W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:to ja nie doradze bo nie wiem czy teraz wyjdzie wiarygodny może jakaś dziewczyna bedzie wiedziała.
Miałam pierwsza wizyte kontrolną po zabiegu i na szczescie wszystko ładnie sie oczyściło i bardzo dobrze wygląda, no i ze staraniami musimy niestety czekać jeszcze minimum 3@ , cieżko bedzie ale musze zając sie czyms zeby nie mysleć i bedzie dobrze, wole poczekać niż jak mam znowu przezywac to samo
Dasz radę, musisz być cierpliwa bo warto. Lepiej później a bezpieczniejKasiula09 lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:kuzwa a ja się zaczynam martwic;/ poszlam do łazienki i miałam na wkladce krew ale taka jak kawa z mlekiem a mam 10dc i nigdy tak nie miałam nie przypominam sobie;/
Malinka20 to zapewne plamienie owulacyjne. Czasem się zdarza i jest to całkiem normalny objaw. Tak się składa, że ja także w tym cyklu miałam takie plamienie i też pierwszy raz w życiu -
nick nieaktualnymalinka20 wrote:a mnie to już dziewczyny pominely;p hehe nie dziwnie się ze tamte poszly ale okej ja się ladnie przywitałam;p miłego wieczoru
Malinka, nie stresuj się nie mogłam ci odpisać ponieważ zapatrzyłam się na filmik z moich zaręczyn, i tak się złożyło że zobaczyłam tylko twój wpis ze słowem "witamy", przepraszam, to moja wina, więc jeśli poczułaś się urażona to odpowiadam ci na pytanie że testy owulacyjne powinno się robić o 13 -
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Malinka, nie stresuj się nie mogłam ci odpisać ponieważ zapatrzyłam się na filmik z moich zaręczyn, i tak się złożyło że zobaczyłam tylko twój wpis ze słowem "witamy", przepraszam, to moja wina, więc jeśli poczułaś się urażona to odpowiadam ci na pytanie że testy owulacyjne powinno się robić o 13
-
nick nieaktualnyInusia wrote:Malinka20 to zapewne plamienie owulacyjne. Czasem się zdarza i jest to całkiem normalny objaw. Tak się składa, że ja także w tym cyklu miałam takie plamienie i też pierwszy raz w życiu
iza30 lubi tę wiadomość
-
kasienka236 wrote:Witam dziewczyny jestem Kaśka mam 24lata o dziecko staramy się od roku a jesteśmy 2 lata po ślubie już mi brakuję sił ale mam nadzieję że razem damy radę pozdrawiam
Witaj Kasia -
Kasia1993 wrote:Hej laseczki wieczornie:D nie wiem jak t wkleić zdjęcie mojego bladziocha, dziś już nie mam siły kombinować zaraz mąz wróci z Siłowni:P
A więc proszę trzymajcie kochane kciuki za jutrzejszy test i środową bete:)
Trzymam kciuki Dziś testowałaś? -
Kasia1993 wrote:Hej laseczki wieczornie:D nie wiem jak t wkleić zdjęcie mojego bladziocha, dziś już nie mam siły kombinować zaraz mąz wróci z Siłowni:P
A więc proszę trzymajcie kochane kciuki za jutrzejszy test i środową bete:)