W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:No, to zostałam sama. Jak mnie nie będzie, to nie znaczy, że myślę o karłowatym, tylko mam jakieś konstruktywne zajęcie!!
-
Nishi wrote:Ja mojego mezusia tez poznalam przez internet. W zasadzie, zanim przeprowadzilam sie do Indii i sie pobralismy, wiekszosc 3-letniego zwiazku bylo związkiem przez internet. Na zywo spedzilismy razem troche ponad pol roku, reszta przez Skype.
Jutro mija rok od naszego slubu, a w styczniu beda 4 latka razem.
O, jestem pod wrażeniem! Nie bałaś się tak w ciemno do obcego kraju ?rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej normalnie padam. Wstałam o 7 i zawsze do tej 22 wytrzymywałam normalnie a od 4 godzin aż łzy mi lecą z oczy taka śpiąca jestem...Ale to połóż się spać jak mały szkrab ci buszuje. Teraz połozyłąm się do łóżka, bo moje dziecko usneło... Pije kawę, poszłą bym spać jak nigdy w życiu ale muszę męzowi obiac zrobic:( poleże chociaż chwilkę odpocznę, mam tylko nadzieje ze nie usnę.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A u mnie bylo tak ze ja pierwsza do niego napisalam przyjezdzal do mnie z Dublina do Droghedy 60 km jakies jest pozniej jak juz sie lepiej zapoznalismy to powiedzial ze chyba zglodnialam ze napisalam hehehehe ale ciesze sie ze go znalazlam bo wczesniejsze moje zwiazki nie nalezaly do udanych
rybka, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha! umyłam okna w salonie i w sypialni
firanę z salonu już wyprałam i powiesiłam, teraz musze wrzucić te z sypialni bo mam tam dwa okna
zostało jeszcze okno w kuchni i u dziecka w pokoju ( z tym gorzej bo to balkonowe )
ale to może na jutro bo juz ciemno się robi... chociaż może jeszcze je ogarnę, chociaż to w kuchni bo duże nie jest i najczystrze z tego względu że nie mam żadnej firanki w nim i musze częściej myć co by brudu tak nie bylo widać
o 19 na jogę idę
wieczorem też mamy kontrole u lekarza z synkiem niech rzuci fachowym okiem i powie że to na 100% ospa
NIshi podziwiam! ja bym się chyba bała tak wyjechać ale mam nadzieję że Ci tam dobrze :*rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kiedys sie napewno uda ale to czekanie wykancza
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:mierzylam tempke o 15 mialam 37,41 a wczoraj wieczorem mialam 37,29 wiem ze nie powinnam tego robic
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny