W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Jezu nienawidzę swojej pracy!! Nie w sensie tego co robię, tylko w sensie gdzie.. A najbardziej nienawidzę swojej daremnej, leniwej, egoistycznej, zapatrzonej w siebie i wykręcającej się od wszystkiego koleżanki!!!
Może nie powinnam tak mówić, ale na prawdę w takich chwilach jak ta źle jej życzę. Żeby w końcu poczuła jak to jest jak w życiu nie wszystko się układa jak nam się chce.
Ludzi nie zmienisz i nie wychowasz, więc nie martw się moja niby koleżanka z pracy nieustannie od 3 lat opowiada mi historie związane z rozpadem jej małżeństwa. Znam je na pamięć i kiedy znowu w ciągu dnia zaczyna opowiadać mi te historie po prostu kurcze się cała w sobie. Może ona jest nienormalna? Od rozwodu minęły przecież 3 lata !!!!!!!!! nie mam już siły i ochoty wysłuchiwać jakim to palantem jest jej eks. Już nawet nie umiem jej współczuć. Mam ochotę uciec gdzie pieprz rośnie. Kilkakrotnie prosiłam nawet moją przełożoną o zmianę pokoju. Naprawdę przez ostatnie lata ją wspierałam, pomagałam, wysłuchiwałam, pozwalałam na nocne telefony do mnie kiedy była zrozpaczona odejściem męża i w środku nocy chciała się wypłakać w czyjeś ucho, ale ta codzienna psychoanaliza wykańcza mnie psychicznie. Najgorsze jest to, ze ona podczas tych opowieści bardzo się unosi i w końcu zaczyna do/na mnie krzyczeń. Mam dość, nie wytrzymam ani jednego dnia dłużej. Może ona powinna zacząć się leczyć. Przecież nie można do końca życia żyć nienawiścią do eks męża. -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A tak jakos kochana .
To zaszalalas na zakupach ja ostatnio kupilam na wigilie sweterek i leginsy ala spodnie szukalam kurtki ale jak byla fajna to rozmiaru nie bylo a reszta to takhe ze nie dala bym centa za nie taki styl tu maja
No znam ten ból, ja jak byłam dzisiaj w sklepie to widziałam jeden płaszcz który kosztował 500zł, i wcale na taką cenę nie wyglądał, a ten styl? masakra... wyglądał niczym z XV wieku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Chyba z alegro zamowie . zawsze mozna odeslac.
A co u ciebie kochana tak po za tym ?
Narazie jest ok, owulka wyznaczona, wykres udostępniony, i powiem szczerze że narazie póki co nic mnie nie boli
Mam nadzieje że do tego czasu nic się nie zmieni, a u ciebie widzę temperaturka piękna, oby tak dalej -
Witam witam witam!!!
Jutro wyniki powtórkowej bety ale piszę z wielkim Haappy na ryjku:P
Będąc w miescie kupiłam sikańca i zrobiłam o 11 rano:P II 2 pojawiła się po 2 minutach:D
Więc to napewno ciąża:D:DNusia1989, Ciapulinka, AniaR88, karmelek, Strażaczka90, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:Narazie jest ok, owulka wyznaczona, wykres udostępniony, i powiem szczerze że narazie póki co nic mnie nie boli
Mam nadzieje że do tego czasu nic się nie zmieni, a u ciebie widzę temperaturka piękna, oby tak dalej -
nick nieaktualny
-
Hejka Ewelina dawno Cie tu nie było, ale fajnie że jesteś :)ja właśnie posprzatałam sobie w pracy i troche poprzestawiałam mebli bo juz mi sie znudziły ciagle tak samo
Nusia bardzo Ci współczuje ze musisz ciągle wysłuchiwac jednego tematu, rozumiem mówić o tym z poczatku ale jak mówisz że juz mineło 3 lata od rozwodu a ona w kółko o tym samym mówi to można zwariować.
Co do zakupów to ja ostatnio też byłam chciałam kupić sobie spódnice i jakąś koszule na świeta ale po prostu nic nie było, jeszcze koszule w miare sobie upatrzyłam ale spódnicy kompletnie nie ma żadnej ładnej, która przypadła by mi do gustu.
Kasia gratulacjeEwelina23, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Hejka Ewelina dawno Cie tu nie było, ale fajnie że jesteś :)ja właśnie posprzatałam sobie w pracy i troche poprzestawiałam mebli bo juz mi sie znudziły ciagle tak samo
Nusia bardzo Ci współczuje ze musisz ciągle wysłuchiwac jednego tematu, rozumiem mówić o tym z poczatku ale jak mówisz że juz mineło 3 lata od rozwodu a ona w kółko o tym samym mówi to można zwariować.
Co do zakupów to ja ostatnio też byłam chciałam kupić sobie spódnice i jakąś koszule na świeta ale po prostu nic nie było, jeszcze koszule w miare sobie upatrzyłam ale spódnicy kompletnie nie ma żadnej ładnej, która przypadła by mi do gustu.
Kasia gratulacjeKasiula09 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Hehe zmieiony komentarz poczekam jak jutro. Malpy nie bedzie to zrobie w piatek z ranca. Drugi raz mi tak zimo jest najgozej stopy i rece dziekuje kochana ze wierzysz ze sie udalo
Kochana musi się udaćEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czym mnie moja koleżanka wkurzyła? Tym, że jej 2 tydz. nie ma, jak w zasadzie pierwszy raz w roku ma kupę roboty, o której wiedziała z pół rocznym wyprzedzeniem. Cały rok chodzi zasmarkana i mnie zaraża mimo, że bez problemu może mieć wolne, bo twierdzi że ma TYLE roboty, a jeden raz kiedy faktycznie ma robotę i to taką wymagającą czasu - CHORA. Nagle się da siedzieć w domu i nie przejmować, że kogoś wkopuje.
Niusia ja od 4 lat słucham mojej koleżanki jaka jest biedna, ma najbardziej pod górkę ze wszystkich znanych jej osób, życie jej nie rozpieszcza i w ogóle masakra. W tamtym roku kupiła sobie dom, mimo że ma drugi plus mieszkanie w bloku, które wynajmuje i osobno do tego działkę. Zarabia ona, mąż i jej syn 22 letni, 5 letniego syna posyła do przedszkola, a jak nie to nie ma oporów dzwonić po rodzinie żeby pilnowali, bo ona musi pilnie w pracy posiedzieć na necie i wyżalić się koleżance, której uszy dawno zwiędły, ale która jej musi słuchać i współczuć, bo moja koleżanka to najbardziej wredna i mściwa osoba, jakbym powiedziała jej choć cześć tego co myślę to już bym tu nie miała co szukać. Tak więc siedzę tu 4 rok, wszystkie negatywne emocje się we mnie kumulują i jakoś się nie dziwię, że moja dzidzia nie chce przyjść, ja też bym nie chciała siedzieć w takim rozdygotanym ciele
Mi gorąco, bo mi słońce tak praży przez okno, że prawie lato mam w biurze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 14:09
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1993 wrote:Witam witam witam!!!
Jutro wyniki powtórkowej bety ale piszę z wielkim Haappy na ryjku:P
Będąc w miescie kupiłam sikańca i zrobiłam o 11 rano:P II 2 pojawiła się po 2 minutach:D
Więc to napewno ciąża:D:D
mozesz wrzucic fotke?plisssss