W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Ja pierwszy raz od kilku lat idę na imprezę do lokalu, nie płacimy dużo, bo 280 zł za parę, ale oczywiście jak już zapłacone to mi się nie chce.
W tamtym roku doszłam do wniosku, że osiągnęłam taki wiek, że nie czuję już potrzeby każdego Sylwestra świętować poza domem i miałam powiedzmy "imprezkę" w domu z rodzinką i było super i nie daleko do łóżkaiza30 lubi tę wiadomość
-
Ale dziś u mnie pogoda normalnie słoneczko sobie ładnie świeci niebo bezchmurne wcale nie przypomina mi to grudnia i że swieta tuż tuż. Co do sylwka to my z mezem w domu pierwszy raz od kilku lat bo jak nie impreza w lokalu to domówka u znajomych a w tym roku maja do nas przyjsc znajomi i bedziemy we czwórke witać nowy rok
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Ale dziś u mnie pogoda normalnie słoneczko sobie ładnie świeci niebo bezchmurne wcale nie przypomina mi to grudnia i że swieta tuż tuż. Co do sylwka to my z mezem w domu pierwszy raz od kilku lat bo jak nie impreza w lokalu to domówka u znajomych a w tym roku maja do nas przyjsc znajomi i bedziemy we czwórke witać nowy rok
-
iza30 wrote:jak to mowia "stare ale jare" ja sie nie czuje na tyle, no moze czasami
iza30 lubi tę wiadomość