W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dzien dobry:) kolejna kasia do kolekcji jestem:)
jestem od niedawna tutaj ale bardzo mi się forum spodobało:)
pozdrawiam wszystkich chorowitków oraz wszystkie dziewczyny:)iza30 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, już myślałam że nie nadrobię wpisów, tyle się dzieje, a ja dziś byłam na badaniach więc później do pracy przyszłam, jeszcze jakoś wszyscy dziś na pogaduch wpadają i się odgrzebać nie mogłam:) Kawa zimna, no ale..
Wczoraj byłam u gina, potwierdził że owulacja była ładna, więc tylko czekać na efekty i mieć nadziejęiza30, rybka, Inusia, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:hej dziewczyny,test pepino to gdzie moge kupic w tesco,na hali czy w aptece,wiem,ze glupie pytanie ale nie wiem
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki, już myślałam że nie nadrobię wpisów, tyle się dzieje, a ja dziś byłam na badaniach więc później do pracy przyszłam, jeszcze jakoś wszyscy dziś na pogaduch wpadają i się odgrzebać nie mogłam:) Kawa zimna, no ale..
Wczoraj byłam u gina, potwierdził że owulacja była ładna, więc tylko czekać na efekty i mieć nadziejęrybka, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
Iza to prawda zleci musze na ten czas wymysleć sobie jakies zajęcie i mi minie mam nadzieje że później nie bede długo czekała na fasoleczke ja zaraz kawke sobie robie
Kada pierwszy trymestr sie przemeczysz a później to juz pójdzie z górki i pewnie mdłości ustąpią
Blue mysle ze w aptece powinien być ale pewności nie mam
Witam kolejną moją imienniczkę bardzo mi miło
Olka to czekamy na dobre wiesci twój wykres jest ładniutkirybka, olka30, iza30 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:A ja z kolei się modlę co rano, żeby urosła wreszcie
-
Kasia1993 wrote:Wiesz kochana to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek:) w pierwszym się zbytnio nie staraliśmy bo Mąż pracował w delegacji i ciężko się było wstrzelić w termin, Pierwszy cykl miałam 35 dniowy a ten trwa już dzis 31 dni.
Witam się porannie, znów z bladziochem:)
Teraz tylko czekac do jutra do 12 na bete^^
Hehe Kasia, ale zbieg okoliczności Mój to również jest 2 cykl po tabletkach i pierwszy cykl także miałam 35 dniowy, dziś u mnie również 31 dc Z tym że ja wczoraj rano teścik jeden zrobiłam bo wytrzymać nie mogłam, ale negatywny wyszedł Ale jeszcze mam nadzieję
Poza tym witam wszystkie kobietkirybka, Kasia1993 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Tak co dzień się budzę i modlę, żeby temperatura nie spadała.. Jak się tu nie stresować?
Mam podobnie U mnie dzisiaj 37 stopni, więc ciut więcej niż wczoraj.rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki, już myślałam że nie nadrobię wpisów, tyle się dzieje, a ja dziś byłam na badaniach więc później do pracy przyszłam, jeszcze jakoś wszyscy dziś na pogaduch wpadają i się odgrzebać nie mogłam:) Kawa zimna, no ale..
Wczoraj byłam u gina, potwierdził że owulacja była ładna, więc tylko czekać na efekty i mieć nadzieję
Kiedy testujesz pierwszy raz?