Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexandra88 wrote:To super ze sam pękł
Ja myśle ze mi nie pękł bo brałam luteinę w tym cyklu i nie miałam potwierdzonej owu (gin zlecił żeby brać od 17dc) i może tutaj był problem.
O widzisz to może tutaj tkwi problem. Moja gin zawsze mówiła że luteina może zablokować owu, i ważne żeby brać ją po potwierdzonej owulacji. Ale w nowym cyklu jesteś zabezpieczona, więc na pewno będzie piękna owulacja!Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:O widzisz to może tutaj tkwi problem. Moja gin zawsze mówiła że luteina może zablokować owu, i ważne żeby brać ją po potwierdzonej owulacji. Ale w nowym cyklu jesteś zabezpieczona, więc na pewno będzie piękna owulacja!
Tak mi się właśnie wydaje że to może być przyczyna bo do tej pory mi się to nie zdarzało. Szkoda tylko ze gin tak zlecił, a nie powiedział żeby przyjść potwierdzić owulke. Ale mam nadzieje ze przyszły cykl będzie udany, teraz czekam na @.
I trzymam kciuki żeby u Ciebie dobre wiadomości były zakończone II kreskami !blair. lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Alexandra88 wrote:Tak mi się właśnie wydaje że to może być przyczyna bo do tej pory mi się to nie zdarzało. Szkoda tylko ze gin tak zlecił, a nie powiedział żeby przyjść potwierdzić owulke. Ale mam nadzieje ze przyszły cykl będzie udany, teraz czekam na @.
I trzymam kciuki żeby u Ciebie dobre wiadomości były zakończone II kreskami !
Dziękuję!
A w którym dniu cyklu zwykle miałaś owulacje? Niestety niektórzy lekarze zalecają brać od konkretnego dnia cyklu, przyjmując że cykle książkowe, a zawsze może się coś opóźnić, przyspieszyć.Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Dziękuję!
A w którym dniu cyklu zwykle miałaś owulacje? Niestety niektórzy lekarze zalecają brać od konkretnego dnia cyklu, przyjmując że cykle książkowe, a zawsze może się coś opóźnić, przyspieszyć.
Wiesz co zwykle w przedziale 17-19 dc, choć raz zdarzyło mi się mieć 21-22 dc. Bo to zawsze może się przesunąć i nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie. Szkoda ze nie potwierdził mi tego monitoringiem. Ale na drugi raz będę widziećPCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Alexandra88 wrote:Wiesz co zwykle w przedziale 17-19 dc, choć raz zdarzyło mi się mieć 21-22 dc. Bo to zawsze może się przesunąć i nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie. Szkoda ze nie potwierdził mi tego monitoringiem. Ale na drugi raz będę widzieć
No to faktycznie trochę lekarz zawalił kolejny cykl już będzie udany!
Nie wiem jak dla was dziewczyny, ale dla mnie dziwnie tu po zmianie wyglądu forumAlexandra88 lubi tę wiadomość
-
Jejku ja też nie mogę się przyzwyczaić. Na telefonie włączam w opcjach wersje na komputer, bo w tej telefonowej obcina mi slowa na końcu wersu.
Ej laski wiecie co zauważyłam w styczniu były tu dwa pozytywy, w lutym trzy. Proszę o cztery w marcublair., Ag1988, Żanetka93, Alexandra88, Esti lubią tę wiadomość
-
Kaga wrote:Jejku ja też nie mogę się przyzwyczaić. Na telefonie włączam w opcjach wersje na komputer, bo w tej telefonowej obcina mi slowa na końcu wersu.
Ej laski wiecie co zauważyłam w styczniu były tu dwa pozytywy, w lutym trzy. Proszę o cztery w marcu
Ale by było pięknie! to już będą listopadowe bobasy
Kaga i suwaczek piękny maszKaga lubi tę wiadomość
-
Czy ktoś pomógłby zinterpretować?
https://zapodaj.net/f3dfcf249505f.jpg.html
Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry. -
nick nieaktualnyKaga wrote:Jejku ja też nie mogę się przyzwyczaić. Na telefonie włączam w opcjach wersje na komputer, bo w tej telefonowej obcina mi slowa na końcu wersu.
