W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Rybko, bardzo chętnie zgłaszałam się do prasowania, prania i układania ubrań, ale wspominałam gdzieś, że nienawidzę myć okien Moja wewnętrzna walka z samą sobą trwała ładnych kilka godzin zanim się zmusiłam do mycia
-
No ja nie wiem tak zamilkłaś Frog że może Cię wzięło na wspomnienia ja zaraz spadam z pracy, 3majcie kciuki żeby nie przyszedł, wczoraj nie było i do teraz też nic a według mnie powinnam dostać wczoraj chodź ovu twierdzi że w sb więc jeszcze bardzooooo dużo czasu, za dużo
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:No ja nie wiem tak zamilkłaś Frog że może Cię wzięło na wspomnienia ja zaraz spadam z pracy, 3majcie kciuki żeby nie przyszedł, wczoraj nie było i do teraz też nic a według mnie powinnam dostać wczoraj chodź ovu twierdzi że w sb więc jeszcze bardzooooo dużo czasu, za dużo
~Agnieszka, iza30 lubią tę wiadomość
-
musze sie wam do czegos przyznac a wiec tak JESTESCIE MI TU WSZYSTKIE BLIZSZE NIZ MOJE 'PRZYJACIOLKI' dobra mykam bo syn zaraz wroci ze szkoly i powie :mama znowu siedzi na owu wpadne jeszcze popoludniu milego dzionka sloneczkoa
~Agnieszka, Little Frog, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość