W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia1989 wrote:Kochane, napiszę Wam coś ku pokrzepieniu: mam znajomych, którzy 6 lat temu wzięli ślub i zaczęli starać o dzidziusia. Po jakimś czasie porobili badania i okazało się, że jego plemniki są zbyt słabe i nie ma dla nich szans. Kilku lekarzy zgodnie stwierdziło, że nie mogą mieć wspólnego dziecka. Pozostała inseminacja (nasieniem innego mężczyzny). Uznali, że tylko to sprawi, że ona poczuje się prawdziwą kobietą (zaznaczam, że to jej odczucia i słowa, nie moje), zmieniła jednak zdanie i zdecydowali się na adopcję. Przez procedury brnęli ponad rok, są wpisani na listę oczekujących, ale nic się nie dzieje. Jakby tego było mało, dopadły ich kłopoty finansowe i postanowili przez jakiś czas popracować za granicą...
Dziś, po sześciu latach, odebrałam telefon. Ona jest od pięciu tygodni w ciąży ! Szlochałam do słuchawki jak głupia:) I dziś pewnie tak szybko nie usnę...
Dziewczyny, nie traćcie wiary, głowa do góry!Ania_84, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:witam, dziewuszki:)odebralam dzos bete i 170,7 a owu mialam 30 listopada..czy to dobry wynik?fasolka ma okolo 2 tyg liczac dokladnie a nie od ostatniej miesiaczki..
rybka lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:witam, dziewuszki:)odebralam dzos bete i 170,7 a owu mialam 30 listopada..czy to dobry wynik?fasolka ma okolo 2 tyg liczac dokladnie a nie od ostatniej miesiaczki..
Gratulacje!!!rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mika gratulacje!!
Kasia1993 co sie dzieje??
A do mnie znów przyplątała się infekcja! i to jaka! już 3raz mam po owulce coś takiego! troche boli, trochę szczypie i te upławy okropne!
teraz żałuje że nie wybrałam wszystkich leków, ale po ostatniej @ było już dobrze, a teraz znów! jak tym razem się nie uda to styczen będę musiała odpuścić i się wykurować! jaka jestem wściekła! skąd takie dziadostwo się bierze??
dobrej nocy.. ja w nienajlepszym humorzerybka lubi tę wiadomość
-
Ovulka wrote:Hej, jestem pierwsA dZisiaj u mnie negatywny siusiek, mam nadzieje ze byl za wczesnie robiony, chociaz brzuch boli bardzo i piersi... Czas pokaze
rybka lubi tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Karmelek nic się nie dzieje u mnie beta 4,7 ale jade dziś powtórzyc bo u mnie w labo norma jest kobiety nieciężarne <=1 a wszystko wzwyż prawdopodobienstwo jade dzis zobaczyc czy przyrasta:D
rybka lubi tę wiadomość