W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Nishi wrote:Ania, wpisz ta pierwsza.
Ja tez nie rozumiem o co dziewczyny sie obrażają. Ja tez nie zawsze dostane odpowiedź na pytanie i nie czuje sie odrzucona. Nikt nie siedzi non stop na forum.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ooo... chwile was człowiek spuści z oka i juz takie cyrki
ja też się często czuje olana i już nie raz o tym pisałam, ale coż w takim natłoku spraw nie zawsze ma się okazje odpisać.. sama mam ostatnio rozplanowany czas prawie co do minuty więc jak wpadam to sprawdzam czy u was wszystko dobrze, odmelduje się i uciekam..
ewelinka na wątku gdzie nigdy nie jest się olanym jak pisałaś nie zawitam, bo ja juz jedno maleństwo mam więc wygląda na to że to temat nie dla mnie..
Zreszta zakładanie nowego wątku jest dla mnie bez sensu, już przerabiamy drugi, tam było źle i tu niedobrze... czy tam będzie lepiej? jeśli tak to przez ile?
Malinka a na kiedy planujecie otwarcie??
Iza jak noga? do kiedy masz gips?
uciekam myć się i działać chociaż czuję się przeziębiona i ochota licha to pewnie przez te cholerne okna które myłam... jutro chyba musze przelecieć to balkonowe, mimo iż niedziela to nie będę potem już miała kiedy...
buziaki!!
Edytka witaj! bardzo mi przykro z powodu tego co przeszłaś... nawet nie mogę sobie wyobrazić jak taka strata boli... trzymam kciuki za to by teraz już wszystko było dobrze i jak najszybciej udało wam się powiększyć rodzinkę my staramy się od czerwca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma się co kłócić i obrażać, trzeba dbać o wątek i tyle trochę luzu jak ktoś Was pominie to się trzeba przypomnieć a nie uciekać i obrażać ją też jestem czasem olewana ale bez przesady dbajmy o wątek i będzie dobrze miłej niedzieli Kochane, ja zdycham z bólu dalej.
Ania_84, iza30, rybka, myszkaazi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja już kończę rosołek i drugie danie tez się zapieka w piekarniku... Dziś brzuch boli troche w sumie z moich obliczeń małpa dziś... moim wykresem kiedy ovu mi wyznaczył owulace proszę się nie sugerować bo nie mierzyłam przez pół cyklu tempki i nie ma porównania z wczesniejszymi bo dla mnie to normalnie szok ze wyznaczył mi owu na 22 aa dzis przesunął na 26 dzien.
rybka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Dziś mam masakryczny humor, a raczej brak humoru. Jajniki mnie bolą, a może macica, nie wiem sama, głowa też. Jakieś smuty mnie dopadły.. Obiad muszę iść robić, a siły nie mam się podnieść z przed tego komputera;)rybka lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ooo... chwile was człowiek spuści z oka i juz takie cyrki
ja też się często czuje olana i już nie raz o tym pisałam, ale coż w takim natłoku spraw nie zawsze ma się okazje odpisać.. sama mam ostatnio rozplanowany czas prawie co do minuty więc jak wpadam to sprawdzam czy u was wszystko dobrze, odmelduje się i uciekam..
ewelinka na wątku gdzie nigdy nie jest się olanym jak pisałaś nie zawitam, bo ja juz jedno maleństwo mam więc wygląda na to że to temat nie dla mnie..
Zreszta zakładanie nowego wątku jest dla mnie bez sensu, już przerabiamy drugi, tam było źle i tu niedobrze... czy tam będzie lepiej? jeśli tak to przez ile?
Malinka a na kiedy planujecie otwarcie??
Iza jak noga? do kiedy masz gips?
uciekam myć się i działać chociaż czuję się przeziębiona i ochota licha to pewnie przez te cholerne okna które myłam... jutro chyba musze przelecieć to balkonowe, mimo iż niedziela to nie będę potem już miała kiedy...
buziaki!!
Edytka witaj! bardzo mi przykro z powodu tego co przeszłaś... nawet nie mogę sobie wyobrazić jak taka strata boli... trzymam kciuki za to by teraz już wszystko było dobrze i jak najszybciej udało wam się powiększyć rodzinkę my staramy się od czerwca
Hej Karmelek z noga lepiej juz mnie boli, nawet umie juz stanac na ten gips czyli chyba jest dobrze a gips do 30 grudnia mam pozniej dowiem sie co i jak czy sie zroslo czy nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNishi wrote:Ania, wpisz ta pierwsza.
