W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ja mam dzis dzien pełen wrażen
Poszłam na krew - bo juz mam dosc.. wynik o 15
A teraz sie dowiedziałam ze siostra zaczeła rodzic ..
Coprawdsa troche za wczesnie bo termin miala na 20 sty ...ufufuf ...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
niby wiem że powinnam zaczekać, ale wiecie jak to jest i na święta mieć taką radosną nowinę fajnie by bylo.. zobaczymy ile wytrzymam..
głupia jestem przecież wiem że to by było za wczesnei..
Wogóle to zaczął mnie brzuch boleć tak jak na @.. nie wiem dlaczego..
Rybka to faktycznie masz dużo sprzątania jak do wieczora masz zamiar buszować
ja na szczęście mam juz wszystko zrobione, w poniedziałek wiadomo tylko będzie powtórka z odkurzania i mycia podłogi i ogarnięcia na bierząco że tak to ujmę
olka to będzie widze twój 13dpo wię duże szanse że juz wyjdzie, u mnie tylko 10... ehh.. gdyby ta małpa się ostatnio nie spóźniła to napewno też bym testowała.. a tak nie dość że zaburzyła mój plan to jeszcze tyle nadziei narobiłarybka, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Widzisz:P Jesteśmy w takiej samej sutuacji.. Oto mój http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7759244ffe43730.html
Ledwo widoczna musiałam wyostrzyc zdjęcie. Bo to z telefonu robione...;/;/44
Ale tak się strasznie boje ze beta bedzie ujemnaaaa:(
Dobrze będzie, trzymam kciukasy!!! :*
Ja w pierwszej ciąży tak miałam, że pierwszy test baaaardzo blady, powiedziałabym że cień cienia Potem zrobiłam jeszcze dwa w odstępach czasowych i były ciemniejsze, ale też nie super wyraźne. 100 % pewności dała mi beta. Mój gin wtedy powiedział, że muszę mieć niski poziom HCG dlatego testy wychodzą blade i że taki mój urok Ważne, że ciąża była i teraz liczę na powtórkę z rozrywki heheiza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:niby wiem że powinnam zaczekać, ale wiecie jak to jest i na święta mieć taką radosną nowinę fajnie by bylo.. zobaczymy ile wytrzymam..
głupia jestem przecież wiem że to by było za wczesnei..
Wogóle to zaczął mnie brzuch boleć tak jak na @.. nie wiem dlaczego..
Rybka to faktycznie masz dużo sprzątania jak do wieczora masz zamiar buszować
ja na szczęście mam juz wszystko zrobione, w poniedziałek wiadomo tylko będzie powtórka z odkurzania i mycia podłogi i ogarnięcia na bierząco że tak to ujmę
olka to będzie widze twój 13dpo wię duże szanse że juz wyjdzie, u mnie tylko 10... ehh.. gdyby ta małpa się ostatnio nie spóźniła to napewno też bym testowała.. a tak nie dość że zaburzyła mój plan to jeszcze tyle nadziei narobiła -
Inusia wrote:Dobrze będzie, trzymam kciukasy!!! :*
Ja w pierwszej ciąży tak miałam, że pierwszy test baaaardzo blady, powiedziałabym że cień cienia Potem zrobiłam jeszcze dwa w odstępach czasowych i były ciemniejsze, ale też nie super wyraźne. 100 % pewności dała mi beta. Mój gin wtedy powiedział, że muszę mieć niski poziom HCG dlatego testy wychodzą blade i że taki mój urok Ważne, że ciąża była i teraz liczę na powtórkę z rozrywki heheInusia lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:trzymam kciukaski za wysoka bete!!!!!! faktycznie dzien pelen wrazen
rybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jakos sie boje ze bedzi eponizej - bo brzuch zaczal bolec jak na @ ;/ i krzyz ...ale nawet kropki nie ma
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:ania @ nie ma jest dobrze mozetesty za wysoki stopien czulosci mialy
-
nick nieaktualny