W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka20 wrote:mika gratuluje a tak wogole czesc dziewczyny mnie przeziębienie dopadlo od wczoraj mam lekkie plamienie jeszcze czeka mnie wyjazd do niemiec za 4godziny;/ a czuje się jak kapec zużyty... z tego wszystkiego nawet testu owulacyjnego nie zrobiłam zapomniałam ale do 20tej mogę zrobić ?
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:to ja nie doradze bo nie wiem czy teraz wyjdzie wiarygodny może jakaś dziewczyna bedzie wiedziała.
Miałam pierwsza wizyte kontrolną po zabiegu i na szczescie wszystko ładnie sie oczyściło i bardzo dobrze wygląda, no i ze staraniami musimy niestety czekać jeszcze minimum 3@ , cieżko bedzie ale musze zając sie czyms zeby nie mysleć i bedzie dobrze, wole poczekać niż jak mam znowu przezywac to samo -
Kasia1993 wrote:Wiesz kochana to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek:) w pierwszym się zbytnio nie staraliśmy bo Mąż pracował w delegacji i ciężko się było wstrzelić w termin, Pierwszy cykl miałam 35 dniowy a ten trwa już dzis 31 dni.
Witam się porannie, znów z bladziochem:)
Teraz tylko czekac do jutra do 12 na bete^^ -
Nusia1989 wrote:Witam was moje kochane dziewczynki
Wkońcu mam dobry humor, owulacja wykryta więc według programu jestem w 3dpo
Czekamy dalej, no cóż jeśli karmelek nie chce być sam to zatestuję 28.12 i 30.12 -
Hejka Kochane witam z rana z kawa w reku czy ktoras ma ochote?
Kasiula09 to dobrze ze wszystko sie oczyscilo, no 3 miesiace to jest troch czasu ale zleci zobaczysz poczekasz a pozniej pierwszy miesiac i ogosisz nam nowinke
Rybka juz po malu zaczynam sie przywyczajac do tego gipsu, teraz to najbardziej sie boje co powiedza pozniej, jakos tu w Ie dziwnie to maja, wiem ze w polsce w polowie leczenia robia ci przeswietlenie czy wszystko jest ok (przynajmniej tak miala moja siostra jak miala reke w gipsie.
Witam wszystkie nowe dziewczyny mam nadzieje ze bedzie wam z nami milo, pozdrawiam serdecznie
Wszystkim zycze milego dniarybka, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hejka Kochane witam z rana z kawa w reku czy ktoras ma ochote?
Kasiula09 to dobrze ze wszystko sie oczyscilo, no 3 miesiace to jest troch czasu ale zleci zobaczysz poczekasz a pozniej pierwszy miesiac i ogosisz nam nowinke
Rybka juz po malu zaczynam sie przywyczajac do tego gipsu, teraz to najbardziej sie boje co powiedza pozniej, jakos tu w Ie dziwnie to maja, wiem ze w polsce w polowie leczenia robia ci przeswietlenie czy wszystko jest ok (przynajmniej tak miala moja siostra jak miala reke w gipsie.
Witam wszystkie nowe dziewczyny mam nadzieje ze bedzie wam z nami milo, pozdrawiam serdecznie
Wszystkim zycze milego dniaiza30 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:rybka masakrycznie dzis znowu mdlosci od 3 nad ranem mnie wziely eh... brzuch tez boli tak jak by sie rozciagał..
-
nick nieaktualny