow znacznie ale to tez oznacza, ze sa ciezsze a to z kolei niestety oznacza zwis jak już hormony sie wyciszą. serio mysle czy nie zrobic implantow po zakonczeniu drugiego karmienia bo przed ciaza mialam srednie A/B, teraz pełne ładne B, w nawale pokarmu bedzie C a potem nawet A to nie wypełni ładnie.. oczywiście mąż twierdzi, że kocha je w każdym rozmiarze i najwazniejsze jak cudowna wypelnily funkcje ale jednak troche siara sie z tym zwisem na plaży pokazać a co dopiero w sypialni..
Ja zawsze jestem zdania, ze jeżeli masz sama ze sobą czuć się lepiej jak je zrobisz, proszę bardzo. Nie ma co robić żeby się komuś przypodobać. Ale jeżeli to ma poprawić twoje samopoczucie i poczucie wartości to warto.
Nam udało się przyjechać na tydzień do mojej mamy na wieś. Siostra wyprawia dziś tu urodziny mojej chrześnicy ❤️ Posiedzialam chwile i musiałam uciekać się położyć. Jak bardzo puchną i Bolą mnie nogi.. No i zaczynam czuć ze brzuszek jednak jest, mecze się dziś tragicznie przy tej zmiennej pogodzie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2022, 17:50
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ja zawsze jestem zdania, ze jeżeli masz sama ze sobą czuć się lepiej jak je zrobisz, proszę bardzo. Nie ma co robić żeby się komuś przypodobać. Ale jeżeli to ma poprawić twoje samopoczucie i poczucie wartości to warto.
Nam udało się przyjechać na tydzień do mojej mamy na wieś. Siostra wyprawia dziś tu urodziny mojej chrześnicy ❤️ Posiedzialam chwile i musiałam uciekać się położyć. Jak bardzo puchną i Bolą mnie nogi.. No i zaczynam czuć ze brzuszek jednak jest, mecze się dziś tragicznie przy tej zmiennej pogodzie ..👫 33lata
Poziomka9204 wrote:Czujesz się mało zaopiekowana przez obecnego ginekologa, czy jest inny powód chęci zmiany? 🙂
W środę odniosłam wrażenie, że zbagatelizował to co do niego mówiłam odnośnie mojego bólu krocza.. Nic nie doradził, nic nie powiedział. Po prostu przeszedł do wykonania usg.. Chociaż nie powinnam mieć co narzekać bo wszystkie badania z krwi mam na NFZ mimo, iż na wizyty chodzę prywatnie i do usg też się przyklada (tylko nie daje ładnych zdjęć)
Ten u którego dzisiaj byłam, odpowiedział na wszystkie moje pytania mimo, iż wizyta była bardzo szybka. No i tu minus jest taki, że wszystkie badania krwi będą płatne ale po za tym czułam że bardziej mnie słucha.
I nie wiem co mam zrobić. Musze przez 3 tyg podjąć jakoś decyzję 🙈😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2022, 18:28
-
Angelaaaa wrote:Są jakieś normly glukozy w moczu ? Bo znowu mam a robiłam w innym laboratorium i tu jest w procentach
-
Milixx wrote:W środę odniosłam wrażenie, że zbagatelizował to co do niego mówiłam odnośnie mojego bólu krocza.. Nic nie doradził, nic nie powiedział. Po prostu przeszedł do wykonania usg.. Chociaż nie powinnam mieć co narzekać bo wszystkie badania z krwi mam na NFZ mimo, iż na wizyty chodzę prywatnie i do usg też się przyklada (tylko nie daje ładnych zdjęć)
Ten u którego dzisiaj byłam, odpowiedział na wszystkie moje pytania mimo, iż wizyta była bardzo szybka. No i tu minus jest taki, że wszystkie badania krwi będą płatne ale po za tym czułam że bardziej mnie słucha.
