W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny Nie pijecie jeszcze porannej kawy?
Na początek dnia łamigłówka: czemu, kuwa, mam przerywaną linię? Za rozwiązanie zagadki like i moja dozgonna wdzięcznośćKasia1993, iza30 lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Dzień dobry dziewczyny Nie pijecie jeszcze porannej kawy?
Na początek dnia łamigłówka: czemu, kuwa, mam przerywaną linię? Za rozwiązanie zagadki like i moja dozgonna wdzięczność
Owu wyznaczyło ci owulacje?stardust87, rybka lubią tę wiadomość
-
Na początek dnia łamigłówka: czemu, kuwa, mam przerywaną linię? Za rozwiązanie zagadki like i moja dozgonna wdzięczność
stardust87, Kasia1993, rybka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny milego dzionka wam zycze. KAwa wlasnie w trakcie piciarybka lubi tę wiadomość
-
No nic, nowy dzień, martwię się bo po wczorajszych złościach już mnie tak brzuch nie ciągnie i sobie wkręca, że coś jest źle, mogłoby dalej boleć. Już nie wiem co myśleć. Jak zwykle wahania nastroju, nic nowego
A u ciebie Iza co tam? Twój synek na zdjęciu?rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Masz przerywana linie dlatego ze zejsze po owulacji mialas sluz rozciagliwy i program nie jest do konca pewny czy napewno w ten dzien byla owulka
Hej dziewczyny milego dzionka wam zycze. KAwa wlasnie w trakcie piciaiza30 lubi tę wiadomość