W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Inusia wrote:Trzymam kciuki Dziś testowałaś?
mika1987 wrote:Kasienka 3mam kciuki:)))bedzie dobrzeeee:)ja dzis bete robilam..wiec jutro sie zobaczy...
ja tez dziś robiłam... ale u mnie wyniki dopiero w środe:(
Dobranoc dziewczynki:) -
wpadam się przywitać
dzisiaj cały dzień z dzieckiem siedziałam, na chwilkę wcześniej tylko wdeplam na forum
a jeszcze okna skończyłam myć jak chwile mojego łobuza posadziłam przed laptopem
witam nowe dziewczyny same Kasie moja bardzo dobra koleżanka też Kasia jest przez co mam sentyment do tego imienia
Kasia 1993 trzymam mocno kciuki za wyyyysoką bete! i test oczywiście też
kasiula09 przykro mi że wam się nie udało trzymam kciuki by następne starania były szczęśliwe!
Iza kurcze długo w tym gipsie musisz chodzić ale Cie załatwiło nie ma co
Mika gratulacje!! trzymam mocno kciukasy by jutro test był jeszcze wyraźniejszy!!
Olka oby ten pozytyw trzymał Cię jak najdłeżej!!
a to że nie ma magii świąt to fakt, dziś przystroiliśmy z synkiem mieszkanie (brakuje nam już tylko choinki) a za oknem prawie jak wiosna...
agnieszka to i u mnie możesz poprasować jak się tak wciągniesz
Ovulka u Ciebie juz tuz tuż wyjaśnienie sprawy! czekamy niecierpliwie!!
A ja juz kombinuje kiedy test zrobić?! obiecałam sobei że dopiero 30, ale juz wiem że będzie to 29 żeby w razie czego zdążyć bete zrobić bo przecież musi byc pozytywnie a tak bym już chciala na święta wiedzieć.. I w wigilię zrobić ale to napewno będzie za wcześnie
Malinka bezpiecznej drogi!! a to plamienie to może faktycznie okołoowulacyjne??
Inusia witaj!!
niusia a moze i Ty się skusisz na 29grudnia?? razem rażniejiza30, Nusia1989 lubią tę wiadomość
-
malinka20 wrote:mika gratuluje a tak wogole czesc dziewczyny mnie przeziębienie dopadlo od wczoraj mam lekkie plamienie jeszcze czeka mnie wyjazd do niemiec za 4godziny;/ a czuje się jak kapec zużyty... z tego wszystkiego nawet testu owulacyjnego nie zrobiłam zapomniałam ale do 20tej mogę zrobić ?
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:wpadam się przywitać
dzisiaj cały dzień z dzieckiem siedziałam, na chwilkę wcześniej tylko wdeplam na forum
a jeszcze okna skończyłam myć jak chwile mojego łobuza posadziłam przed laptopem
witam nowe dziewczyny same Kasie moja bardzo dobra koleżanka też Kasia jest przez co mam sentyment do tego imienia
Kasia 1993 trzymam mocno kciuki za wyyyysoką bete! i test oczywiście też
kasiula09 przykro mi że wam się nie udało trzymam kciuki by następne starania były szczęśliwe!
Iza kurcze długo w tym gipsie musisz chodzić ale Cie załatwiło nie ma co
Mika gratulacje!! trzymam mocno kciukasy by jutro test był jeszcze wyraźniejszy!!
Olka oby ten pozytyw trzymał Cię jak najdłeżej!!
a to że nie ma magii świąt to fakt, dziś przystroiliśmy z synkiem mieszkanie (brakuje nam już tylko choinki) a za oknem prawie jak wiosna...
agnieszka to i u mnie możesz poprasować jak się tak wciągniesz
Ovulka u Ciebie juz tuz tuż wyjaśnienie sprawy! czekamy niecierpliwie!!
A ja juz kombinuje kiedy test zrobić?! obiecałam sobei że dopiero 30, ale juz wiem że będzie to 29 żeby w razie czego zdążyć bete zrobić bo przecież musi byc pozytywnie a tak bym już chciala na święta wiedzieć.. I w wigilię zrobić ale to napewno będzie za wcześnie
Malinka bezpiecznej drogi!! a to plamienie to może faktycznie okołoowulacyjne??
Inusia witaj!!
niusia a moze i Ty się skusisz na 29grudnia?? razem rażniej -
nick nieaktualnyno to dziewczyny jakos dwa dni mnie nie będzie mam nadzieje ze znajde czas was na drobic ale watpie bo w srode będziemy i już caly dzień zleci na układanie towaru w czwartek chcemy już otworzyć no i ja tylko wyskoczę do ginekologa i tak pod wieczor ze sklepu wrócimy i pewnie padniemy jak kawka;p hehe ale będę was wspierala duchowo;)
iza30 lubi tę wiadomość
-
malinka20 wrote:no to dziewczyny jakos dwa dni mnie nie będzie mam nadzieje ze znajde czas was na drobic ale watpie bo w srode będziemy i już caly dzień zleci na układanie towaru w czwartek chcemy już otworzyć no i ja tylko wyskoczę do ginekologa i tak pod wieczor ze sklepu wrócimy i pewnie padniemy jak kawka;p hehe ale będę was wspierala duchowo;)
-
Kasia1993 wrote:ja tez dziś robiłam... ale u mnie wyniki dopiero w środe:(
Dobranoc dziewczynki:)
Kasia, ilu dniowe masz cykle? Bo tak zerknęłam na Twój wykres i patrzę, że zaczęłyśmy cykl w tym samym dniu- 17 listopada -
nick nieaktualny
-
Inusia wrote:Kasia, ilu dniowe masz cykle? Bo tak zerknęłam na Twój wykres i patrzę, że zaczęłyśmy cykl w tym samym dniu- 17 listopada
Wiesz kochana to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek:) w pierwszym się zbytnio nie staraliśmy bo Mąż pracował w delegacji i ciężko się było wstrzelić w termin, Pierwszy cykl miałam 35 dniowy a ten trwa już dzis 31 dni.
Witam się porannie, znów z bladziochem:)
Teraz tylko czekac do jutra do 12 na bete^^iza30 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Co ci tam powiedziala ?
Powiedziała że wszystko ładnie sie oczyściło macica, wygląda super także żadnych obaw nie ma, badań też nie musze robić z tego względu ze zaszłam w ciąże bez problemów no i że musimy czekać ze staraniami jeszcze minimum 3 cykle no ale czego sie nie robi dla dobra dziecka wiec wole odczekać niż jak znowu by miało sie tak skończyćiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1993 wrote:Wiesz kochana to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek:) w pierwszym się zbytnio nie staraliśmy bo Mąż pracował w delegacji i ciężko się było wstrzelić w termin, Pierwszy cykl miałam 35 dniowy a ten trwa już dzis 31 dni.
Witam się porannie, znów z bladziochem:)
Teraz tylko czekac do jutra do 12 na bete^^
GratulujęKasia1993, rybka lubią tę wiadomość