W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Karmelek mnie też cały czas brzuch boli, nie wiem co jest, trochę mnie to martwi. Mam nadzieję, że to nie objaw nadchodzącej @, ale jakoś tak mnie boli jak przy owulacji
szykuje się do pracy!
buziaki kochne!! :*rybka lubi tę wiadomość
-
Nishi wrote:Tez tak myslalam, ale poszperalam w necie i znalazlam info, ze jesli doszlo do zapłodnienia i zaczęło sie zagniezdzanie i produkcja hcg, a ciaza sie nie rozwinela i hcg zaczelo spadac, a test byl robiony przed data spodziewanej miesiaczki, to mogl wyjsc pozytywny jak moj, czyli z bardzo jasna kreska testowa.
Z reszta juz sama nie wiem.
Gapie sie na ten test i kreska kontrolna po kilku godzinach ma taki kolor jak na testach sprzed 3 i 4 dni. Na tych pozytywnych wciaz widac kreske testowa, choc jest juz prawie wyblakla.
Moze ten test byl uszkodzony.
Ale z drugiej strony, jesli test sie pomylil to skad ten spadek temperatury i plamienie? Glowa mi peka od myslenia. -
hey kobitki
mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:hey kobitki
mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie
Może zrób test ciążowy?rybka lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:hey kobitki
mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie -
slodka100 wrote:wiem dziewuszki mam nadzieje, że będę mogła jutro z rana testować i zobaczymy ale będzie strach, że już drugi raz nie ujrzę drugiej kreseczki