Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam. Wreszcie, ale ból brzucha niesamowity, ale wolę to niż nadal czekać. Dzwoniłam do kliniki, dyżury mają tylko w Katowicach (ja jeżdżę do Krakowa) więc w sobotę 15 sierpnia mam rano wizytę i lekarz oceni co i jak i zdecyduje kiedy zabieg inseminacji.
-
Siska to może grube endometrium i dlatego ból. No to fajnie że udało się z wizytą 😘-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Sisska
Jak tam??
Kaś
Cały czas w toku. Co osoba to opinia więc niezbyt ciekawie ale na spokojnie szukam dalej.
Miałam iść ostatnio na badania ale przez wybryki w pracy nawet nie mam jak się wyrwać, ale cóż nadrobię to w następnym cyklu 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2020, 18:11
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Nawet nie pytaj.. Nie może być zbyt pięknie przecież.. Robiłam w poniedziałek badanie tsh, czy spadło. A tutaj wyrypało w górę, że hej. Z 2.5 na 3.5... Byłam wczoraj u swojego ginekologa i mi zmienił dawkę euthyroxu na 50. W piątek idę znów zrobić badanie, bo to poniedziałkowe mi spokoju nie daje, byłam wtedy mega zdenerwowana, po nie przespanej nocy, późno mi pobrali krew, może to wpłynęło na taki wynik.. A w sobotę mam pierwszy podgląd usg. Zaczynam mieć już dość tego wszystkiego, jak nie jedno to drugie..
-
Oooo to kicha trochę.
Mam nadzieję że na podglądzie będzie wszystko okej.
Ja miałam iść zrobić sobie badania jak miałam mieć 2 zmiany, a tak się porypało że robię już 5 tydzień na rano i nie mam jak się wyrwać...* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Oby tak i oby szybko była inseminacja, bo urlop się mi kończy i będę musiała kombinować żeby jeździć na podglądy i potem na zabieg. A jakby okres był planowo to bym była już pewnie po i na spokojnie, bez kombinowania wolnego.
Widzisz widocznie zawsze gdy coś zaczyna się układać to się jednak musi spieprzyć.. Mam nadzieję, że uda Ci się zrobić te badania, bo to też takie czekanie, a jeszcze jak coś wyjdzie nie tak to znów czas na wyprowadzenie tego żeby było w normie.. No szkoda gadać.. -
nick nieaktualny
-
U mnie znów lipa . Na teście był cień a na becie poniżej 1.2 😭-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Wczoraj robiłam tsh, i wyszło 1.626.. Czyli w poniedziałek był jakiś błąd. Kamień z serca. Dziś usg i dominujący pęcherzyk na lewym jajniku 11mm,we wtorek kolejny podgląd usg 😊
zOsIa88, MilusińskaMilena, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaś
Trzymaj się kochana
Właśnie dlatego nie wierzę w te cienie.
Beta to jednak pewność. Taki cień nieźle mi nabruzdził w psychice...
Sisska
Trzymam kciuki 😘Sisska lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej
Ja póki co jeszcze w dwupaku ale odliczam dni do CC to już niedługo 🙂
Zosiu a jak u Ciebie? Jak się czujesz i wgl jak fasolka? 🙂
Kaś przytulam, wiem co czujesz ale mimo to bądź silna bo wierzę że i do Ciebie w końcu los się uśmiechnie. Bądź silna
Sisska 3mam mocno kciuki za insemke ✊🍀
Sisska lubi tę wiadomość