Ja tez nie rozumiem o co dziewczyny sie obrażają. Ja tez nie zawsze dostane odpowiedź na pytanie i nie czuje sie odrzucona. Nikt nie siedzi non stop na forum.
Rybka co mi ostatnio odpisala a na poczatku watku bylo napisane no ale coz bedzie tak samo jak ze starymWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 14:59
-
Hejka dziewczyny
Ja dopiero teraz zajrzalam z rana nie mialam na nic czasu, wstalam przed 9 pozniej kosciol przyjechalam zjedlismy obiadek za chwile jedziemy z synem na urodziny do znajomych, wiec wpadlam sie przywitac.
Malinka trzymam mocno kciuki oby jak najlepiej wam poszlo.
Agnieszka tak trzeba dbac o watek to napewno sie uda ja juz nigdzie sie nie przenosze bo z poprzednim watkiem bylo to samo zaczelo sie psuc i co, chwile pozniej i nastepnego by nie bylo.
Te ktore chca zostaja tu i to najwazniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 14:57
rybka lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Wiadomo ze nie siedzi non stopa ale jesli jest tak za kazdym razem to sory
Ja najczesciej wchodze na forum raz, dwa razy dziennie. Czasami gubie sie w postach, bo w ciagu jednego dnia tyle postow przybędzie, ze ciezko ogarnosc, szczegolnie, jesli śledzi sie kilka wątków. Moze lepiej powtórzyć pytanie, jeśli nie uzyskało sie odpowiedzi. Czasami pytanie umknie w natłoku postów.rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNishi wrote:Ja najczesciej wchodze na forum raz, dwa razy dziennie. Czasami gubie sie w postach, bo w ciagu jednego dnia tyle postow przybędzie, ze ciezko ogarnosc, szczegolnie, jesli śledzi sie kilka wątków. Moze lepiej powtórzyć pytanie, jeśli nie uzyskało sie odpowiedzi. Czasami pytanie umknie w natłoku postów.
Wiec nikogo nikt tu nie trzyma na sile wiec nie rozumie po co te komentarze z waszej strony napisalysmy wczesniej i nie tylko ja jedna wiec tym dziewczynom ktore miedzy soba pisza zostana
tak samo bedzie jak na tamtym watku
Powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 15:18
-
Wow, jaki tu klimat dziś króluje Ktoś się czuje obrażony i ignorowany, co się dzieje? Wiadomo, że się cały dzień nie siedzi na forum, potem ciężko nadrobić wszystkie wpisy, ale jak są jakieś ciężkie pytania czy wątpliwości to się odpisuje nawet kilka godzin później. Trzeba tylko poczekać. Skąd takie negatywne emocje, luzik dziewczynki:)
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Wow, jaki tu klimat dziś króluje Ktoś się czuje obrażony i ignorowany, co się dzieje? Wiadomo, że się cały dzień nie siedzi na forum, potem ciężko nadrobić wszystkie wpisy, ale jak są jakieś ciężkie pytania czy wątpliwości to się odpisuje nawet kilka godzin później. Trzeba tylko poczekać. Skąd takie negatywne emocje, luzik dziewczynki:)
I caly czas olewane Wiec to byl moj ostatni komentarz na tym watku
Dziekuje
Zycze wam z calego serca zeby u kazdej z was zrobilo sie zielono
Buziaki milego popoludnia pa -
heej słuchajcie zwariuje zaraz, wpisując dziś tepkę rano zauważyłam ale dopiero teraz że ovu z ciągłej zmieniło mi dzień owulacji na przerywaną linię, ej o co kaman?? Ktoś tu ze mną w kotka i myszkę się bawi.... zaczynam się stresować już Pomóżcie, wytłumaczcie
-
Naprawdę dziewczynki trzeba patrzeć na sygnały płynące z ciała a nie tylko na Ovu, bo to jest tylko program komputerowy, który jak każdy program ma wiele ograniczeń. Każdy organizm jest inny, a program ma tylko parę wytycznych na podst. których dokonuje obliczeń.
-
nick nieaktualnyFasolkowa duszyczka wrote:heej słuchajcie zwariuje zaraz, wpisując dziś tepkę rano zauważyłam ale dopiero teraz że ovu z ciągłej zmieniło mi dzień owulacji na przerywaną linię, ej o co kaman?? Ktoś tu ze mną w kotka i myszkę się bawi.... zaczynam się stresować już Pomóżcie, wytłumaczcie
Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość