Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha ja to chciałam Wam wczoraj odpisać ale wymiękłam 🤣🤣
Od 4 do 22 na nogach i już było brak mocy 🤣🤣
Dziś też od rana ale właśnie piję wyczekiwaną kawkę ...
Dziewczęta życzę Wam
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo reszta jakoś się ułoży 😘😘😘emdar, zOsIa88, Iskierka87 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Dzień dobry 🙂🙂
Wesołych Świąt 😘
U mnie to tak w skrócie jestem po laparo i usunęli mi torbiel endometrialna 3cm. W poniedziałek idę do gina na podanie leku długofalowego i dowiem się co dalej.emdar, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Witam Was😘
U nas też szał przed świąteczny w pracy, ale wreszcie te 3 dni wolnego dla odsapnięcia. Ale się rozpisałyście, kilka stron miałam do nadrobienia, chyba muszę częściej aplikacje otwierać, bo ostatnio bardzo rzadko z niej korzystam.
U mnie wreszcie @ przyszła, oczywiście z bólem i mega krwawieniem, które trwa już 6 dzień u mnie.. A zawsze było max 4 dni. Ale widzę, że już coraz mniej krwi więc się będzie kończyć. Chyba te stymulowane cykle mi coś pozmieniały i się musi organizm znów nastawić po swojemu. Umowilam się na wizytę startową do in vitro na 8 stycznia 😊 muszę wtedy też od razu badania zrobić, oby wyszły wszystkie dobrze. I być może uda się szybko ruszyć z procedurą 😊
A z okazji świąt:
"Życzymy sobie i wam, by nas było stać
Na święty spokój
Szczęścia ile się da, miłości w bród
Mądrych ludzi wokół" ❤️
Wesołych Świąt 😊zOsIa88, emdar, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaś teraz już musi się udać! Kciuki za poniedziałek i daj znać po wizycie 🙂🍀
Sisska super! Wierzę że nowy rok będzie da Ciebie szczęśliwy 🍀😘
A my w domku wczoraj, wróciliśmy. Anielka po raz pierwszy próbowała dziś brokuła i widać że jej posmakował bo aż się rwała do łyżeczki 😄 No i ząbki mamy dwa na dole hihiSisska, emdar, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZosiu co prawda dopiero wyszły nam te ząbki ale jak już na dobre wyjdą to na pewno będzie smirchowo to wyglądać hihi 😄
Święta, święta i po świętach. Jak u Was bo ja odetchnęłam z ulgą że już po choć nic nie musiałam robić bo pojechałam na gotowe 😅 ale nie lubię pakować, jeździć itp. Także już spokojniej u nas. -
nick nieaktualnyDzisiaj jadę tez do siostry bo jedzenia trochę zostało a jeszcze dostaliśmy od drugiej siostry nie chce też niczego wyrzucać. Wczoraj się dowiedzialam że moja kuzynka z którą bardzo się lubiłyśmy w czasach młodości jest w 3 ciąży podziwiam ja nawet nie wiem jak można dać radę z jednym a co dopiero z 3 dzieci z drugiej strony troszkę zazdroszcze sytuacji ja mam dwie cudowne siostry i jestem wdzięczna że je mam choć wiadomo za czasów jak razem mieszkałyśmy to były kłótnie itp
Jak u Was po świętach ? -
nick nieaktualnyNo to szacun bo ja też bym nie ogarnęła 3ki, jedno póki co w zupełności mi wystarczy 🙂 może za kilka lat się zdecydujemy jak nie bd już za stara 🙈 ale jak już to wolałabym odstęp kilku lat między rodzeństwem bo wtedy mała by pomogła hihi 😅
Zosiu a jak Ty się czujesz? Pojadlas coś na święta chociaż co by nie zwrócić zaraz? 😉 -
nick nieaktualnyIskierko czuję się lepiej w końcu moge jakoś funkcjonować wprawdzie wieczorem czuje jakby mi ktoś chciał żebra połamać ale naprawdę to w porównaniu z tym 4 miesiącem to drobnostka. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać jak ja sobie dam rade obciąć paznokcie u stóp pomimo że wielkiego brzucha to ja nie mam to jednak już trudność obserwuje u siebie w zakładaniu butów na przykład. Jakby tak cała moja ciąża przebiegała jak teraz to byłoby ok. Mój mąż chyba chciałby mieć drugie jeszcze jednego nie urodziłam a juz mi wspominał o drugim a ja myślę że facet zwariował .
-
nick nieaktualnyOjej no to się cieszę że już lepiej 🙂 widać że najgorszy czas za Tobą. Hehe ja też pamiętam że było ciężko z tym z butami o tyle dobrze że było lato i tylko klapki się wsunęło więc po problemie z paznokciami trochę trzeba się powyginać 🙈 No facetom to łatwo powiedzieć bo oni się męczyć nie muszą przez 9 miesięcy ze wszystkim a robić to każdy lubi 😅
-
Sisska
Daj znać pozniej co i jak
✊✊
Święta i już po
Wczoraj trochę odpoczęłam, dziś może tez się uda ale jutro już powrót do normalności.
Dzieciaki tylko Ciocia Ania i Ciocia Ania. Ja nie wiem co te wszystkie dzieci we mnie widzą 🤣🤣
Jakbyście miały 3 to byście ogarnęły temat i byście nie miały czasu na marudzenie że nie dacie rady.Sisska lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyW sumie miałam już pod opieką 3ke chłopców bliźniaki i ich starszy brat i jakoś podołałam ale to było 8 godzin góra 9 dziennie. Wiadome że jak ktoś się decyduje na większą rodzinę to i musi dać radę ja osobiście na drugie mogę się zgodzić ale na tym koniec. No chyba że od razu bliźniaki by były 😅 haha
-
nick nieaktualnyZauważyłam ze teraz właśnie pary decydują się na maks 2.
Ja nie wiem czy dałabym rade moja kuzynka ma akurat pomoc mamy -babci ale jak się tej pomocy nie ma maż w pracy to byłoby ciężko.
U sióstr jest duża różnica wieku miedzy pierwszym a drugim dzieckiem i te pierwsze dziecko już nie wymaga opieki i jeszcze pomaga ale siostry rodzily w wieku 25 lat. -
Hejo kochane, u nas po Świętach ok. Jesteśmy jeszcze u mojej mamy, wracamy dopiero jutro. Nie powiem ze odpoczęliśmy, bo nie,ale pojedliśmy, pośmialiśmy się, było bardzo sympatycznie. Szkoda tylko że zero śniegu😒 Kurde pamiętam jeszcze za dzieciaka, Święta ze śniegiem po pas😒Czy te nasze dzieci pojadą kiedyś na prawdziwy kulig?
Julkowi świątecznie wyrżnęły się dwie górne jedynki! W końcu, bo wychodziły mu ze dwa miesiące.
Zosia, super ze nieco lepiej się czujesz. Może już tak Ci zostanie do końca ciąży? Życzę Ci tego z całego serca.
Co do decyzji o ilości dzieci, to uważam że to jest tak indywidualna sprawa,że tu nie żadnych reguł. Każdy decyduje się na taką ilość dzieci ile chce/może. Ale osobiście,to szczerze podziwiam rodziny wielodzietne.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny