Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynada,
ja bym została we Włoszech, bo ja lubię tamten klimat.
Ale ja miałam chłopaka w Polsce, a byłam bardziej mobilna, żeby wrócić do Polski, niż on przyjechał do mnie. Wracałam na każdy weekend do Polski, albo on leciał do mnie - kwestia ekonomiczna była też tu bardzo ważna, bo na loty wydawałam tysiące.
A ja na hybrydkę idę we wtorek mam ochotę na taką butelkową zieleń -
Ja mam paznokcie od ponad 3 lat robione , obecnie mam fuksje z semilaca piękny kolor Chciałabym sobie rzęsy zrobić ale wolę odkładać kasę na brwi i zrobić metodą piórkową i przestać się męczyć z ułożeniem ich i zamalowaniem dziur ...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:32
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny, bo ja mam pcos i cykle bezowulacyjne.. stąd takie giganty.. ale jak mam włączoną stymulacje, to pięknie mi się skracają do około 30 dni... bo owulacja jest. Także teraz czekam na okres żeby ruszyć znowu z lametta+ pregnyl i znowu poczuć jak to cudownie mieć owulację bo się już stęskniłam, w końcu ostatnia była w grudniu, a mamy prawie kwiecień, to by wypadało już jakąś mieć. W sumie w zeszłym roku najprawdopodobniej miałam ich aż 2 w ciągu roku - szaleństwo
-
Ja mam cykle bezowulacyjne, IO i mam @ co 28-30dni.
Czyli idealnie według wszystkich hehe
Dawno mnie tu nie bylo.
Znaczy czytalam was ale pisac jakos nie bylo zbytnio czasu...
Co tam u Was gwiazdeczki??
Co nowego
Bo ja się po 18stce nabawilam katarku i chorego gardla
Na katar Pani mi polecila przepalanke i jest lepiej xD
A nos mam jak papier ścierny haha
Zaraz kończę prace i do domku
Obiadek, kawka i po małym przestoju przez remont i chorobe wracamy dalej ćwiczen xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 13:03
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Ja się cieszę, że przed 16 wychodzę z pracy i zaczynam weekend mam plan się wyspać a jutro pościel zmienić, dać do wietrzenia i później w takiej położyć się spać-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 12:33
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Hej dziewczyny, czy jesteście w stanie powiedzieć mi coś o moich wynikach? Wyniki robione w 3dc. Wizyta u ginekologa dopiero w kwietniu...
FSH 6,30 mlu/ml norma (3,5 - 12,5)
LH 11,8 mlu/ml norma 2,4 - 12,6)
Estriadol 30 PG/ml norma 12,4-233
Jak na razie to przyjmuje tylko euthyrox na zbicie TSH. Czy stosunek LH do FSH na poziomie 1,8 może świadczyć o pcos? Na USG wszystko wyglądało w porządku...
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki przychodzę po dłuższej nieobecności gdyż przydarzyło mi się coś dziwnego w tym miesiącu zapomniałam zupełnie o braniu Duphastonu nie brałam też letroxu. W dniu spodziewanej @ przytulalismy się z mężem a kilka dni wcześniej miałam jakiś ogromny poranny wyrzut śluzu rozciagliwego i takiego zoltawo przezroczystego. Od 6 dni spóźnia mi się @ i zglupialam czy to wpływ leków czy szansa test ofc robiłam jest negatywny ale chyba jeszcze za wcześnie 😑 śluz obecnie lepki biały plus uczucie mikrosci i uczucie takiego rozpulchnienia plus delikatne uczucie jak przed @ w brzuchu ale żadnego bólu. Co myślicie.?