I nie wiem co mam zrobić. Musze przez 3 tyg podjąć jakoś decyzję 🙈😄 -
Milixx wrote:W środę odniosłam wrażenie, że zbagatelizował to co do niego mówiłam odnośnie mojego bólu krocza.. Nic nie doradził, nic nie powiedział. Po prostu przeszedł do wykonania usg.. Chociaż nie powinnam mieć co narzekać bo wszystkie badania z krwi mam na NFZ mimo, iż na wizyty chodzę prywatnie i do usg też się przyklada (tylko nie daje ładnych zdjęć)
I nie wiem co mam zrobić. Musze przez 3 tyg podjąć jakoś decyzję 🙈😄👫 33lata
conte wrote:A lekarz Ci nie mówił nic? Mój mnie skierował na badanie w odpowiednim momencie 🤔
No skierowanie dał mi ostatnio na wizycie (22 lipca) powiedział co i jak, tylko jakoś totalnie straciłam poczucie czasu i zapomniałam 🙈👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
nick nieaktualny
-
conte wrote:No to biegiem 😅
Dlatego we wtorek biegnę 🙈
Moja przyjaciółka się śmieje, ze już robię popis jak prawdziwa ujowa madka😂😅
Jak tam Wasza niedzielka? 😊
My dziś totalnie na luzaka, ja praktycznie cały dzień leżę pod wiatrakiem a mój coś tam w kuchni wojuje, coś sprząta, wieczorem dopiero spacer z pieskiem, jak siły wrócą 😊
W ogóle zauważyłam u siebie straaaaaasznie wilczy apetyt w ostatnich dniach, po prostu mogłabym jeść wszystko i cały czas 🙈 i ciagle mi mało 🙈
A od ostatniego badania wagowo stoję w miejscu, a brzuszek coraz większy, dziwne, co?👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
U nas dzisiaj gorąco 🥵🥵 trochę popadało i pogrzmiało i tyle 🤦♀️
My dzisiaj świętujemy 2 rocznicę ślubu ☺️ wtedy też zaszłam w ciążę więc podwójne świętowanie 😂Grażyna1820, Olo323, Dominika96 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
My jesteśmy u mojej przyjaciółki w jej rodzinnych stronach, więc mnie tu trochę mniej 😊 Zwiedzamy okolicę, odpoczywamy 🥰
Wracamy jutro, a we wtorek na krzywą 🤢Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:My jesteśmy u mojej przyjaciółki w jej rodzinnych stronach, więc mnie tu trochę mniej 😊 Zwiedzamy okolicę, odpoczywamy 🥰
Wracamy jutro, a we wtorek na krzywą 🤢
Domi, to we wtorek razem walczymy z krzywa💪Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Olo323 wrote:Domi, to we wtorek razem walczymy z krzywa💪
Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
U nas dziś na obiedzie rodzice a potem przyjechała niespodziewanie ze Śląska chrzestna mojego M. i dopiero co niedawno poszli. Już nie na moje siły takie siedzenie 🤣
Ja planuję w piątek krzywą 🤢🤮 -
Mi minęła niedziela trochę na leniuchowaniu 😊
Wieczorem wpadły koleżanki na pogaduchy, a później byłam u brata na domowej pizzy 😍
Jutro mam wizytę i tak strasznie się stresuję czy wszystko jest prawidłowo. Wcześniej miałam wizyty co 2 tygodnie to szybko leciało, a teraz mam już co 3 tygodnie to ciągnie się to w nieskończoność 🙈
Od tygodnia nie wymiotuje i nie mam mdłości, więc mam nadzieję, że już tak zostanie 😂Grażyna1820, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
nick nieaktualnyA my w sobotę zrobilismy male przemeblowanie w sypialni i zwinęliśmy żagle, pojechaliśmy do mojej mamy na kolacje, zrobilismy placki ziemniaczane bo tak za mna chodzily, ze przyogladaniu Kuchennych Rewolucji stwierdzilam, ze robimy 🤣🤣 przyjechała też moja siostra z dziećmi i trochę się napili z moim Starym i zostalismy u mamy wszyscy na noc. Wczoraj naszykowałam obiad więc mama odpoczęła bo co niedziela szykuje dla nas wszystkich, posiedzieliśmy do popołudnia a później pojechaliśmy do mojej ciotki na maliny. Dziś zabieramy rodziców do knajpy na obiad a od jutra znowu wkręcamy się na obroty 🙈 budowa, elektryka, UDT, kierownik budowy i za tydzień tynki.
Śmiałam się, że zanim urodzę to muszę na wideo wszystko skontrolować z porodówki 🤣 jakoś chyba nie dociera do mnie, że za tydzień w poniedziałek, będę się kładła spać w swoim łóżku ostatni raz przed porodem 🤭
w tym tyg rozstawimy już wózek i dostawkę, żeby wszystko ładnie wywietrzało bo w workach leży, pozakładam prześcieradełka itd a Stary ma misję, żeby żyrandol w pokoju podciągnąć bo jak miesiąc temu powiesiłam go na próbę, wisi tak do dziś, że można głową zaryć jak się przechodzi przez pokój 😆
Olo323, Grażyna1820, Poziomka9204, Domi_naturelover lubią tę wiadomość