W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie babeczki
Karmelek niestety już tak mamy że coś łapiemy i musowo trzeba wyleczyć i wykurować sie zeby potem nie było problemów.
Kasia trzymam kciuki za wysoką bete a na pewno bedzie przyrastać daj znać jak coś bedziesz wiedzieć.
Ovulka wg mnie na test jeszcze troche za wczesnieiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny Zycze kazdej milego dnia i dobrego humoru.
olka ja tez mam problemy straszne ze spaniem nie moge sie wyspac porzadnie ale mam nadzieje ze w weekend nadrobie.
Mika GRATULACJE spokojnych 9 miesiecy
W koncu was nadrobilam
Kasia trzymam kciuki za przyrost na becie
A teraz zapraszam na poranna kawerybka lubi tę wiadomość
-
jakie macie plany na sylwka??? my z emkiem siedzimy w domku,moze wpadna znajomi jak nie to bedziemy we trojke..nieidziemy na zadna imprezke bo hm..szkoda nam kasy zyjemy z jednej pensji bo ja tylko pracuje latem wiec kasa zima jest kiepska..ale jest tez tego plus po wypiciu szampana pojde sobie spac i powitam nowy dzien wyspana
-
Ja pierwszy raz od kilku lat idę na imprezę do lokalu, nie płacimy dużo, bo 280 zł za parę, ale oczywiście jak już zapłacone to mi się nie chce.
W tamtym roku doszłam do wniosku, że osiągnęłam taki wiek, że nie czuję już potrzeby każdego Sylwestra świętować poza domem i miałam powiedzmy "imprezkę" w domu z rodzinką i było super i nie daleko do łóżkaiza30, rybka lubią tę wiadomość