X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    a to poczekam :-D ale cie wywialo ;-)
    troszke tak :)
    a ty kochana z kad jestes??

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    troszke tak :)
    a ty kochana z kad jestes??
    wielkopolska :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    wielkopolska :-)
    aha z polski jestem z Plocka :) jakies 100 km do wawy :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    aha z polski jestem z Plocka :) jakies 100 km do wawy :)
    bylam 2 lata temu w plocku w zoo ;-)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    bylam 2 lata temu w plocku w zoo ;-)
    ooo no prosze :D

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylismy tam dwa razy ale za drugim razem wybili nam szybe w samochodzie i ukradli stare radio..wiec do domu jechalismy bez szyby :-(

Little Frog lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    bylismy tam dwa razy ale za drugim razem wybili nam szybe w samochodzie i ukradli stare radio..wiec do domu jechalismy bez szyby :-(
    Ro faktycznie wspomnienia niezapomniane....

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    kolo zoo te osiedla jest nie ciekawe :/

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    kolo zoo te osiedla jest nie ciekawe :/
    wiem juz to wiem ale synek tak bardzo kocha przyrode i zwierzeta ze chcielismy tam jechac ale teraz jak cio to pojedziemy do poznania

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ro faktycznie wspomnienia niezapomniane....
    tak niezapomniane ale widzisz syn mial moze wtedy4 latka i pamieta ze slon ocieral sie o drzewo ;-) i ze jechalismy bez szyby ;-)

Unlike lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    wiem juz to wiem ale synek tak bardzo kocha przyrode i zwierzeta ze chcielismy tam jechac ale teraz jak cio to pojedziemy do poznania
    bardziej na grodzkiej kolo sadu sie dstawia tam jest parking i pilnuja go :)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde laski teraz to się boje hehe mamy już kase na otwarcie sklepu tylko boimy się czy to wypali czy ludzie będą kupować chemie niemicka... wiadomo 1 miesiąc będzie trudny , jutro podpisujemy umowę na lokal ksiegowa już mamy z glowy tylko jutro musimy do niej podjechać no i te urzędy zasrane czekaja .. ehh masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    kurde laski teraz to się boje hehe mamy już kase na otwarcie sklepu tylko boimy się czy to wypali czy ludzie będą kupować chemie niemicka... wiadomo 1 miesiąc będzie trudny , jutro podpisujemy umowę na lokal ksiegowa już mamy z glowy tylko jutro musimy do niej podjechać no i te urzędy zasrane czekaja .. ehh masakra
    nie stresuj sie niemiecka chemia jest dobra :) ja zobaczylam w Irlandii roznice z chemia a z polska chemia

rybka, Unlike, iza30 lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    szczerze moim zdaniem dobrze robicie z tym otwarciem,moj maz byl 5 lat tam w pracy i jest duzo rzeczy tam lepszych np.proszki do prania itp. trzymam kciukaski &&&&&&&&&&&&&&

iza30 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    Od zawsze marzyłam o swoim sklepie. Fakt faktem, że chciałabym mieć sklep odzieżowy, ale teraz to nie ma większego znaczenia. Byle nie spożywka czy mięsny...

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Od zawsze marzyłam o swoim sklepie. Fakt faktem, że chciałabym mieć sklep odzieżowy, ale teraz to nie ma większego znaczenia. Byle nie spożywka czy mięsny...
    ja tez marzylam o sklepie odziezowym,nawet tania odziez..ale marze do tej pory ;-) i na marzeniach sie skonczylo..:-D

• karmelek Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka jeśli tylko będziecie mieli dobry punkt to napewno się uda! :)
    proszki my też kupujemy niemieckie, u nas jest pare takich sklepów, niby mam dwa po drodzę, ale w tym drugim nie bylam ani razu bo ani nie ma specjalnie jak tam zaparkować, ani nic szczególnego nie ma w pobliżu bym przy okazji mogła rzucić okiem ;)
    a przy drugim jest cały ryneczek więc i jakieś ciuszki i cukiernia :) zawsze o coś dodatkowo zachaczę ;)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    szczerze moim zdaniem dobrze robicie z tym otwarciem,moj maz byl 5 lat tam w pracy i jest duzo rzeczy tam lepszych np.proszki do prania itp. trzymam kciukaski &&&&&&&&&&&&&&
    hehe no wlasnie polska a niemiecka chemia haha no a Kluczbork ( bo tu mieszkamy) nie jest wcale maly

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny lokazlizacja blisko rynku jest wlasciciel tego budynku i lokalu jest spoko kalcji nie musimy placic polecil nam nawet ksiegowa nad nami ma biuro , ksiegowa spoko , sprawy urzędowe zostały i ruszamy pomalu , a po chemie sami będziemy do niemiec jezdzic a plus tego ze u nas nie ma takiego sklepu

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka20 wrote:
    hehe no wlasnie polska a niemiecka chemia haha no a Kluczbork ( bo tu mieszkamy) nie jest wcale maly
    to my w nowym roku wszystkie tam wpadamy na zakupy!!! a co!!!! jak szalec to szalec ;-)

karmelek, iza30 lubią tę wiadomość

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