Ej laski wiecie co zauważyłam w styczniu były tu dwa pozytywy, w lutym trzy. Proszę o cztery w marcu
Dzisiaj czytałam długo to co napisałyście i doszłam do wniosku że zajme się sobą- swoją wagą, zdrowiem i zainteresowaniami a w miedzyczasie poprzytulam się z mężem i o
Mąz powiedział mi ze nawet gdybym miala byc bez umowy to trudno- ludzie tak zyja i nie umieraja z głodu, a młodsi nie będziemy a nóz widelec zaproponują jednak tą stałą umowę zanim zajde w ciaze
Jestem z siebie dumna bo od ostatniej wizyty u endo sie zdescyplinowalam i juz czesto biore te leki- mam awersje do lekow i przewaznie po 2 dniach porzucałam ich branie całkowicieEsti lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bo to jest szczęśliwa grupa..
A ja Wam napisze że denerwują mnie ludzie.. mam koleżankę termin też na wrzesień. Wszystko ma najlepsze... lekarza, badania, praca, czuje się najlepiej itp. Aż mnie wnerwia tym słodzeniem..II kreski 10.01
30.01 -
Tasia888 wrote:Dziewczyny bo to jest szczęśliwa grupa..
A ja Wam napisze że denerwują mnie ludzie.. mam koleżankę termin też na wrzesień. Wszystko ma najlepsze... lekarza, badania, praca, czuje się najlepiej itp. Aż mnie wnerwia tym słodzeniem..
Podobnie dzisiaj się czuje.... chyba coś w powietrzu krąży
Niektórzy wydają się mieć bardzo spokojne i beztroskie życie, gdzie wszystko przychodzi ot tak...
-
nick nieaktualny
-
blair. wrote:No to faktycznie trochę lekarz zawalił kolejny cykl już będzie udany!
Nie wiem jak dla was dziewczyny, ale dla mnie dziwnie tu po zmianie wyglądu forum
Mam taka nadzieje !
Mi tez się ciężko przyzwyczaić do nowego wyglądu forum ale to pewnie kwestia czasu chociaż tamta wersja wydawała mi się bardziej „cieplejsza”
Kaga - słuszna uwaga - tendencja wzrostowa ! Mam nadzieje ze się utrzyma i cudny szwaczek u Ciebie
Clariethin - bardzo dobra decyzja ! To teraz do boju !
Kaga lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
AleksandraKF wrote:Czy ktoś pomógłby zinterpretować?
https://zapodaj.net/f3dfcf249505f.jpg.html
Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.
A nie powtarzałas bety ?
Ten test faktycznie dziwny wyszedł - może powtórz jeszcze raz ?PCOS ??
Cienkie endometrium
nick nieaktualny
-
A wiecie co? Ja już przestałam się przejmować innymi ludźmi- niech sobie gadają co chcą, mają wszystko lepsze ode mnie itp a ja i tak mam to gdzieś strasznie nie lubię chwalipiet ale jeśli oni się czują lepiej mówiąc komuś że mają w życiu lepiej to niech sobie gadają mam w rodzinie kilka takich osób które ciągle się chwalą jak to mają dobrze, jak to super dzieci się uczą, jak to dużo kasy mają- fajnie, super, brawo dla nich i tyle
blair. lubi tę wiadomość
-
Żanetka93 wrote:Mi sie zawsze marzyl poczatkoworoczny bobas ewentualnie majowy lub wrzesniowy;D
A teraz?
Bez znaczenia miesiac bez znaczenia rok byleby bylo
Najważniejsze żeby się udało i zeby bobas byl zdrowyPCOS ??
Cienkie endometrium
AleksandraKF wrote:Jutro z rana spróbuję jeśli nie to coś złego pewnie od 27dc pozytywny owulacyjny CIĄGLE.
Na spokojnie - bądź dobrej myśli
Powtórz test i daj znać jak wyszedł
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg.