Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda u nas tez pelen luz
Poczatki tez takie byly
Ale w momencie gdy wychodzi co jest na przeszkodzie to jednak nie da sie od tego tematu uciec
Trzeba o tym rozmawiac heh
W sumie to plus bo gdynym sobie miala wyobrazic ze w tym momencie zachowujemy sie jakkby tematu nie bylo to troche slabo
Zreszta to nasz wspolny problem wiec wspolnie musimy go pokonac
A zeby go pokonac to musimy o nim gadac
A ze maz sam wychodzi z inicjatywa sam wymysla plan dzialania to nic tylko sie cieszyc hehe -
nick nieaktualnyNo u nas tak jest, że trochę tematu jednak nie ma, może dlatego, że dopiero zaczynamy, a przed przerwą ja miałam moje zabiegi i problemy.
Myślę, że za kilka miesięcy możemy zacząć o tym rozmawiać, czemu się nie udaje itp.
Może ja po prostu (i tu moja wina) oszczędzam informacji mężowi, żeby nie wywierać na nim żadnej presji.
Idę teraz do pracy, miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo
Czy u was tez jest tak pochmurno? Wczoraj była taka ładna pogoda...
Zazdroszczę tych treningów! Ja chce już mojego multisporta. W domu zawsze jest coś innego do roboty. A tak to bym wstała wcześniej i poszła przed praca albo po pracy. Eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:51
-
W sensie rano łykam letrox i 30 min trzeba czekać, a przed wysiłkiem muszę zjeść bo biorę metformine i tak mi zlatuje poranek. Ode ma spacer, jem śniadanie i z pełnym brzuchem średnio się ćwiczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 11:51
-
nick nieaktualnyJa lubie Monie
Moze ze wzgledu na to ze ma duzy wybor tych treningow mozna sobie odmieniac
I lubie jak prowadzi treningi
Chodakowska mi sie szybko nudzila hehe
Widzialam ze lewandowska tez wrzucila jakies 3 spoko treningi na youtub
Zastanawialam sie nad wykupieniem tej jej aplikacji ale dostalam wtedy karnet na silke wiec chodze
W sumie fajnie poznalam tam tez spoko dziewczyne wiec i znajomosc udalo sie zawrzec hehe -
Oj dziewczyny my mamy starać się od tego miesiąca ze zdwojoną siłą ale muszę pomyśleć jak to zrobić jak ślubny ma nogę w gipsie...
Ja miałam kiedyś rzęsy 1:1 i byłam mega zadowolona, miałam też hollywood i trochę mniej , ale jak zaczęły wypadać było lepiej
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam w sobie za mało samozaparcia, żeby ćwiczyć z yt.
Wolę jak ktoś nade mną stoi i patrzy
No ja ma m akurat tak, że moja dobra znajoma jest trenerem personalnym i mam z nią zajęcia w poniedziałki, środy i soboty. W jeden dzień 2 godziny, w dwa pozostałe po godzinie.
W sumie to taki trochę g handel wymienny, bo ona mnie trenuje i rozpisuje dietę, a ja ją w zamian uczę włoskiego. Jedynie co to musiałam w karnet zainwestować na tą siłownię, gdzie ona pracuje.