W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladybird:) wrote:chyba kazda z nas ma tak samo...2 czesc cyklu jest naprawde trudna:/ jak tu sie wylaczyc i przestac myslec??
iza30 lubi tę wiadomość
-
Kasiula lecą Ci szybko te trzy miesiące! akurat na wiosnę dostaniesz nowej energi i ruszycie do dziela!!
Niusia pozostało nam juz tylko czekać a ja taka niecierpliwa jestem! najchętniej to bym już w wigilię test zrobiła jak myślisz pewnie to za wcześnie?
Kada mdłości w tej chwili myśle sobie że to sama przyjemność dasz radę
blueOO ja pepino u nich znalazłam na hali koło tamponów itp. są tam jakieś leki a między tym leżą testy
Robotka witaj ! ach te kasie
Olka to czekasz z nami chyba załapiesz się na ten rok w testowaniu?
Rybka a gdzie znikasz?
Ja do pracy na 13, ale chyba pójdę godzinę później bo mi się nie chce
jeszcze paznokcie musze pomalować i głowe wysuszyć
buziaki i miłego dnia!iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:Kasiula lecą Ci szybko te trzy miesiące! akurat na wiosnę dostaniesz nowej energi i ruszycie do dziela!!
Niusia pozostało nam juz tylko czekać a ja taka niecierpliwa jestem! najchętniej to bym już w wigilię test zrobiła jak myślisz pewnie to za wcześnie?
Kada mdłości w tej chwili myśle sobie że to sama przyjemność dasz radę
blueOO ja pepino u nich znalazłam na hali koło tamponów itp. są tam jakieś leki a między tym leżą testy
Robotka witaj ! ach te kasie
Olka to czekasz z nami chyba załapiesz się na ten rok w testowaniu?
Rybka a gdzie znikasz?
Ja do pracy na 13, ale chyba pójdę godzinę później bo mi się nie chce
jeszcze paznokcie musze pomalować i głowe wysuszyć
buziaki i miłego dnia!iza30 lubi tę wiadomość
-
karmelku moim zdaniem dopiero25 grudnia mozesz testowac wiem wiem ze to dlugo ale i tak wczesniej moze niewyjsc a po co ten przykry widok niepotrzebnie ogladac??? trzymam kciukaski za was bardzo mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
karmelek, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis dzien pełen wrażen
Poszłam na krew - bo juz mam dosc.. wynik o 15
A teraz sie dowiedziałam ze siostra zaczeła rodzic ..
Coprawdsa troche za wczesnie bo termin miala na 20 sty ...ufufuf ...rybka, kada24, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Hehe Kasia, ale zbieg okoliczności Mój to również jest 2 cykl po tabletkach i pierwszy cykl także miałam 35 dniowy, dziś u mnie również 31 dc Z tym że ja wczoraj rano teścik jeden zrobiłam bo wytrzymać nie mogłam, ale negatywny wyszedł Ale jeszcze mam nadzieję
Poza tym witam wszystkie kobietki
Widzisz:P Jesteśmy w takiej samej sutuacji.. Oto mój http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7759244ffe43730.html
Ledwo widoczna musiałam wyostrzyc zdjęcie. Bo to z telefonu robione...;/;/44
Ale tak się strasznie boje ze beta bedzie ujemnaaaa:( -
Ania_84 wrote:Ja mam dzis dzien pełen wrażen
Poszłam na krew - bo juz mam dosc.. wynik o 15
A teraz sie dowiedziałam ze siostra zaczeła rodzic ..
Coprawdsa troche za wczesnie bo termin miala na 20 sty ...ufufuf ...rybka lubi tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Widzisz:P Jesteśmy w takiej samej sutuacji.. Oto mój http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7759244ffe43730.html
Ledwo widoczna musiałam wyostrzyc zdjęcie. Bo to z telefonu robione...;/;/44
Ale tak się strasznie boje ze beta bedzie ujemnaaaa:(iza30 lubi tę wiadomość