W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Malina u mnie juz prawie wszystkie kupione. Dziś bede sprzatac ostatni pokój i ogólnie bede miec posprzatane aby zostaną jeszcze przed swietami kurze i podłogi przemyć a u Ciebie jak tam?
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMallina wrote:A jak przed świętami dziewczyny? Prezenty już pokupowane?
Prezenty juz sa tylko gotowanie ale polowe wieksza bedzie gotowal Piotrek bo ja ide w Wigilie do pracy do 15 a pozniej szybko sie uszykowac i jedziemy do siostryrybka lubi tę wiadomość
-
Mallina wrote:A jak przed świętami dziewczyny? Prezenty już pokupowane?
My już prezenty wszystkie mamy, sprzątanie jeszcze w trakcie, ale jutro się ogarnę myślę do końca W sobotę i niedzielę choinka, pieczenie, gotowanie no a potem tylko kosmetyczne poprawki czyli kurze, podłogi itp.rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
witam sie z wami i zarazem zegnam..niemam czasu cos zeby sobie poczytac i z wami popisac jutro czeka mnie taki sam dzien zabiegany ale juz od soboty bedzie troszke lepiej :-* w wolnej chwilce nadrobie wasze wpisy..brakuje mi was dobra mykam...gratuluje zaciazalym a za reszte trzymam kciukaski!!! iza30 swietna fotka buziaczki dla was dla kazdej z osobna!!!!
karmelek, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:witam sie z wami i zarazem zegnam..niemam czasu cos zeby sobie poczytac i z wami popisac jutro czeka mnie taki sam dzien zabiegany ale juz od soboty bedzie troszke lepiej :-* w wolnej chwilce nadrobie wasze wpisy..brakuje mi was dobra mykam...gratuluje zaciazalym a za reszte trzymam kciukaski!!! iza30 swietna fotka buziaczki dla was dla kazdej z osobna!!!!
Chyba teraz wiekszosc ma duzo pracy, mam nadzieje ze po swietach sie tu cos rozrusza Milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 22:10
rybka lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ja też sie tylko witam i od razu uciekam spać..
czekam na jutro na rozpoczęcie weekendu jak na zbawienie, nie mam siły juz na nic, do tego humor do dupy
normalnie ryczeć mi się chce ze w tym cyklu znowu się nie udaiza30 lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Dzień dobry dziewczyny Nie pijecie jeszcze porannej kawy?
Na początek dnia łamigłówka: czemu, kuwa, mam przerywaną linię? Za rozwiązanie zagadki like i moja dozgonna wdzięcznośćiza30 lubi tę wiadomość
-
Witam przepraszam że wczoraj nie zaglądałam ale jeszcze mam doła Beta spadła z 4,70 do 4,49 a najgorsze jest to że moja tempka rośnie więc dalej nie wiem co jest grane, nakręcać się juz za bardzo co nie mam więc tylko czekać na @ tylko kuwa kiedy ona przylezie?
rybka, iza30 lubią tę wiadomość